Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos meg lehet csinálni úgy, hogy nyerj rajta, vagy magának vette, vagy csinál belőle egy stunt-ot
Látod, volt aki belecsapott. Mindíg maxon számolok, és kevesebb mint a feléből megvan. Mindíg ebay. Még a bontók is drágák! Páran rühellnek is e miatt. ez van
Ne is gondolj rá! Már ajánlgattak egyet cserébe az enyémért...
ha magának csinálja az ember az más, de kereskedni vele, szerintem nem érte volna meg
Én csak kiírom. A rendező az élet! Jó kis nomád buli szokott lenni.
Már nem téma. Elvitték..
Srácok, mi van ha kb 1 dl-el túltöltöttük az olajszintet? Nagy gáz?
te rendezed vagy csak résztvevő vagy
128lovas r6 értékeket állítanak hova r6nak kicsit más a befecskendező rendszere
ez a MV brutale komolyan néz ki
ha minden klappol akkor pont árába lenne
a grandésok tudják mi az értéke a motoroknak úgy állítják be az áraikat
nembeszélve arról hogy lehet jövőre lenne kész
Mindenféleképp meg kell alaposan nézni, készíteni egy költségvetést, és azután dönteni, lehet, hogy jó esetben nullára kijönnék
Köszi, csak gondoltam megérné, ha Te úgy gondoltad, egyébként nem lenne hozzá bátorságom, hogy belevágjak, a Peti hozzászólását olvasva meg pláne..... csak elgondolkodtam rajta
jah dőléskor a hátsó kapaszkodó is kap
gondolj bele, nem is annyira ér meg, max akinek van alkatrésze...
400e ft a motor, reg adó 80e, rendszám kell rá, anélkül sose adod el jo áron, kb 60-70 e ft, tank javítható 20-30e ft, lámpa jo áron lehet kapsz kb 50e ft ért, de ha nics 100e is elkérnek érte itthon a bontóba,sárvédő, plusz még ami egy dőlésnél jöhet, fék vagy kuplung kar, kormány súly, szinte tuti hogy, elgörbül a kormány, valamelyik oldal dekni, vagy váz, ha váz akkor gáz mert lehet fényezni,
és amiben tuti nem bíznék a 2teló ,tán még a fékek is sérülhettek,,,
ha ezeket összeadogatod, akkor rájössz hogy te ezen sokat nem fogsz nyerni,,,,
Van benne fantázia. Magyarítva 500 eFt alkatrész 100~150 eft (Lámpaüveg nincs, sárvédő törött, plexi törött, tank jobb oldalán horp. motor hibátlan, kormány hajlott.) azt alig van benne km. Eladni 800-ért el lehet. Váz, teló, motor, kerék hibátlan (állítólag). Azért megnézném.
A lámpa necces, S-esre megcsinálni sok pénz. Átalakítani át lehet nagyon olcsón, de akkor nagyon szépen kell megnyúlni!
Ezt hol hirdetik hol lehet megnézni?
Szerinted érdemes lenne megvenni, majd rendbe hozni
Sokan azt hiszik, tényleg káros a kávé, viszont nagyot tévednek, ugyanis kis mértékben, ami napi 300 mg-ot jelent, egészséges. Szívre, erekre, agyra is jó hatással van.
Nem lett kevesebb, de nehézségeket okoz sokaknak, hogy vegyenek, így csökkent a napi fogyasztásuk. Bár pont ez az a téma, ami engem sosem érintett. Cigi árát nem bánom, ha emelik, másokra is káros, mikor ostoba emberek a buszmegállóban rágyújtanak és mások arcába pöfékelnek...
Légy erős! AZ! Nem mértéktelenül.
Amúgy meg kevesebb a dohányos attól hogy aranyárba emelték? Köze nincs a népegészséghez..
Gyorshajtásér ülnél? Naná hogy nem. Lassabban mennénk? Naná hogy nem! Leszarnád? Pláne. Lenne neked spéci rendszámod? Vagy még az se? Hát persze! ! ! ! ! !
Tisztán látom, hogy a pénzre megy ki, de a drágulás mértékétől függően sok ember kevesebbet fog fogyasztani a "káros" termékekből, tehát pénz ide vagy oda, de azt érik el, hogy az egyes embereket korlátozzák abban, mit ehet/ihat.
Ja, és ezek alaján a kávé egészséges... ( )
Lassan nem tudunk nem politizálni, mert vérre mennek a dolgok. Van hogy valamivel egyet értek, de a megoldás akkor is marhaság.
Minden a pénzre megy ki, és semmi népjólétieskedés nincs benne.
Az is egyszerű politika, hogy korlátozzák a motorok lóerejét, miért ne beszékhetnénk róla? Mer' gondolom egy motorosnak sem tetszik ez az ötlet.