Mehetünk arra is! Kíííváncsi lennék mán a rusnya képedre (nem megsértődik!) Voltam én zárón, de prominens tagok sz@rtak megjelenni. Volt mondjuk aki akadályoztatva volt.... hát ez van.
Támogatom! A haverom, aki tavaly halt meg éppen még szervezkedett egy túrát, de már nem tudta befejezni, de megszerveztük és idén is lesz Bu-Makó, Twister emlék túra. Valami kedvenc helye, vagy útvonala jó lenne, ami megoldható egy hétvége alatt...
Apropó! Nyárra melegbeni ruhangálásra kinek milyen szellózős "poló" jön be? Valami protektoringre gondoltam. Túl régen estem ('86) és félek, hogy érik a placcs, vagy az endúrós terepes perec beszámít? Illetve esés után hány év a védettség?
SW motech vagy melyik cég ad olyan táskát, ami félig kemény tetős és van hozzá egy konzol, amit a lábtartóba kell erősíteni, azt toldod meg és akkor nem lóg be és nem kell konzolt venni. Asszem 200 ajró a Louis-ba a pakk (2 táska meg a 2 toldás) ennyiért lehet megveszed a givi konzolt meg valamilyen táskát Majd Zacky megmondja ennek a rendszernek a nevét
http://youtu.be/dprQQgrW3Gc
(csak az eleje érdekes)
"Keep your bike in good repair: Motorcycle boots are NOT comfortable for walking."
Motorcycle Quotes
BikeNomads
Apropó! Nyárra melegbeni ruhangálásra kinek milyen szellózős "poló" jön be? Valami protektoringre gondoltam. Túl régen estem ('86) és félek, hogy érik a placcs, vagy az endúrós terepes perec beszámít? Illetve esés után hány év a védettség?
egyébként nekem is belógtak a táskák.. de nempara...
zacsiban a szennnyes