Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 3M es volt, de egy kalap kaki, még azt a 200 ft ot se érte meg
Igen, az USA-ban is ugyanennyibe kerül meg Angliában is. :D Nem számít, ha jó, megérte! Nem kísérletezgetek 5-6 fajtával, mert hogy megtudjam tényleg jó-e vagy ugyanolyan minőség, mint az 1000 Ft-os, ezt is meg kellene vennem a többi mellett. Amúgy tényleg disszonancia lépne fel, hogy jól döntöttem-e... aztán meggyőzném magam valamiről.
Van dobozos is ha kipirgálod. Most végeztem ezt a szakot, nem 2-essel. Az egész világ a lehúzásról szól. De ti fiatalok vagytok, és még nem tudjátok. Hidd el segíteni akarok, és nem fikázni.
Mert balfaszok, és nem értenek hozzá és cognitív disszonanciában szenved az egész banda. Be nem vallanák, hogy kidobtak az ablakon balekságukban 7800,- Ft-ot.
Volt egy korrektnek tűnő magyar összehasonlítás 3 dugó között. Nem hiába van a dugóhoz 3 féle szűrő... Van 200 Ft-ért is munkavédelmi... Lehet használni vattát is. Biztosra mentem, és állíthatom, hogy a termék sokkal jobb lesz, mint egy olcsó munkavédelmi cucc. Miért hazudoznának fórumokban olyan sokan?
Ilyen van nekem is,néha használom. Filléres cocc.O32]

Kiváncsi lennék mi a motor-speciális egy munkavédelmi füldugóban?!

A szívacs is elég jó,na az valóban fillér.
Hali én arra gondoltam hogy van a corruda öltözékem, de tényleg rohadásig mindig beleizzadok, és mutattak egy drágább fajtát és mondta az ismerős h ö eggyeltalán nem izad bele, és látom sokkal több szellöző volt rajta. Tehát szerintetek ha simán kivágom a cipzár helyét és ráteszem szellőzőnek elérhetem vele a drágább minőséget?
Szeritnems bőrdíszműves meg is csinálhatja erős cérnával kb 5-6 K-ért És akár több is lehet rajta.
Ez hülyeség, vagy akkár megoldás is lehet?:D
Baszki! Van pesten a Vector Kft. Keressétek Kérdő Saroltát. Ő árulja nagykerben a füldugót. NEM 8000-ért. Ez egy általános munkavédelmi füldugó SNR 27-es értékkel 4000HZ-nél korlátozottan átereszt. A többi rizsa.
ez aranyos volt "a kicsik"
majd ha kipróbálod kiváncsi leszek mit mondasz róla.... nem olcsó, de ha jo akkor jo
Én borzasztóan meguntam ezt a szélzaj témát, múltkor zsibogott a fejem, mikor leszálltam motorról és megvettem a sokak által kedvelt és tökéletesnek ítélt Alpine MotoSafe füldugót. Most akciós a füldugó.hu-n, így Pk-val megjön 8.400 Ft-ért. /holnap ér ide/
Számos teszt készült róla, plusz a külföldi fórumokon is csak jót olvastam róla, ráadásul ott sokkal jobban szeretik a zajcsillapítás e formáját és nem arra mennek rá, hogy a sisak legyen csendes.
az tök jó! akkor te mindig kacsamájmámorban motorozhatsz
én a streetfighterben arra gyanakodok ,hogy az állrésznél nincs alul az a gumi ,mert felnylikaz egész állrész ,viszont a g-14 -en van akárcsak az uvexen -bár nem tudom tényleg ez-e a fő ok
erre gondolok
Hali,
Én nem ajánlanám az fg-15-öt. Nekem volt de nagyon sportos ahogy babulu írja zajos ahogy minden "verseny" sisak! De ne kérdezd melyik a nyerő mert kurvára nem tudnék válaszolni rá... de ha mondanék valamit lennének páran akik le is savaznák mert hiszen mindenki másképp éli meg a dolgokat.
Nekem most egy AGV GP-Pro van ami ugyan kurva jól viselkedik, menetszélben súlytalan viszont úgy sistereg, mint mikor anyám süti a jó kis kacsamájat....hehe
köszi Babulu :) hát én épp ezért szeretném lecserélni a streetfighteremet -vasárnap mentem 200 km-t és majdnem szét ment a fejem .Van egy uvex is az szinte szél mentes ,vagy inkább zajmentes
de az a lányomnak kell ,mert az s -es ,de még én is belegyömöszölöm a tar fejemet :)
Nekem FG-15 van, ami az utódja és csak ajánlani tudom Mondjuk sportsisak vagy mi, szóval szeles, de nyáron ez kifejezetten jó is
nicccse
üdv :) valakinek van tapasztalata HJC FG-14 -es sisakról ? -köszönöm-
Az égi meszelőtől elég messze vagyok, s lennék azzal a plusz 5 centivel lábban Csak az akaszt ki, hogy mindenkinek, aki olyan magas mint én jobban leér a lába nagyobb vasakról is De tény az is, hogy ha fejben eldől, hogy meg tudom csinálni, akkor meg is fogom tudni. Áh megint "agybaj" van
nincs ekezetem a BlackBerry-n, sorry. :)
Ebben nagy igazság van, mert néha nők vesznek le buszokat a gyerekükről adott esetben...
Nemi erőt a gyengébbik nem?
Egy ideje már kérdezni akartam tőletek a következőről. Kicsit mintha "szelephangja" lenne a gépemnek. Gyakorlatilag olyan, mint az alábbi videón 20mp környékén, csak nem ennyire élesen.

A youtube-os gyereknek a láncfeszítő volt a ludas. Azért gyanítom, hogy nálam nem az, mert ha bemelegszik, akkor eltűnik a hang. Mindenesetre meglazítottam a láncfeszítőt, megforgattam a főtengelyt, hogy feszes legyen a lánc (végülis ugyanaz a téma, mint a Zsigulinál). Nincs változás.

Így már csak a szelephézagra tudok gondolni, csak sajnos nincs mérőm. Szerintetek?

http://youtu.be/gJRMzKLu-kY