Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt is ki kell próbálni, időutazó lettem
alacsonynak tűnik az alapjárat nem
Ha beleteszed a fojtást jobb lesz ám a helyzet.
Igazad van, majdnem 7x akkora. Gyors megnéztem.
Igen, néha 980-tól 1200-ig felmegy melegen.
Gyárival 1020 és 1080 között ugrált, néha volt kicsit nagyobb kilengés.
neked is 200-akat leng az alapjárat? :D
texas az nem csak 3x nagyobb mint mo.
Táncsak nem Texas? Kabbojpeti.
Egyébként, tudod, hogy visszautaztál az időben?
Na és elmúlt már a jet-lag?
jó éjt!
itt is sok betonos autopálya szerűség van, de hát baromi hosszúak.
Állam, ahol vagyok, az kb Magyarországnak a 3szorosa, népsűrűsége majdnem hogy fele
8h az eltérés,vissza fele,nálunk most kedd 17:15
Akkor nekem még arrébb van a csere, hál istennek, nem akarnék most 60-at gumira költeni, mert 2,2-2,4-et mértünk a múltkor

Ott most hány az óra?

Jó láttam én is már videón ilyen régi M7-es betontáblás fílinges utat, de nem ez a jellemző, míg nálunk már ennek is örülnénk pár helyen, meg annak is ha lenne aszfalt
én eddig mindig levettem 1,5mm errel
főleg,hogy általában addigra meg van az új és nem győzöm kivárni
szia éjjeli bagoly
azért itt se tökéletesek az utak, de ha azt nézzük hogy hány km er út van cakk-pakk és ahhoz képest milyenek, hát azért nem rossz
Gondolom azért ott nem olyan az útminőség és az esélye is kisebb, hogy a vékonyka gumit kilyukasztja egy kavics

Nekem itthon több ismerősöm is van, aki addig jár a gumival, amíg a textil ki nem látszik. És sose a kis robesz, hanem a 100+ lóerős sportvas.

Nálunk meg van műszaki, amit elég könnyű kikerülni, akkor meg miért is jó, hogy van?
Tiszta amerikai szokás, a gumikat nullára futtatják, nincs olyan szigorú műszaki előírás.
a motor olajat miért nem próbálod ki 10e helyett 20ezrenként cserélni engem az jobban izgatna
aztán össze hasonlítanánk
40ezret ? wow...
ne mondj nekem ilyeneket mert én fogom magam aztán 50ezer elött ki nem veszem.... egyébként amig nem érzem hogy megugrana a fogyasztás meg pöccre indúl... mi baj lehet ?
Bontóban érdeklődj!
Mondjuk itt:
http://www.fazer.hu/
Túl nagy pénz van a karbantartásokban. Érdekes módon, más márkák motorjaiban 12 ezrenként kell gyertyát cserélni, azt, ami még 30 ezer km-nél is jól muzsikál. Ismerek olyat, aki több, mint 40 ezer km-t ment a gyári gyertyákkal fz6-al.
végre valaki 1-et ért velem és nem folyton az időszakos karbantartás táblázatát bújja...
..mert ugye elvileg 20ezernél gyertyacsere.
A mezei gyertyát 30 ezrenként cserélem. Szóval nem éri meg az irridiumos.
Ha esetleg valakinek kettő van, egyik engem is érdekelne, de csak bizonyos fajta.
Sziasztok! Üléspúp érdekelne 2007-es fz6-ra. Gyári vagy utángyártott is érdekelne.