Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fogott. Sőt FOGOTT! Vót itt zuhi akkora! Petike NE motoroljon, mer akkor a többiek sem motorolnak.
Ha Petike motorol,akkor fog.
Merre mész én is mennék, csak nem tudom, fog-e esni
nah megyek motorozok egy jó
Mifelénk a robeszosok csak tolakodnak jobbról, balról, de kétkeréken.
Decsiiiiiiiiiii csukott szemmel szoktál közlekedni vagy tényleg nem láttál robogót egykeréken
woow
ez hol található krisztián ?
Te csak azt gondolod,felénk a suhancok km-eket mennek 1 keréken ilyenekkel!
Jövő hétvégén megyek az Alföldre a nagyapámtól örökölt 195x-es Danuviáért. Kezd bizseregni a tenyerem. Megvan a nyári szabadidőeltöltés...
Azt írja, nem egy kerekezésre használt. Vicces lenne ezt egy kerékre húzni.
Lehet én vagyok a hülye, de 2 literes fogyasztás felett nem is foglalkoznék ilyen robikkal. Hamár motornak nem nevezhető, legalább olcsóból fentartható legyen. Ja és minimum 4T.
városi járgány... miért nem veszel ilyet mondjuk ha 1 literrel kevesebbet enne, már rég vettem volna
Ezt az egészet ÉN írtam....
Na ma elmentem Győrbe a BMW-hez F800R-t tesztvezetni. Kis összehasonlítás a részemről. A hangja nagyon jó volt az akrának köszönhetően. A több nyomaték 6000-ig érződött, ott kezdett elfogyni. 2000-es fordulatszám alatt rángatott de durván. Hasonlóan hasalós üléspozíció, lényegesen kényelmesebb ülésen, ami szűkebb is. (Közel simán leért a lábam a 80cm-s ülésről.) A lábtartók magasabban voltak, mint az FZ6-on. 5 litert fogyasztott. A kormánya szélesebb, könnyebben dönthető és nagyon érzékeny. Az első futóműve kemény/pattogós, de úgy éreztem, mintha a nyomócsillapítás kevés lenne (nagyot bólint lassuláskor), a hátulja pedig - igaz, hogy a legpuhábbra volt állítva - szintén pattogott (és kevés lenne a húzócsillapítás). A féke SOKKAL jobb, mint az FZ-nek fém fékcsővel is (azé alapból fémhálós). ABS-t nem tudtam működésre bírni, pedig volt, hogy próbálkoztam... 100-nál forog 4000-et, 130-nál 5200 körül. A gázt nagyon könnyen veszi, kuplungja vaj puha, s egyszer sikerült 2-es és 3-as között megtalálnom az üreset. Nekem a szelet elég jól elterelte a kisplexi is. Magasabbak több szelet kapnak. Ha most kellene motort vennem 2 évvel ezelőtti tapasztalatommal, mindent összevetve még mindig FZ-t vennék. Ami miatt esetleg kéne az az ABS és a markolatfűtés, s hogy nem szalad belőle túl sok.
az enyém eladó miért nem érdeklődsz itt és akkor nem vásárolsz be vicet félre ott van még a bajai bontó is
cimre68! Innen vetted a plexit, vagy máshol olcsóbban? Van róla tapasztalatod azóta?
http://www.euromotor.hu/shop/p...
ma láttam egy honda crossrunnert,első ránézésre nem estem tőle hanyatt
Merre veszed az irányt?
Nekem még két és fél hónap..és góóóó.
kb 8as csavar lehet , tán balról van bedugva a csavar
adatlapod töltsd ki! sokkal könnyebben lelsz válaszra!4