Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehetetlen, mert ITT vagyok. De nem hülyeség egyébként szétnézni...
Meg ne rendeld,a várakozás gyötrelmei miatt! Sétálj be egy munkavédelmibe holnap,elámulsz milyen választék van öccázé!
Ezt mindjárt megrendelem. 500 HUF-ot csak megér. Ha nem, a fűtőértéke is több. LOÁLZ
Dehogy költözök (innen) vakok közt félszemű a király!

Megnéztem az egyikhez írtak rizsát és becsomagolták csicsásan a másik csak őszintén: egy füldugó!
Nézd meg a két terméket, amit én és amit Berber linkelt... Van egy kis különbség.
Előbbi kommentedre pedig csak annyit tudok mondani, hogy mindenkinek az az "átlagos", amilyen közegben él. Ha téged Maunkasós emberek vesznek körül és az lett az átlag számodra, költözz el.
Tanultam gazdaságpszichológiát, nincs szükségem ilyen cikkek olvasgatására. És szerintem nem "szenvedek" ilyenben, mivel a termék még nincs meg, ezért tapasztalatom sem lehet róla. A történet annyi volt, hogy olvastam róla, mindenki dícsérte és kész...
Elkezdhetjük a témát több oldalról is... Ott vannak a sisakok, a motorválasztás, a házvásárlás, MINDEN... Kíváncsi lennék ki, mi alapján vett sisakot, vagy motort. Gondolom senkit sem kérdeztetek meg, nem olvastatok véleményt, csak elmentetek és megvettétek azt, aminek szép a színe... Minden vásárlás előtt mérlegel az ember, tudod, ha tanultad te is... Én így döntöttem, és kész.
Azt hiszem a napokban pont te védted ilyen hevesen a Fazered a VFR-rel szemben, míg a másik fél a VFR-t a többivel szemben.
Zsenik:

http://tv2.hu/frizbi_hajdu_pet...

Miért nem én találok ki ilyeneket?
Itt valaki 40x szorzóval dolgozik!
Ilyet 200 ft-ért rendeltem HongKongból, postával.
A füled azonos, és az érzékelésed. Az emberi hang átlagos frekvencia szintje, a "C " szűrő és az "A" görbe. Semmi csoda nincs ebben, csak a 8000 Ft! Az valami csoda!

A cognitív disszonancia miatt fogsz minden érvet elutasítani.
...azt elfeledtem hozzátenni -nem a füldugó a lényeg hanem a sál ami
elzárja a beáramló levegőt
Átlagos ember?! Na az itt sok van.......................mint a Maónikában..........................................
A degenerált füledre nem gondolhattak a készítők.
"Átlagos" embereknek van...
nekem az jutott elsőre az eszembe ,hogy az én sisakom nem a falvastagság miatt zavaróan hangos ,hanem mert a nyakamnál beáramlik a levegő ,lehet kellene kicsit gyúrnom nyakra ,hogy belevastagodjon
Az én fülemben nem marad meg a vólkmen bigyó,nincs olyan kis pöcköm.Gondolom a 8000-es füldugónál ilyeneket is figyelembe vesznek.

Amit belinkeltek,dugót,ha azt viselem tudunk beszélni is a motorokon ülve sisakban,csak csendesebb egy fokkal a motorozás.
Hova fajul az összeesküvés elméletetek, ha már a RIDE magazinnak sem hisztek? Túl sok filmet néztetek...
Azért azt nekem senki se mondja, hogy egy full nyitott sisak csendesebb, mint egy zárt Hiteles a teszt (Bocsi ez nem neked szólt, hanem a cikknek)
Motorozás közben? Szerintem egészen más szabályok vonatkoznak a munkavédelemre, mint a forgalmi szabályzásra, azaz Kresz-re.
köszönet és egyúttal elnézést ,hogy ilyen dolgokat hozok felszínre egy tesztes link (még én is most olvasom )link
Na pont a munkavédelmis füldugó a nagyon szabványos! Nem is tudod mennyire az. Műbizonylattal, EK megfelelőség, stb...
Nekem az alap életszemléletem része: A világban a dolgok 70%-a átba..ás,amit NEM TUDSZ LEELLENŐRIZNI az 100%-ban az!

Ha bármi nekem életszerütlen és logikátlan azonnal kiröhögöm.
A ilferrót még senki nem ismerte ,egy srác vázolta nekem 10 mondatban:- lehúzás,fél év és bebukik-mondtam rá!
Értem miről próbálsz beszélni. Hasonló dolgok hangzottak el Marketinges előadásokon is, mégis ott volt a tanáron a Ralph Lauren ing vagy a Hilfiger galléros felső. 30e Ft, anyagköltsége pedig tudjuk kb. hol lehet. Jó minőség, presztizs-értéke van, és sokan megveszik ennyi pénzért.
A füldugó értéke nincs 8000 Ft messze sem, DE HA ENNYI az ára, akkor ennyi... Épp arról van szó az összes cikkben, hogy csak az olyan zajokat szűri ki, amire nincs szükséged, de nem fogod feladni a látásmódod úgy látom. Van aki megveszi ezt a füldugót, van aki nem.
Pont a munkavédelmis, egyszerű 200 Ft-os füldugó nem szabványos, zenét is hallgathatnál rögtön... Részemről lezárva.
Én 60 ft-ért vettem 2 párat, ilyen narancssárga, de még nem próbáltam ki
Amúgy nekem nem az a baj, hogy megfájdul a fejem a széltől, hanem hogy hűvösbe (15 fok) még a szélstoppos galléros maszkkal is fázik a fejem és út közbe állandóan beljebb akarok csukni a szellőzőket, amik már be vannak csukva
Jó puhítsunk a hangvételen. Hülyék mindenütt vannak. Ne add fel. Majd elmondod milyen hipi szupi, és még a tűzoltó/rendőr autót se hallottad meg amikor kilómétereken át üldözött. Legalább benne leszel a hírekben! 1,5 perc hírnév! Nem semmi!
Ehhhh ne haragudj. Jó dolog az, csak az ára állat! M9i a szar kerül 8000-be egy silikon darabba szerinted? A tudás? Átvették, csináltatnak hozzá egy dobozt, igényt teremtenek, és kielégítik. Parkinson 3. törvénye.