Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod, az évek és a rutin.
Egyszer elnéztem a költségvetést, és kellett kérnem 10Eurót a cimbitől, hogy annyi benzinnel még be tudjak gurulni Magyarországra.
Ez ám a pontos kalkuláció! Le a kalappal!
Kb 5000 km, a legkevesebb pénzből. 110.000 ft a benzin, vagy 20 ezer ft kajára és 20 ezer ft szállásra. Meg 2Euró a szokásos hűtőmágnesre és a matricára a hátsó sárvédőmre.
Számít, de ez van. Tudok róla. Majd spórolunk a szálláson és a kaján.
Norvégiában is majdnem ennyi volt 3 éve.
Ezt láttad már? Érdekes a Török 500 Ft/liter. Vagy annyira nem számít? Mennyi km-et tervezel? Mennyi pénzből? Pü?
Üdv!

A pünkösdi hétvégén legurultam Biograd-ba, negyon nagyon fasza volt. Kár, hogy a fasz haverjaim 12 órával indulás előtt lemondták a túrát, így egyedül mentem, de így is király volt.
A legjobb, hogy majdnem Rijekától a 8-on mentem, full szerpentin, egyik oldalt a tenger, másik oldalt a hegy, jó aszfalt, kis forgalom, mi kell még és mindez kb 200 km-en.....
Szia!

Köszi a tippet. És még sátorozni is lehet itt.
Nem ismertem ezt a honlapot.
Fehér kabátba voltál, talán fastlane?
Bárhonnan nézem nincs szebb motor a fz6-nál.
Nagyon jó helyet választottál.
Az elmúlt évben voltam arra , igaz nem motorral, de az a hely brutál jó volt. Motorral meg még jobb. ezt ki ne hagyd !
http://www.torokorszag.biz/tor...
a tourance EXP-t nagyon dícsérik a varások. állítólag jobb mint a michelin anake2. viszont aki komolyabban veszi a terepezést az Heidenaut rak fel.
nekem egyenlőre elég a pilot road2 :P hehe
Szerintem meg valami Crossos topic-on a képeidet nézve. . Anakee? Tourance?
hi
Igen nagyon szeretnék egy varaderot.
Terepezni nem nagyon akarok viszont a földutakon meg a múrvás utakon piszkosúl szeretek menni.. :)
Ezek mai képek kicsit eltévedtünk de mi nem bánjuk ezt adig megyünk amíg ki nem érünk az országútra :)
Egyébként ilyen helyeken derűl ki, hogy mennyire jó motor a Fazer! És milyen széles a skála ahol használható..
Menj néha a Börzsönybe is, a Királyrét felé, ahol a kisvasút jár, nagyon jó kis erdei utak vannak.
Én nem láttalak, de lehet, mert arra mentem, meg jöttem is
tegnap voltam ott, de már picit unom
motor jó
Csobánkán nem veled futottam össze?
Neked valami endúró kellene, nem
Na, hol voltál én felmentem Dobogókőre, Te biztosan nem arrafelé voltál, mert nem áztam el ötkor indultam, hétre itthon voltam, tankoltam is. Fent nem volt melegem, de nagyon jót csapattam
azért is motorolok
mert szeretem :)
itt nézz szét az apróba,,,
valami jó álllapotú használt gumi kellene a mocira. első-hátsó.
újra nincs pénzem... valaki esetleg nem tud valamit vagy, hogy hol nézzek körűl ?