Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5 másodpercet tudtam nézni a klipp-ből....
trauma.
:DDD
Ilyen gagyit.
21 ezer.....
Én sem bontanám, ha kapnék hozzá motyót...
Kommersz autós cucc Nem kell!
Bakker ebből a gépből még motort lehetne farincsálni! Kár a kótyavetye. Mondjuk kb. 300 ba benne lenne, de lehetne. km mennyi?
Nem hiszem ,hogy meg tudnád fizetni. Mint Te is irtad ,,drága dolog a jó minőségű gyári alkatrész"

De ha valóban a racing felirat tetszik akkor 500 forintért max megveszed egy autós boltban.
Nagyon tetszik a Racing feliratú oldaldekli! Másik is olyan? Azt hogyé adod?
Ha belegondolok, hogy majdnem ennyiért vettem a karcmentes 2003-as gépem... hát igen, drága dolog a jóminőségű gyári alkatrész.
Na ennél vacakabb motoros filmet még nem néztem. A Vas! Minden idők legnagyobb bukása
Adatlapon.
10-11 motorral megyünk.
Itt az ottani útvonal: Őrség
Odáig a Soltvadkert, Siófok útvonalon jutunk el. Én csak vendég vagyok, nem szervezek semmit, az útleírás megvan, meg az infók, de nincs a befolyásom alatt, viszont örülök, a szép oszták utak lehetőségének.
hát szerintem ha erre jársz irigyelni fogsz :) na nem a motoromért ,hanem mert 6km Ausztria tükörsima és széles utakkal ,de Szlovéniába is kb. 8 km gurulás szükséges .viszont itt a határon belül semmivel sem jobbak az utak ,mint az ország más pontjain.nem tudom mekkora csapattal indultok ,de ha nem túl nagy akkor előtte egyeztethetünk és megállhatok felfrissülni .Az Osztrák hegyek kb. 60-70 km -re kezdődnek tőlünk de ezek még csak olyan1000m-es tengerszinthez mérve. ha valami konkrétan érdekel írd meg és utánajárok .
Szia!

Egy mail címet dobj már légyszives.
Köszi!
U.i.: Tegyetek be valami rock zenét mellé. Úgy jobb...
Elbújhatunk mögöttük!
Szerintem mind csak kisstílű hobbimotorosok vagyunk a videóban szereplő srácok mellett, akik fagyizni járnak a motorjaikkal hétvégente.
Sziasztok!

Van egy Fazerezerkétezereggyes évjáratu motorom bontásra. Esetleg egészben eladó. Magyar papiros. Hütő és hátsó felni hiányzik. A motorja patika állapotú!

Egészben 500.000 ft.

A fehér is legalább olyan elegáns, mint a fekete
Nálam a piros, fehér, fekete nagyjából egyenértékűen jó színek, motorfüggő minek áll jól, de a kedvenc a citromsárga Persze ez is csak a jobbaknak áll jól
Egy motoros szempontjából milyen arra az élet?
..én ott lakom :) mármint az őrségben
Nem szól be!
Aug. elején megyünk egy túrára (Szegedről) Őrségre, Ausztriába és Szlovéniába. Járt már valaki arra? Az lesz a második hosszabb túrám Fazerrel. (de idén lesz az első is )
A fehér olyan stricis, nem?
kis kép
ódivatúak persze mindenkinek más a stílusa,mindenkinek más tetszik
A Fekete! + szürke esetleg! Az a leg elegánsabb!
hi.
Áhh nem voltam Babodon, vasárnap gurultunk egyet Szlovéniába aztán tegnap óta fexek az ágyban: hányás, hasmenés. :(
(péntenek szülinapozni voltam aztán kicsit bekajáltam a hidegtálból)
Számomra túl sok tartalmi értéke nincs a Somogybabodi dagonyászásnak..:( Viszont néha szoktak rendezni cross versenyeket az inkább érdekel.