Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Őszinte részvétem a családnak és Nektek is! Bár nem ismertem személyesen, de látom, nem egy akárkit veszítettünk el.
Jézusom.

Percek óta be vagyok jelentkezve, de nem tudok mit írni.
Szeretnék felébredni, és rájönni, hogy ez csak valami rossz álom.
Lehetetlen leírni mit érzek, valami megváltozott, valami hiányzik....

Isten veled Karcsi bácsi, széles utat, gumi fákat neked odafent az égi utakon, ha lehet, vigyázz ránk.
igaz nem ismertem, de jó ember lehetett az itt olvasottak alapján, részvétem.
Sajnálom hogy nem ismerhettem meg. Szerettem volna... ebből is látszik, hogy semmit sem szabad halogatni. Őszinte részvétem.

Ha nyílvános lesz a búcsúztatás, remélem tudni fugunk róla
Morgen,

Jobbos tükröt keresnék FZ6-ra ha valakinek van ne tartsa magába. Elég ha az alumínium tartója ép, mert az enyémen az repedt el.
Jó csapatást az égi aszfalton! Isten veled Karu!

:'(
huhh háth meg vagyok döbbenve Karun :(
Sajnos nem ismertem személyesen, viszont párszor telefonáltam vele.. segítetőkész ember volt.. nagyon sajnálom :(
R.I.P
Na jah, az élet már csak ilyen igazságtalan. Twister volt a nyugati szíve-lelke, ismeretlenül is segített bárkinek, akinek motorja volt, akárcsak Karu. Túrákat szervezett, vezetett. Most már az égi utakat róják és az ottani motorosoknak szervezi a túrákat...
Azt hittem motoros balesete volt, de az egészsége szolgált rosszul?
Remélem nem értitek félre, nem magamat akarom sajnáltatni, de én is nagyon szarul érzem magam...
Vasárnap voltam Nála motorral, hogy felszereljük a középtámaszt és megejtsük az olajcserét Jossal és Petivel. Így utólag visszagondolva, voltak jelek, amikre jobban kellett volna figyelnem. Még jobban kellett volna figyelni RÁ! Mielőtt eljöttem arról beszéltünk, hogy fogja megoldani a motorozást ... mert "biztos kitalálsz valamit!" --- ebben egyetértettünk. Nem felejtem el, ahogy nézte a kétkerekűt és azt ahogy kimegyek a kapuján. Örökre emlékezni fogok rá, sok jót tett velem amit nem tudtam meghálálni. Csak remélni tudtam, hogy az évek során majd visszaadom mindazt az emberséget, amit velem szemben tanúsított.
Tavaly Babu közeli barátja ment el és idén Ő... Mindketten azért és úgy éltek, hogy másoknak segítsenek. Nem igazságos az élet... nincs igazság.
Mindannyiunkat megdöbbentett, még azokat is, akik valamelyest tudtak az állapotáról... Tavaly is elvesztettem egy motoros barátot, idén is és egyiket sem a motorozás vitte el... Részvétem a családnak és minden motoros/nem motoros barátnak Ródd az égi utakat és vigyázz ránk odafentről (ez nem mosolyog, csak ilyen volt)
Nagyon sajnálom, nem régen még beszéltem Vele telefonon....
Őszinte részvétem!
Nem semmi!
Karu mögött elég sok év állt szakmailag és tapasztalatilag is. Nem látom a kommenteken, mikor történt ez?
Az ilyen dolgok miatt élek olyan szellemben, hogy amíg létezem, az jó is legyen. Ezért nem sajnálom a pénzt motorra, minek csak gyűjteni, spórolni, ha a végén nem tudja elkölteni az ember?
Mindenesetre sajnálom az esetét. Valamit szabad tudni a részletekről?

(A poénos képben az, hogy nagyon tisztán és minden cicomázás nélkül kimondjaa, hogy "baszd pofán!")
megvagyok döbbenve
részvétem a családnak!
Azt a mindenit!
Tényleg lehet velük egykerekezni
csomagtartót keresek fzs 1000-re akár dobozzal...
Valakinek eladó?
Nagyon is érthető.
Alig egy órája egy furgonos barom leszorított a Pasaréti út környékén. Üdvözlöm a kedves felmenőit. El kell kezdeni bukócsövet keresni keményen, mert necces volt a dolog...
Ő nem tudja.
Vicces, de most nem tudok rajta nevetni.
Urak,
meg tudnátok mondani milyen csavar kell az alábbi helyre?
Milyen hosszúságú, 8-as 10-es?

Azt tudom hogy 10.9-es kemenysegu.
Ha autós kötözködik veled, fogadd meg az alábbi tanácsot!

2 lépés!