Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem töltöttem ki mert nem tudom ezt a nicknevet törölni, már másikat csináltam
akinek nincs kitöltve az adatlapja, annak nem hiszünk!
Meg tudod te is, amelyik kutya ugat az nem harap
nah nem kötözködök, mert a Berber lecsap
Kedves uram, megköszönném ha nem híresztelne semmi másságot a kedvesemről Mert torok harapás lesz önnél
Ez egy gyönyörűség!És milyen volt?
Szia Drusza! Szerintem szinte bármelyik jó.
Ez most egy fejtörő játék? Korán reggel nem vágom. Tudom vonjam ki a teljesből a tankolást, a maradékot meg a tartalékosból, de mennyi a tartalék? 5 alatt van?
későn fekvő, korán kelő alszol te rendesen

Nem semmi
Ma 7000ft ért tankoltam meg a motort, 18,5liter, és 73,5 km ert mentem tartalékon
sziasztok..
FZS 1000-re milyen (melyik tipusu) nyeregtáskát javasoltok?
Hi emberek!

Ma beneveztem hangerőmérésre egy motoros találkozón a Leo dobjaimmal, de a nyerő helytől sajnos messze lettem, 117 dB lett. dB-Killer persze ki volt szedve.
Mérési módszer (mert ez is eltérő sok helyen!): fogtak/fogtunk egy felmosó nyelet, a végére kötötték a hangerőmérőt és a másik végét tették a kipuhoz, mint mércét. Tehát kb. 65-75 cm-re lehetett a csőtől.
Ugyanennyit mértek egy Bódis dobos Hayabusán is. Versenyen kívül benevezett egy régebbi típusú GSX-R-es dob nélkül(!), neki 124 dB lett a hangereje és itt jön a meglepetés, mert a fődíj, 127 dB-lel egy GP dobos újabb típusú GSX-R-esé lett!
Ez a fajta.
Eszméletlen hangos volt! Viszont, ezzel szemben rusnya hangja volt, semmi kellemes dorombolás, csak vinnyogott, alapjáraton sem tetszett, de azt el kell ismerni, hogy verte a biztosítékot.
Másik találkozón csopperes tásunk megütötte a 129 dB-t is, eddig ő viszi a prímet, azonban annak sincs már szép hangja... Kinek mi.
Hibátlan fej idom 2006 Fazer ezerre, illetve origi fényszóró eladó.
Esetleg ha valakinek van ilyen PRC-s puffancsa fazeren,és a "közelemben" lakik,relatíve (Borsod,Szabolcs,Hajdú-Bihar,Heves megye),akkor meg is hallgatnám élőben!
Kösztök!
Esetleg ha valakinek van ilyen PRC-s puffancsa fazeren,és a "közelemben" lakik,relatíve (Borsod,Szabolcs,Hajdú-Bihar,Heves megye),akkor meg is hallgatnám élőben!
Kösztök!
Igen, mielőtt megvettem az én Fazerem, én is néztem ott Kondón egyet, sajnos nagyon lenéző a figura. Attól még akadnak jó motorjaik.
Sziasztok!
2004-es FZ6N-en gyári dobom van.Szeretnék rá valami morgósabbat,de a "rendes" sportdobok túl drágák nekem.Véleményeket írjatok már nekem lécci,akik a PRC-vel átalakíttatták,olyan lett-e,amire számítottatok,nem zavart-e be motorműködésbe,esetleg valakinek videó?
Eddig még csak az fz6.uw.hu-n lévőt láttam,hallottam.
Előre is köszönöm.
Üdv
Okés.
OK! motorozz.hu -n fent van a számom.
hello,
tudna valaki tippet adni hogy hol próbáljam a hibát keresni ha ingadozik az alapjáratom. 900-1200 melegen. és benne van a furulya a LEO-ba. gyertya,tps,...? vagy vigyem szakihoz inkább?
Azt a céget kezeld fenttartásokkal, a Barcikairól azt halottam, hogy jó srác, de a Kondói-hoz volt szerencsém, elég flegma egy figura és minden motoron kell sajnos valamit kókányolni, ami ott van!
Szavadon foglak, következő hétvégén számíthatsz a látogatásomra. Most elutazok. Nagyon köszönöm a segítséget!
Nem volt itt semmiféle kikezdés. Tisztelem a tudását, szakértelmét, a korát, no meg a másságát is.
Googlizásban jó vagyok.
Itt Téged mindenki körbe-karikába!