Más: szerintetek a 192cm-es magasságommal nem lesz baj? Egy magamfajta magas embernek nem kicsi a motor? Nagyon tetszik amúgy. Alapból egy GSX1400-ára gondoltam, de az túl nagy lenne nekem.
Ahogy hallottam itt a srácokat, a többség szerint a sport-túra kategóriájú Fazer inkább sport, mint az utóbbi stílusú. Radásául egy S verzió sokkal jobban megfelelne a "hosszú útra szeretnék menni" követelménynek. Hosszú távon kényelmesebb, de majd mint láthatod, sokan az S-t is kiegészítik túraplexivel.
Sziasztok. Ha minden jòl megy idén eladom a TL-emet. Túramotort szeretnék venni utánna és mindenképp egy olyan vasra lenne szükségem ami sor4-es és már modern gépnek számit. Ebből kiindúlva jutottam arra döntésre, hogy a következő motorom egy FZ6N lesz. Csak hosszútávú túrákra használnám. Mennyire megbizható a vas? A fogyasztása, hogyan alakul egy hosszabb úton? Van-e valami széria hibája a gépnek? Válaszokat előre is kõszönöm.
Fentről benézel (nem gyufával) azt ha zaccos leszívod. Ha nagyon koszos, kiveszed a csapot, takarítod és vissza, de tömítőanyag javallott, nem benzin oldható, és a csavart nem illik beletépni.
Köszi! Azt hogy érted, hogy tisztítható?
És a tankban lévő az élettartamra szól? (autóknál úgy szokott lenni, hogy a tankban lévő a szivattyút védi, és örökös...)
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy a 2003-as FZS1000 (5LV)-esnek van-e cserélendő benzinszűrője, ha igen annak mennyi a csereciklusa és hol találom pontosan.
Köszi
Más: szerintetek a 192cm-es magasságommal nem lesz baj? Egy magamfajta magas embernek nem kicsi a motor? Nagyon tetszik amúgy. Alapból egy GSX1400-ára gondoltam, de az túl nagy lenne nekem.