Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Duna parton kegyetlen sok bogár van
Sziasztok.

Egy kis segítséget kérnék.Egy 2005-ös fz6s-em van, és az történt hogy a hátsó rugó felső részén ahol csatlakozik a vázhoz kiesett a csavar.valószinűleg kilazult az anya(ami el is tünt)szerencsére nem menetközben esett szét.
A kérésem, kérdésem hogy ha valaki meg tudná nézni a hasonló saját motorján hogy ez az anya mekkora és hogy néz ki, valamint hogy a csavart jobbról balra, vagy balról jobbra kell visszarakni azt nagyon megköszönném...

üdv.G
Bemész az első motorosboltba. Majd mondod, hogy FÉM rendszámtáblatartó kell. Kb ennyi. :)
A sarki Fűszeresnél
Milyen típusú boltba kaphatok rendszámtábla tartó keretet? /az a műanyag, amibe megy a rendszám/
Neten 300 Ft, plusz elkérik az ár 5x-ést PK-nak (~1500)... hát köszi nem kell.
Az úgy már egész pofás.
Az se rossz... Csak kicsit sokan szoktak lenni.
Képzelj még hozzá egy fő motorost, egy hátizsákot, egy tanktáskát. A 12 voltos szivargyújtóaljzatot, elosztóval és nagyjából megkapod a választ :) :) :)
Egyszerű. Az élmény megfizethetetlen, minden másra ott a mastercard :) :) :)

Tréfát félretéve, valahogy így:
Csupasz motorral, mint a tiéd, (táskák nélkül) hogy tudsz elmenni napokra túrázni?
szerintem marad a szokásos, Visegrád, Dobogókő
velencei -tóhoz akartam menni, de dolgozni kellett
Mi tart vissza? :)

Nekem még négy nap és goooo Montenegróóóó :)
motorozni kéne
Egyet értek! Ha az eladó nem tájékoztat, akkor nagyon megszívja és tényleg rá lehet verni elég sok mindent jogilag, főleg ha még benne is volt az adásvételiben, hogy mindenről tájékoztatott a fent leírt állapotban van a gép és beleírta, hogy hibátlan (nincs rejtett hibája)! Próbálkozz határozott fellépéssel, de olvass utána pontosan a dolognak és fenyegetőzz ügyvéddel. Vagy akár már vihetsz is valaki joghoz értőt! Ha nem jön be és tényleg a hivatalos útra kell terelni, akkor az elég hosszadalmas lesz mire bebizonyosodik az igazad!
Már be tudják hajtani a bírságokat január elseje óta.
Tégy úgy, ahogy Fazer1000 és Berber mondják. Ha jó a fellépésed, talán még vissza is vásárolják. Ha pofáznak, akkor meg http://www.nfh.hu/
A Fogyasztóvédelmet is megkeresném. Nagyon durva büntetési tételeik vannak.
akkor gyorsba vidd vissza és tedd hozzá hogy kártéritési igényed is van azonkívül hogy REJTETT HIBÁS motort sóztak rád! Ez nem vicc vedd komolyan... szerintem
Nem látszott, hogy javították, a hegesztést becsiszolták.
Te mééé lassítottál volna 'magyarba? Szlovák rendszámot a hajunkra kenhetjük...
Nekünk is van egy csapattársunk, akinek még nincs jogsija és tavaly Firebladdel tolta, idén pedig R1-gyel folytatta. Nem szégyen.
Le lehet csavarozni a platnit a tartó konzolokról.