Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De igen, ám azon gondolkodtam, hogy ha odamegyek, meleg lesz az olaj, s mennyit kell várni, hogy bedugva a szilikoncsövet ne olvadjon meg :p
Vagy az a szívóka kibírja?
Holnap délelőtt mit csinálsz? Megnézhetnéd a fékbetétet is. Gondolom le kell szedni a helyéről, hogy látni lehessen ezt a bemarást.
Azt hiszem, a használatiban is írnak róla. Van a betét közepén egy bemarás. Ha addig lekopik, hogy már nem látható az a bemarás, akkor kell cserélni.
Ez így helyes, ennyit mutat
Szia!
Most értem haza, dolgoznom kellett. Nem úgy volt, hogy Te jössz
20.500-at mutat az óra.
mennyi van most a motorodban?
Mondjuk 85%-osra mondták 13.000km-el ezelőtt... Azóta volt fékfolyadék/cső csere és Karu kezei között is átment párszor. Visszatérünk rá 10.000 km múlva.
Fékbetét: van valami kopásjelző, vagy ilyesmi, ami figyelmeztet, hogy cserélni kéne a fékbetéteket? Kerék mellett belenéztem, s 1-2 mm mintha még lenne. --- persze nem vagyok szakértő.
holnap tervben van egy 650-700 km-es túra :)
Mátra és a Bükk... :)
csak ne essen, mert idén már volt belőle elég.
Megyek pestre a Redbaronba. Tik otthon gubóztok?
Abszolút nem meglepő. Jobb ha elhiszed, hogy ennek a kétszeresét is tudja komoly probléma (kopás) nélkül. Persze használni tudni kell.
Hali! Fz 1-en katalizátor ki van szedve valakinek? Kiváncsi lennék rá, hogy hat a mocira!
Nem gurulsz el hozzám olajleszívásra? aztan visszakiserlek.
Megyek, berakom a bélést a kabátomba, a motorra meg felszerelek egy kurva vitorlát
Kiváncsi leszek mennyit megy majd el a blokk.....
Szerintem már ez is szép eredmény egy 600-as géptől.
Amennyi a népítéletben.
Gratulálok. Nem kis dolog amit végigcsináltál. Most mennyi km van a gépben?
Te vagy az?! :)
Igen, tök rendes gyerek.
Jól látom, hogy itt van fent egy srác aki 98 ezret ment a mocival?!
Köszi.
Ma Urak megnéztem egy FZ6-os a kecskeméti Yamaha szalonban. Sajnos nem az N-es változatot, de ennek ellenére is tetszik a motor. Azt hittem, hogy kisebb vas, de kellemes a mèrete.
A linkről továbbnavigálva kíváncsi lettem mit írnak általam kevésbé ismert motorokról. :-D
Itt egy különleges "teszt" egy Bazukáról.
B12 - Rock On!
Saccoltam, hogy hirdeted a kis retkedet! Megvagy! Te vagy a fogó.