Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most /sajnos/ igazad van. Ha tudnád mennyi *vacak* ötletet vetettem el, ami így-úgy eszembejutott... A nők szeretik magukat, azért vásárolnak annyit, én szeretem a motoromat és magamat, azért költök rá, hogy magamat boldogítsam. Ha nagyon belemerülne az ember, milliókat lehetne elkölteni egy olcsóbb motorra is. Én csak pár apróságot akartam még. Pénzben sincs már szándékom sokkal többet költeni rá.
Van fent
Miért nem teszel fel friss képeket?
vagy az enyém, ha színre vágysz :D
Tankbőr... ld: Karu gépe
Komolyan, mondom, mintha nő lennél. Azoknak van soknak ilyen pénzkidobási mániájuk. "Holnap elmegyek vásárolni..."
Az nagyon nagy meló lenne. Itthon nem megoldható, hogy megcsináljam, el kellene vinni szerelőhöz stb.
Viszont a tankra várnék ötleteket. Elég csupasz.
A tanksapkán van karbonmatrica, illetve a haszn. útmut.-ot lekapargattam a tetejéről.
Na végül csak rakok fel képet
Sajnos nem a legjobbak, de csak ezek vannak, amin nincs fent a hátsó idom. Neked az a téglalap alakú konzol hiányzik. Elviekben lehet rá hegeszteni, de nem tudom, megéri-e a szenvedést, inkább vmi más módot kéne találni csomagtartó rögzítéshez.
Üdv!
Telószárak,segédváz a lábtartóknál és a hátsó lengőkar lehetne fekete.
Legközelebb egy Mercedes szalon előtt parkolok le.
Köszönöm a többieknek is a visszajelzést.
Szerintem jól néz ki a géped!
fain tütü
Tudod, mi töri meg az egyensúlyt? Az a rozsdás Mazda a háttérben...

Amúgy jó, nekem tetszik!
Úgyis ezüst a blokk, jó az

----------
Más: itt a kép, így nézünk ki mostanában.
/Plusz egy Leo dob hátul./
Azon gondolkodtam, hogy a szürke Fazer rács nem töri-e meg az egyensúlyt a színekben és az alakban. Még volt sötétszürke meg króm. Ez tűnt a legjobbnak.
Köszi!
Azt hittem csak én vagyok ilyen kis "édes", h. vonzom ezeket a kötsög méheket . Jobbulást
Látom bekeményedett a társaság a távollétemben
Ha nem rendelkezel háziorvosi praxissal, valamint nem tudsz aktívan részt venni a felépülésemben, illetve segíteni abban, hogy az engem ért trauma okozta lelki sebeim mielőbb begyógyuljanak, akkor NESZÓJJJJÁBE
Szerintem a sérült részt ki kell vágni
Köszönöm a tanácsokat
Plusz ha van, Ca2+ ampulla vagy pezsgőtabletta egy fél grammosat benyomhatsz, jót tesz neki.
Borogasd valami vizessel vagy jegessel!
Egy pólót vettem a kordura kabátom alá. Ahogy fújja a szél, úgy a mellkasomra ráfeszül, hátul viszont eláll. Ezért tudott ott bekeveredni.