Egyébként onnan ne vegyetek semmit, ami a linken van, roncsból csinálnak motort, aztán eladják, mint frissen szervizelt...
Nekem van csomagtartó a gépen, ha akarod, csinálok pár fotót róla!
köszii. hát szerintem is nehéz lesz, egyébként a 600-as váza sokban különbözik? meg találtam egyet használtautón amin rajta van valahogy, belinkelem azt is hátha okosabbak leszünk:)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fazer_400-4812601
Az nehéz ügy lesz szerintem..., én csak 1x-er láttam 400-as FZS-t..., de szerintem annak a hátsó segédváza nem biztos, hogy támogatja a kapaszkodót, az idomból meg pikk-pakk kifordulna.
Amúgy grat a motorhoz.
Nekem megvan még a csomagtartóm, FZS 600-on volt. Ha megnézed a képeimet, a doboz is erre volt rögzitve. A kapaszkodó csavarjait cseréltem hosszabbra, úgy volt felszerelve. Ha érdekel, megdumálhatjuk....
valóban volt egy, régebben én is láttam, de sztem elkelt. most meg amit találtam az xj 400hoz van fent, de csomagtartónak jobban örülnék, még is lehet rá pakolni meg egyebek:) de azért köszi
sziasztok! végre elmondhatom magamról, hogy boldog Fazer tulajdonos vagyok:) sikerült vennem egy 400-as Fazert:) szeretnék rá csomagtartót vagy kapaszkodót, esetleg tudna vki ajánlani?
Ahogy néztem most akarják beindítani a balkán szekciót (török, görög, olasz) szóval lehetséges, hogy akkor is lesz még hely. Jah és a folyékony angol mellé kell a másik nyelv, de gondolom ez nem gond annak, aki USA-ba dolgozik
mai rövid sétám alatt megláttam az első motort! elsőre csak annyit hallottam, hogy v2, de olyan szakadék volt, meg csopperes kipufogoja,hogy nem tudtam mire vélni , aztán közelebbről már megismertem, SV1000 volt
vissza fele meg majdnem megállított egy rendőr járda nuku, eddig egy db manuális váltós autot nem láttam, meg 2000 köbcenti alattit se
Nekem van csomagtartó a gépen, ha akarod, csinálok pár fotót róla!