Nekem a Burgmanomon volt ilyen. Utólagosan lehet venni lip-et, azt pedig fel lehet tenni a meglévő plexire. Laminar és mra néven találsz ilyeneket. Nekem Laminar volt, öntapadós tappanccsal. Sose esett le, de van átfúrós is.
Az az igazság, hogy csúnya, de ennek a leghatásosabb a szélterelése. A rés pedig kimondottan kell a turbulens áramlások kiküszöbolésére.
Most nézem, hogy pont olyan szélterelőd van a plexin, amilyet én is szeretnék. Boltban vetted, vagy saját készítésű? Mert úgy veszem észre, 2002-es FZS600-ra nincs magasra húzott túraplexi, csak ilyen sport hülyeségek.
Amúgy ez a kiegészítő plexi hatásos? Én azon gondolkodom, hogy a kisplexi és a nagyplexi közötti rés miatt nincs ugyan olyan szél?
Én a hátsó űlésen vetem át a pántját és a kapaszkodókon. Elég szűken, nem lóg. Aztán a lábtartóhoz kötöm le, meg össze a rendszám felett keresztbe. A hengertáska vagy a hátsó űlésen, vagy a faridomon és pántolóval kötöm le valahova. Néha a saját helyett 60? literes hengertáskát kötök fel sátorral, matraccal, konyhával, székkel, hálószababútorral.. stb.
Az ára eBay.de-ről aukciósan 12 eFt volt szállítással, 4 éve... még tart.
Sziasztok márkatársak!
Boldog FZ6N tulaj vagyok és mivel a Szlovák határ tőlem egy köpésre van (Bánréve), egyre jobban rákapok a szlovákiai túrázgatásokra a Tátrába. Azt szeretném kérdezni a hozzáértőktől és a nagy túrázósoktól, milyen úton-módon tudnám jobban pakolhatóbbá tenni a szeretett mocimat és egy kis szélvédelem sem ártana. Persze tudom, akkor S-es verziót kellett volna vennem, de ez jobban tetszett a vásárláskor, meg a fene sem gondolta volna, hogy így megkedvelem a hosszabb utazásokat, + a vasamat, így már nem szívesen válnék meg tőle.
Kíváncsi lennék, ki hogyan oldja meg és mivel a pakolást, hol és kb. mennyiért tudnám beszerezni a cuccokat hozzá! Ja, és szerintem az is fontos, hogy általában 2 személlyel utazok.
Előre is köszi mindenkinek...
Ez nagyon szuper, csak egy a bibi. Ahhoz, hogy ez jól álljon hátra kell tenni a csomagtartó magasságába, és ott is jól felhúzni a hátsó táskára. Nekem ott doboz van, tehát előrébb kéne tennem az utasülés mellé. Akkor meg már lejebb is lóg rá az idomra, kipura.
Vagy Neked is csak oldalszeted van és mégis jó?!
kétlem,hogy nem lóg be minimálisat is... max ha fönt egy hevederrel fel nem húzod a két félt, de általában lefele/ befelé van alul a rögzítésük, ami megint kicsit befele húzza, én ezért csináltam Karuval egy oldaltartót,,,
Szerencsémre,hogy összetalálkoztam vele kb 3éve és neki köszönhetem, hogy úgy nézz ki a motorom ahogy kinéz,,, rengeteget segített nekem és sokat tanulhattam től. Kár hogy elment
Tud valaki tippet, hogy melyik "nyeregtáska" passzol jól FZS1000-re (nem lóg a kipufogóra, de elég nagy stb)
Az is segít ha megírjátok, hogy melyik jó és melyik kerülendő úgy általában, Fazertől függetlenül.
Köszönöm
Muszály volt.. ha nem akartunk egy perc alatt por és hamu lenni