Lehet a következő indításnál szárnya nő... Biztos nem véletlen mondják, hogy 20k-nál kell cserélni gyertyát, de ha működik neki jelenleg, akkor nem kell parázzon. Főleg, ha megnézi, hogy külsőre is szép-e.
A kiput bezzeg le merted cserélni! A többi meg másodlagos... én spec nem merem/tudom mire cseréljem, mert jelen helyzetben a gyárinál optimálisabbat még nem láttam. Két dolog látja kárát: az egyik a nyomaték, a másik a fogyasztás, és csak hangot nyersz. Ha valami tuti dolgot tapasztalsz, tudsz, írd meg légyszi!
azért mert nem hiszek a szervízkönyvnek...
pl légszűrőt jóval elöbb cseréltem mert elég koszosnak tűnt.
nem tudom, hogy mi para lehet ha nem most szezon közben, hanem szezon végén cserélem a gyertyákat más dolgokkal 1ütt.
20-nál írja, most van 25 a mociban szerintem 30-nál fogom.
No para. Attól nem állsz fejre, a géped se megy tönkre, csak esetleg rosszabbúl fogyaszt. (ezt se hiszem.) Esetleg egyenetlenebb lesz az alap. Szóval vedd ki nézd meg és dönt, mennyire használódott el. (Gömbölyödés, csúcsosodás...)
Sziasztok! Sikerült vennem egy 2006os, FZS 1000-est. Nem volt még Yamahám, tehát itt elég új vagyok. 22500 van benne. Tulaj 19-nél cseréltetett olajat, szűrőket. Kérdésem lenne, h érdemes e gyetyát cserélni, illetve karbit szinkronizálni? Raktam fel rá Arrow dobot. Ehhez kell e állítani?
A köszöngetésben a robogósokkal vannak furcsa érzéseim. Én úgy vagyok vele, hogy ha a forgalmi szituáció megengedi, intek minden motoros kétkerekűnek. A robogósok többsége visszaint, de van, amikor közelebbérve látom, hogy az öregasszony néz a sisak alól, mint a Bálám szamara, hogy hülye-e vagy...
csopperosokat én se csipázom annyira, megfigyelésem alapján, ők szoktak ritkábban köszönni, míg ETZ vel toltam, a sportmotorosok nagy része köszönt, míg a csopperosok közül kevesebb és ez most is így van,
robogósokkal változóba van a véleményem, szemezgetek most én is velük
egyikre sem.
engem nem nagyon érdekel a motoros felvonulás robogósok és chopperesek társaságában... és az azt követő egész éjszakás hányás, álatkodás.
számomra nincs tartalmi értéke eféle dogoknak.
kérdeznék ismét :) a napiszámlálót ,(amiből kettő is van ) hogy lehet külön nullázni a fazeren ? én egy szer próbálkoztam ,akkor mindkettő 0 lett sajnos :(
Duplakuplung, automata váltó, stb. :)
pl légszűrőt jóval elöbb cseréltem mert elég koszosnak tűnt.
nem tudom, hogy mi para lehet ha nem most szezon közben, hanem szezon végén cserélem a gyertyákat más dolgokkal 1ütt.
20-nál írja, most van 25 a mociban szerintem 30-nál fogom.
Köszönöm
Zoli
robogósokkal változóba van a véleményem, szemezgetek most én is velük
(select/reset ) ezért törlődött mindkettő (a kerékpárét így kell) -de már vágom :)
engem nem nagyon érdekel a motoros felvonulás robogósok és chopperesek társaságában... és az azt követő egész éjszakás hányás, álatkodás.
számomra nincs tartalmi értéke eféle dogoknak.
Az enyémnek csak két funkciója van az egy gombra: szimpla nyomásra vált a km és a túraszámláló között, hosszú nyomásra nullázza a túrát.