Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen ez való rá és gyárilag fordítva van. Lőttem netet, mellékelek képet a gyári állapotról meg az enyémről is mindjárt
Jól van ez így. Tényleg hülyén néz ki, de ha fellül lenne elakadna a lábadban. Esésnél sem fog leérni, és talán padkánál sem ez az első. Ez való rá? Érdekes.
köszönjük
jah a kép
Boldog Péternapot!
Berber vagy valaki hozzáértő! Az vam, hogy nem olyan a váltókar a motoromon mint kéne, de szereztem rávalót. Csak sajna nem fér el a gyártott blokkvédő miatt úgy ahogy kéne csak fordítva. Ellenben ma láttam egy gyári hornetet, amin szintén így van. Mellékelem a képet. Gyárilag a bal oldalán a rúdnak az a gumi pöcök felfelé van a kihajtás felé. Okozhat ez működésbe gondot? Vagy csak leérhet esésnél? Help!
bolodg névnapot ferrepeti... :D
is is. Két fejidom van nem?
ne fogadj rá.
Gyárilag is ki van centrírozva, természetesen a kerék.
gyárit biztos nem fogsz kapni annyiért.
2006
sok sikert.
szia..
akkor most fzs 1000 vagy fz1..
mikori motoron volt?
köszi, de 8k-ért kettőt szeretnék kapni
A képen látható fej idomra passzol.
Szerintem FZ1
Még nekem sem volt. :D
Azt gondolom, abból indultam ki, hogy az új motort úgy csinálják meg, hogy a centírozás már (még) felesleges, nem?
Miért? A gyári kereket nem centrírozzák? Nem volt még új motorom, ezért kérdezem.
Szia! Igen.
Ezt lőttem nektek a parton. Gyári herélt dob, csupa korom, rendszám nincs és elég harcedzett a kicsike
hali.
fzs 1000-res a plexi? fix ár?
üdv..
Szépen összelegózták, tehát már az eleje tuti kapott. 6 éves motorba 12e? Ennyiér már jobbat, vagy fiatalabbat kapsz. Ne a km legyen a lényeg. Karu gépe 50e fölött jár és jobb állapotú sok fiatalabbnál, mert kezdettől ő szervizelte! Ez jobban számit, mint a km az órában
Fej idom 40e
Lámpa (új) 45
MRA plekó 15
Tükrök (ujak) 8/db
Egészében a színe biztos nem eredeti. Ilyen kombinációval, úgy tudom nem adtak ki Fazert. A gumija sem gyári, centírozva van a kerék. Nekem a gyári gumik 16e-nél koptak el. Neki már 12k-nál kellett új? Lehet égette pár kör erejéig.
Plusz nincs semmi leírás, mintha érdektelen lenne a hirdető. Ja, meg kereskedő hirdeti, elvileg; Turboauto Kft. Ha ennyiért adja, ki tudja mennyiért vette be? A rendszám is csórén áll, de lehet jó gép is ezektől függetlenül!