Hmm. A biztosító gyűrű kijött? A célszerszámhoz nem tudok hozzászólni sajnos, egyszer láttam, valami hülye nyíl alakú a vége.
Ha mégis a szétszedés nélküli résznél maradnál, esetleg még megpróbálhatod óvatosan (nehogy megsérüljön a belső cső!) átfúrni 2 ponton a fémházat két apró fúróval, és apró lemezcsavart hajtani bele, majd azokat megfogva kiemelni a szimeringet.
A "drágám" tisztán 5 literes fogyasztást produkált a 200 km 90-es tempó + 100 városival! Nem hittem, hogy ennek még örülni fogok egyszer! (Ugye hozzászoktam az XJ 4,2 literéhez)
300 km és cseppre 15 liter! Ja és az OMV-s tankolás után a karbiszinkronos indíttatásom is megszűnt. Valahogy nem rángat a gép 2000-es fordulaton sem.
Sziasztok! 2000-es FZS 600 első telót szeretném szétszedni. Nincs meg természetesen a 90890-01460 számú célszerszám. Mivel lehet ezt helyettesíteni, vagy rajz nincs-e valakinek róla? Előre is köszi
Pár kérdés még
Fz6s 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160-nál mennyit forog 6.-ban?
A gyári plexije egy 175cm körüli emberkének meddig tereli jól a szelet?
Majd én felöltöztetem! Csak vicceltem.
Nekem rossz tapasztalataim vannak olyan, az átlagosnál alacsonyabb növésű emberekkel, akiknek hatalom van a kezében. Pl. tanárok. Valamiért úgy érzik, kiabálniuk kell, hogy figyeljenek rá vagy, hogy nagynak lássák. Pont az ellenkezőjét érik el. Ettől függetlenül a magasság nem mérvadó számomra semmi előítéletekkel kapcsolatban.
Mintha nem írtuk volna még párszor, hogy milyen mély növésűek vagyunk.
Mondjuk a motoros ruhákból még éppen jó a legkisebb felnőtt neki, de utcai ruhát egyszerűen nem találni, mert a legkisebb is nagy. Gyerekméretben meg ritkán kapni business casualt
ÉPP ilyenre gondolok! A mérettel lennének problémák, ugyanis annyira S-es vagyok, hogy inkább gyerek méret kell LOL.
Ehhez hasonló cuccokról várnék beszámolókat, hátha használ ilyet vki.
Zackynek is van szép hálós nyári kabija, meg szellőzős cordura termó nélkül. Most meleg viseletet keres, ami vízálló is és szélálló is. Csak agyfaszt kapott, hogy van rajta két szellőző, akkor már biztosan jó 30 fokba (a gyártó szerint).
Inkább arra akart kérdezni, milyen jó, szél- és vízálló túrakabit/nacit javasoltok.
A protektoros textil Shox kabátom (plusz még sok ilyen van) a karján meg a mellkason lyukacsos, így 30 fokban sem gázos menet közben. Ha megállsz persze meleg van. Van benne még két réteg, egy kivehető esőálló cucc, ami szélfogó is, mert különben átfúj rajtad a szél és egy thermo réteg. Thermo réteg tényleg csak télen/ősszel volt rajtam, de az esőálló izébizé kb. 20 fokig kellett. Amolyan kis kabátok, mindegyik belezipzározható. ~7 fokban a két béléssel plusz pulcsival teljesen tűrhető volt a hideg.
Az aláöltöző még jó is lehet. De te kiadnál egy textilkabátért 150 ezret, mert az írják, hogy vízálló, bírja a 4 fokot és mivel van 2 szellőző rajta a 30-ba is jó? Nem hiszem. A háló kabátba is izzadok, hát még a full textilbe.
Esőruha van, használom is nagy megelégedéssel. Én olyanra gondoltam, amit átmeneti ruhaként is lehetne használni. 30 fokba se sülök bele annyira, s 4 fokba se fagyok meg.
Te milyen öltözékkel/hogyan oldottad meg pl az északi túrádat?
Segítség kell.
Milyen cuccot javasoltok? Szükségem lenne vízálló nadrágra/kabátra, amibe lehetőleg van térdprotektor, könyök és váll.
Fontos a vízállóság. Úgy gondolom két választásom van. Vagy anyagába vízálló cuccot veszek, ami viszont nem szellőzik annyira, vagy olyan ruha kombót, amibe bele lehet tenni vízálló bélést.
Nem is rossz ár... mindegy, mégis maradok az 1€-s aukciónál. Amúgy minden van hozzá. pl. hátsófelni 100Ł (Font), dekli 40Ł sajnos fekete, lengőkar 45Ł, Fejidom 85Ł igaz csak fekete és a csúcs, az origin gyári kályhacsőtől van aki 1Ł-ért is megszabadulna! Csak így hirtelen a kissebb tételek. Hátmég ha vadásznám is! Ha bontani kezded, pár sláger cucc után a többi a nyakadon fog nyaralni évekig. Inkább rakd össze szvsz.
Meg tudná valaki mondani, hogy van-e különbség a 2006-os FZ6 Fazer és a 2007-es kipufogó dobjának felépítésében? Köszi!
Ha mégis a szétszedés nélküli résznél maradnál, esetleg még megpróbálhatod óvatosan (nehogy megsérüljön a belső cső!) átfúrni 2 ponton a fémházat két apró fúróval, és apró lemezcsavart hajtani bele, majd azokat megfogva kiemelni a szimeringet.
300 km és cseppre 15 liter! Ja és az OMV-s tankolás után a karbiszinkronos indíttatásom is megszűnt. Valahogy nem rángat a gép 2000-es fordulaton sem.
Pár kérdés még
Fz6s 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160-nál mennyit forog 6.-ban?
A gyári plexije egy 175cm körüli emberkének meddig tereli jól a szelet?
Beszámolni nem tudok róla, én egy sima bőrt használok, talán ha nyáron hosszabb útra megyek, kipróbálom ezt a szellőzős francosat is.
Nekem rossz tapasztalataim vannak olyan, az átlagosnál alacsonyabb növésű emberekkel, akiknek hatalom van a kezében. Pl. tanárok. Valamiért úgy érzik, kiabálniuk kell, hogy figyeljenek rá vagy, hogy nagynak lássák. Pont az ellenkezőjét érik el. Ettől függetlenül a magasság nem mérvadó számomra semmi előítéletekkel kapcsolatban.
Mondjuk a motoros ruhákból még éppen jó a legkisebb felnőtt neki, de utcai ruhát egyszerűen nem találni, mert a legkisebb is nagy. Gyerekméretben meg ritkán kapni business casualt
Ehhez hasonló cuccokról várnék beszámolókat, hátha használ ilyet vki.
Inkább arra akart kérdezni, milyen jó, szél- és vízálló túrakabit/nacit javasoltok.
Te milyen öltözékkel/hogyan oldottad meg pl az északi túrádat?
Milyen cuccot javasoltok? Szükségem lenne vízálló nadrágra/kabátra, amibe lehetőleg van térdprotektor, könyök és váll.
Fontos a vízállóság. Úgy gondolom két választásom van. Vagy anyagába vízálló cuccot veszek, ami viszont nem szellőzik annyira, vagy olyan ruha kombót, amibe bele lehet tenni vízálló bélést.
Vannak űr cuccok, extrém drágán.
Mit javasoltok?
kösz