nem kell melegíteni semmit, de nem mindegyik jó erre a célra, én találtam egy félét, az nagyon jó, olyan mintha egy kemény műanyag réteg lenne a tapétán, még megkarcolni sem tudom, és még jól is néz ki. Hasonló, mint némelyik autón az ajtóoszlopokon vannak ilyen tapéták gyárilag, fekete és enyhén rücskös.
fekete alapozó és matt fekete festék, de egy hosszabb út után a régi tartón a festéket a fémig koptatta a táska, gondold el mit csinálna egy festett idommal.
yw-ben is ezeket forgalmazzák, ott meg is tapogathatod őket. nekem is famsa van tanktáskából, és nagyon elégedett vok. strapabíró vászon, jó erős cippzár, jó zsebek, variálási lehetőségek, esőköpeny szintén szívós fajtából..
én is gondolkodtam nyeregtáskán, fel is próübáltam a famsát az fz6-ra, de amint azt krisztián is írta, elég bizonytalan volt. heveder, állítási lehetőség ide vagy oda, kell az a konzolm h eltartsa. de olyat nem fogsz kapni készen sztem. kérjük meg krisztiánt, h gyártsa sorozaban nekünk. akkor talán én is veszek tatyót hozzá. persze önköltségi áron társadalmi munkában
Igen, azak a táskák nagyon jók, ötletesek, csak egy gond van velük, mint az összessel. Ha sokéig van rajta a fényezésen akkor mattít, főleg az oldaltáska. Ha azzal a piros ducatival a képeken mennének vagy 100 km-t akkor már be is lenne mattulva az oldala. Minimum öntapadós tapétával le kell ragasztani az oldaltáska alatt a fényezést. De az fz6-ra nem igazán jó oldaltáskát tenni tartó nélkül, kicsi a felület amin felfekszik, össze-vissza áll rajta. Oldaltáska azokra a motorokra jó, aminek nagy és lapos az ülés alatti idomja.
Sajnos az e-bay-es szállító végképp elrúgta a pöttyöst nálam
Miután hiába írtam 2 emilt is neki, hogy legyen szives küldjön szerelési útmutatót, vagy fotót, mert nem boldogulok a spoyler felszereléssel, ő meg 4 hét alatt válaszra sem méltatott, így "negativ" minősítést adtam neki.
Na erre egyből felhívott, hogy miért nem telefonáltam és hogy azonnal vonjam vissza a minősítést, vagy viszonzásképpen ő is leminősít.
Meg is tette:
"anfänger unglaublich gruß aus deutschland immer weiter so"
ami kb annyit tesz magyarul:
(a vevő) hihetetlen egy kezdő, üdvözlet Németországból, csak így tovább..
Hát így segít egy profi Németországban az ügyfélnek.
Cég neve: Ricambi-Weiss
Köszke a választ, megnéztem a gépezetemnél, de a P és a null helyzet között félútig lehet benyomva elfordítani a kulcsot, és onnan egy tapottat sem megy balra. Ebben a helyzetben kihúzni a kulcsot nem lehet. Lehet tán mégis egy opció lesz ez
Honnan a lista?
2006-ban Európában eladott új motorok toplistája:
1. Honda SH 150, 30.050 eladott példány (De ez robogó)
2. Yamaha FZ6 S/N, 25.254 - Tehát a motorok között ő a nyertes!
3. Honda SH 125, 23.981
4. BMW R 1200/1150 GS, 20.938
5. Piaggio Beverly 250, 20.163
6. Kawasaki ER-6n, 19.970
7. Suzuki GSR 600, 19.963
8. Kawasaki Z 750, 18.745
9. Yamaha X-Max 125, 15.483
10. Yamaha R6, 15.464
11. Suzuki Bandit 650, 14.510
12. Honda Hornet 600, 14.249
13. Honda CBR 600 RR és F, 12.851
14. Yamaha YBR 125, 12.747
15. Honda CBF 600, 12.643
16. Yamaha FZ1 Fazer, 12.536
17. Vespa LX 125, 12.210
18. Yamaha XC 125, 12.100
19. Suzuki Burgman 125, 11.943
20. Suzuki Burgman 400, 11.933
21. Honda CBR 125, 11.652
22. Piaggio X8 125, 11.375
23. Honda CBR 1000 RR, 11.271
24. Honda CBF 1000, 11.060
25. Suzuki V-Strom 650, 10.927
26. Piaggio Liberty 125, 10.799
27. Yamaha Majesty 125, 10.574
28. Vespa GTS 250, 10.572
Akkor műanyag öntapadós tapéta (esetleg némi rámelegítéssel?
Fekete vagy ezüst festék "oszt hali".
én is gondolkodtam nyeregtáskán, fel is próübáltam a famsát az fz6-ra, de amint azt krisztián is írta, elég bizonytalan volt. heveder, állítási lehetőség ide vagy oda, kell az a konzolm h eltartsa. de olyat nem fogsz kapni készen sztem. kérjük meg krisztiánt, h gyártsa sorozaban nekünk. akkor talán én is veszek tatyót hozzá. persze önköltségi áron társadalmi munkában
tanktáskát használok. És gondolkodok egy nyeregtáska
megvételén a májusi túrára
Keresek róluk részleteket is.
ezeket is nézd meg!
teejay felvetése helyénvaló - egészen el van fordítva balra a kormányod??
bár ettől még neked nem lesz jobb
csak addig jó a vevő amig fizet
Miután hiába írtam 2 emilt is neki, hogy legyen szives küldjön szerelési útmutatót, vagy fotót, mert nem boldogulok a spoyler felszereléssel, ő meg 4 hét alatt válaszra sem méltatott, így "negativ" minősítést adtam neki.
Na erre egyből felhívott, hogy miért nem telefonáltam és hogy azonnal vonjam vissza a minősítést, vagy viszonzásképpen ő is leminősít.
Meg is tette:
"anfänger unglaublich gruß aus deutschland immer weiter so"
ami kb annyit tesz magyarul:
(a vevő) hihetetlen egy kezdő, üdvözlet Németországból, csak így tovább..
Hát így segít egy profi Németországban az ügyfélnek.
Cég neve: Ricambi-Weiss
Az hibás működés.