Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon el lehetsz tévedve, ha egy ilyen hozzászólást leírsz. Este vagy holnap, ha lesz időm, majd reagálok érdemben is... Vagy inkább nem is. Hagyjuk ki innen a politikát.
Az, hogy a chips, meg a különböző tutifruti izesítésű energiaitalnak mondott faszságok feleslegesek és kártékonyak az egy dolog.
Az, hogy a zsíros sültkolbás, meg a zsíros disznópörkölt ugyanúgy egészségtelen viszont tápláló az megint másik dolog.
A kérdés az, hogy nem tudod, vagy nem akarod megérteni a kormány ezen intézkedéseit ? (de Isten őrizz, hogy én ezen a forumon politizáljak..)
Egyre jobban be akarják határolni az életünket. Elég beföldet nézni, meg a "hamburgeradót". Nem ehetünk akármit, vagy ha igen, akkor "kicsit" drágább lesz. Ebben is az a VICC, hogy a magyar konyha mindig is az erős ízeiről volt híres. Ezzel együttjár, hogy egészségtelen is, de ez a kultúránk! Pörkölt, meg hagy ne soroljam. Finom és kész, nem érdekelnek a részletek.

Ezek a gondtalan emberek ott ülnek az EU parlamentben, seggük alatt az 500 lóerős (páncélozott, akkor erősebb) kormányautókkal és ők mondják meg, hogy csak 100 lóerős lehet egy motor?

Tényleg kezd világosan látszani, hogy Amerika a szabadság földje! Azt eszel, amit akarsz, azt vezetsz, amit akarsz, olyan hangos lehet, amilyen senkié. MERT neked az tetszik és MERT megteheted! Ha 250 kilós disznó vagy, a te bajod, ha 300-zal falnak mész, a te bajod. MINDENKI magáért felelős szerintem.

Nem srácok? A motorozás is a szabadságról szól, erre lassan megmondják milyen színű lehet.

"You don't respect our life, we dont respect your fucking laws." Picsafasz. - Hagy legyen mérges az ember...

Volt olyan világfaxság ami itthon ne lett volna azonnal felkapva? (Ablak féklámpa tiltás, ingatlan hitel, fészekrakó, MLM stb?) Kisidő és 100 le a behozható max. DE AMI ITT VAN az már itt van!

Egyébként a multkor szavaltam a benyákról. Hát az OMV-s tankolás 300 km-re volt elég városban, úgy, hogy az utántankolásnál ugyanott nem tudtam 15 egész litert rátuszkolni!
Lehert elromlott a gépem (?) , vagy a csuklóm krepált be?
Tuccovasni?

Volt olyanról szó, hogy nálunk Mo.-n is bevezetnék?
Azannya! Mit találtam! link
Ha lenne rá pénzem! 2 gépem lenne az fix.
Ez volt a 4. indok, hogy nagy Fazert vettem, amíg lehet. Mondjuk nem hittem, hogy villámgyorsan elterjed, de amilyen hülyék a képviselőink...
Ezt a szolgáltatást ismeritek?
Túrázáshoz TALÁN jól jöhet ha van megfelelő árfekvésben kiadó szoba.
Tudtátok, hogy 2010-ben korlátozták a motorok teljesítményét 100 lóerőre a franciáknál? ÚRISTEN! BARMOK! Kitépném a saját szívem, vagy elköltöznék...
A hozzászólások szerint Japánban is ilyen korlát van, de ez számomra felfoghatatlan! Amilyen állat gépeket csinálnak, pont ők korlátoznák? Félnek a saját "tudásuktól"?

Link - Angolul van.
36-18 fok volt, a völgyekben 44 fok a tűző napsütésben.
Muszály volt, mert különben hamuvá égtünk volna. :)
Nem, pont tegnap kerdeztem. Elektronikai részen chip-et cserélnek, és valami a leömlő/kipufogórészen is van egyébként nem nagy módosítás, 35-40.000-et kérnek érte.

AKár 128 lovas is lehet a gép, a gyári R6 értékeket állítják vissza, de azt nem szokták javasolni, egy az hogy drágább, másik hogy a kuplunk szerkezet is kárát láthatja.
Akkor, amikor ők motoroznak, mi nem mehetünk. :P
"Mikor dörög az ég, odafenn húzzák a gázt a tesók."
Nem volt olyan meleg, hogy belefőttünk volna a gatyába, mármint napközben. Reggel tényleg hideg volt, érthető, hogy nem jöttél.
Csak most olvastam:
Note: basically all 78hp fazers are the same as 98hp. Only the throttle cable is blocked. that means 78hp fazers throttle bodies do not open fully. You can make any 78hp fazer 98hp in one minute by removing the blocking.

Valóban csak ennyi lenne?
Horvátország?
Nekem 4 fok a lélektani határ. Bár volt, hogy -2 fokba indultam be dolgozni a GS500-asommal. 2 óra volt mire kiolvadtak a kezeim. Azóta:
- beszereztem szél álló bélelt kesztyűt
- nem motorozok -2 fokba
Azér csak be linkelem, hátha valaki...

6. Yamaha túramotoros party
Reggel kb. 7-kor amikor nekem indulnom kellett volna, kemény 4 fok volt. Tudom hogy utána belefőttetek a ruhába, de nekem a hajnali hidegben kellett volna mennem 70 km-t. E miatt futamodtam meg. Papírkutya vagyok no. -4C-ben a Mikulás bulin csak felvágósdiból mentem... (azóta lájkolom az 5W-s olajat! )
azért elég hűvös volt
Sajnos Karcsi bá nem tudott eljönni arra, de a Peti ott volt. Nem volt olyan szar az idő azért.
Nekem ez van berakva a kedvencek közé.

http://feny.idokep.hu/kep.php?...
Nem kell szeretni.

Ez elég pontos, egyedül a kis foltokban kialakuló, gyors zivataroknál szokott tévedni:
link
Én nem szeretem a MET-et, mert egészében mutatja a napokat, sokkal jobb az órára bontott, vagy legalább napszakokra bontott jelzés.
Meg egy nappal később