Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az érdekes az benne, hogy egy van is a bal oldalon ami leér a váz alá, de ez akkor a jobb oldalra tartozik, mert ha keresztülhúzom a bal cső mellé akkor a blokkra nyomatja a cuccot... mármint nyomná ha jönne belőle valami. Csak nem tudom hogy mászott át a bal oldalra.
be is szarnék ha így kerregne a vasam, és nem indúlna valahol a világvégén... :O
a jobb és a bal oldalon is lennie kell olyan csőnek. ne kösd sehova, annak úgy kell lógnia
H jól vettem ki, annyit, hogy ez a problem, felhívta a szervizet és azt mondták neki, hogy megtudakolják mi ez. Azóta meg várja a hívást. Van ennek 2. része is, amiben megmondja mit mondott a szerviz?
Szia!

Nem tudom mi a gond, nekem még nem volt ilyen. De ha sikerül rájönnöd, kijavítani, akkor okulásképp leírnád a történetet? Nehogy valahol távol legyen ilyen probléma a motorral. Tudjunk hová nyúlni.
A videón mit mond a gyerek? Nem vagyok nagy angolos.
helló ! nekem 2 cső megy le a kipuff és a váz közt a jobb oldalon és egy bal oldalon . ha gondolod lefényképezem . ezek nincsenek közvetlenül a tankra kötve (legalábbis a 2001 -nél) hanem egy kis tölcsér szerűség van és onnan van a túlfolyó stb kivezetve -a 3-ból hogy melyik micsoda azt a profiktól kérdezd :)
Én is ilyen túlfolyóra tippelnék. Vagy annak le kéne érni a blokk alá, hogy ne a forró blokkra nyomassa a fölös benyát
Köszi!

Manualt megnéztem, de lehet vak vagyok. CSak azt nem tudom ha ennek jobb oldalon kéne lenni, hogy keveredett át a bal oldalra ?
Beugrok ma egy haverhoz, neki ilyen mocija van ha otthon lesz megnézem. De várom a te visszajelzésedet is. THX
Úgy látom, az a tank szellőzője vagy túlfolyója lesz. Ha felnyitod a tankot (kormánynál 1 darab csavar), akkor megtalálod a felső végét a tank aljába vezetve, bár én úgy emlékszem, hogy inkább jobb oldalon kellene ennek lenni. A service manualban le van rajzolva, hogy hogy kell elvezetni, és talán még kis műanyag kampói is vannak. Szerdán este tudom leghamarabb megnézni neked élőben.
Hihetetlen, de találtam youtube videot a ma reggeli hibáról...

link
Srácok!

Múlt hétvégén sikerült az első nagyobb túrámat megtenni kis hazánkban. Csütörtökön mentem Szigetvártól Mezőberénybe, majd vasárnap haza. olyan 660 KM. Teljesen jó volt, csak az utolsó szakaszon sikerült eláznom.

Most pucolgatom a nyomokat a motorról, és érdekes felfedezést tettem. Találtam egy csövet aminek fogalam sincs mi a szerepe és legfőképpen, hogy hova való. Akinek van ilyen motorja legyen olyan szíves nézze meg, hogy hova kell ezt kötni, vagy honnan esett ez le. ( '99 FZS 600)

Előre is köszönöm!
ECU-hoz menő vezetékek átnézése, csatik széthúzása, kontaktsprével befújni mindent ahol vezeték eleje-vége-csatija van. hátha...
Sziasztok!

Ma reggel a gépem nem volt hajlandó elindulni. Indítózásra csak berregett mint valami rég ébresztőóra, és kiírt a kijelzőre egy kriptikus hibakódot: Err_1.

Namost a szervizkönyv szerint (ha jól olvastam ki) ez "ECU Link Error", ami az én olvasatomban azt jelenti hogy a motorvezérlés nem kap jelet. Ezzel viszont nem vagyok beljebb :) A vas egy 2004es FZ6N és két napja még vígan poroszkáltam vele.

Ha valakinek van ötlete hogy mi gond, az sokat segíteni. Thx! :)
Sziasztok!

Ha valakinek lenne elfekvőben fazer 1000 2001 tipushoz, vizhütő, hátsó felni, jobbos teló csizma, jobb lámpatakaró idom. Kérem jelezze!
thx
Ennek a könyvnek minden betűje "szentírás"
jó bizony, de közel sem olcsó...a yamahák amúgy sem olcsók, a legjobb motorokat csinálják, és ezt meg kell fizetni....
Én olvasgatom, de nekem az a bajom vele, hogy így kezdi: "A mai modern sportmotorok..." Jó a dolgok nagy része nem csak azokra igaz, de akkor is
Ezt a könyvet (Motorozás Mesterfokon -pdf-) eg barátom ajánlotta. Most sajnos nincs időm elolvasni, de valaki használta már?
Apám elég ritkán használja a saját autót, ezért ritkán tankol. Múltkor tankolt, azóta csak csökken, ő meg dühöng Megkérdeztem, hogy nem akar-e megint tankolni, hogy csökkentsék tovább
Kicsit csökken a benzin ára

A cikkről jutott eszembe, hogy mikor első lépésben elkezdett lefele menni a benzin ára, épp tankolni voltam és a kutas beszélgetett egy autóssal, s -nevetve, gúnyosan- mondta, hogy ez csak "csali", kicsit csökkentik majd a duplájával megemelik az árat. Hát, azóta még jött 2x csökkentés.
Motorba nem oszt/szoroz sokat pár forint literenként, de azért jó hír, hogy kis ideje egyre olcsóbb a benzin.
jó éjt -sajnos koránkelő vagyok :(
Az én fülem ez feltöri
A Fazer igenis jó motor! és occó...
előre is elnézést link