Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amszterdamban összefuthattunk volna, tegnap jöttem vissza
ez a repülős téma nem nyerte el a tetszésem, tán még veszélyesebb mint a motorozás várakozással ,meg mindennel együtt majd 1 teljes nap volt míg odaértem,,, most ébredtem fel
minneapolisban voltak a legszemetebbek, 3db szaros szendvics miatt
de azért Amsterdamban is izgalmas volt az szállás
Jah jah..., de a fogaskerékpárok áttételében is lehet valami..., de az mondjuk már drága mulatság és nagyobb szakértelmet igényel.
Nah tehát az áttételhez vissza, mert a hsz eleje és vége elentmondó egymásnak, és a logikus áttét van rajta!
FreemailPeter in the AIR. Mesélj, milyen ott a levegő?
Jó volt az út? Minden OK volt a határátlépéssel?
több mint 24h ra nem aludtam USA
"kicsi hajt nagyot" ez biz nem gyorsít mást mint a fordulatot és a végsebességet csökkent...
szerintem tök gyári a váltója
A Te véleményed nem igazán tükrözi a magyar valóságot !
Az, hogy mit szabad és mit nem az egy kérdés.... az, hogy ezt a "munkát" Mókus pénzér csínálja és valszeg ebből "is" él az megint egy másik kérdés....
Amikor pakolásztak ment a beszélgetés, hogy hova-merre lenne fellépés és hát sok olyan helyre hívják ahol nem igazán megoldott a finanszírozása a műsorának...
Az a nagy büdös helyzet, hogy a pénz beszél, a kutya meg ugat! Ki a faszomat érdekel mit szabad és mint nem ebben az országban 2011-ben... pénzt kapott ezért a műsorért és csakis az ő döntése volt, hogy bevállalja-e... ő lenyomta, mi élveztük ennyi...
Egy elég durva gyorsító áttételt ránézésre..., de logika alapján nekem egy lassító áttét jobban feküdne a stunthoz, úgy több a nyomi és jobban kapkodná az orrát a macska....(de csak ránézésre.., a kis lánckerék ugye takarásban van és a hajtóműben sem feltétlenül a gyári áttételű fogaskerékpárok vannak.)
http://indavideo.hu/video/Quag...
Nah a zárómondat a legkirályabb..., ez mehet cigánylagzira is simán..., ők úgy sem értik.
Csak sejtem, de nem tudom pontosan, hogy ez az áttételezés mihez vezet.
Sztem kitalálod
mind az időpont, mind a helyszín stimmel... köszi
Az, hogy ezen a stuntgépen EKKORA hátsó lánckerék van, mi célt szolgál?

Check this!
Bence! Azt az esőt szerintem én imádkoztam ki:

Itt Pesterzsébeten tőlünk két házzal arrébb reggel(!) 8-tól valami cigánylagzi kezdődött, méteres hangfalak, fehér Hummer limuzin, amerre néztem E-Klasse, 7-es BÖMÖS ésatöbbi. Bömböltették a "hájdánádnájda ha meghalok" slágereket, én meg próbáltam tanulni szigorlatra... Végig imádkoztam, hogy essen már. Csak 11 körül kezdett rá, de akkor nagyon. Abból kaptál Te is szerintem...
Ott nem szabadott volna showt rendezni Mókus is majdnem belement az árokba egyszer. nem volt biztosítva, ha valami előfordul.... semmi hely nem volt.
Sziasztok! Új vagyok itt, most tervezek venni egy FZ6-t és az érdekelne, hogy van-e valami, amire különösen figyelni kell vásárlásnál, hogy nehogy belefussak valami nagyobb szervizköltségbe. Előre is köszi a segítséget. Üdv: kukucsi
Éééértem
hi
olvastam, hogy te is voltál a shown.
mindenesetre a körülmények tekintetében volt hatalmas show azon a szar úton.
Én meg az m3-on amikor hazahoztam a fazert..
Mert nem használtam ki a benne rejlő pluszt !cserébe kényelmetlen egy fazerhez képest...
K2-es busa volt nem épp makulátlan előélettel...Az árából megvettem egy újszerű szalonállapotú Fazert..
Nem járok 300 -al...pár lóerőt odaadtam a kényelemért..
hi
streetfighter show-n voltam :)
Mokus csínált egy jó kis showt :)
eszméletlenűl érzi a motort... elég szar sáros vizes aszfaltkon, hogy miket művelt nagyon komoly... :)
35546. hsz
Miért nem holnap mész motorozni, mint én
Esőt nem én intéztem