Nem mondtam, hogy én vezettem a bandát Inkább lobogtam utánuk. Azért ezek keményen pályázós gyerekek voltak. A közúti közlekedés szabályai, meg a biztonságos közlekedés az egészen más perspektíva számukra. Azért annyira nem maradtam le....
Mentünk tegnap egy kanyart az Szfvár-Üvegtigris-Dorog-Tatabánya-Gánt-Szsfvár vonalon. 3 Kawa közé szorultam A leg szelidebb egy GPZ1100R volt. Az átlag sebesség 140~180 bár volt egyenes ahol a 200-at is megcsaptuk. Szóval 240 km és a végén kevesebb mint 15 liter fért a tankba! Ez tesók között 6 liter alatt van.
Egyszer már érdelekne a fogyasztás normál 110-130-as tempómelett is! Sose tudom rendesen kimérni. Vagy sok a város, vagy van benne tépés, esetleg a fűnyíró issza ki.
A Bridgeston viszont nagyon jól tartotta a lépést a D211-el szerelt pályagépekkel. Még a lósz@ron is átmegy csúszás nélkül.
meg van a gond. úgy néz ki akksi. meghalt egyik pillanatról a másikra. ráraktunk az akksira egy izzót, azt sem bírta el :Y (fater akksijával jó az izzó)
ilyet még nem láttam. simán indult 1 perccel előtte, utána meg már 0. 1 éves sincs, és nem szar akksi. hátha megvan a garipapírja, az előző tulaj cseréltette ki mikor megvettem a gépet. remélem tényleg csak akksi...
Egyszer már érdelekne a fogyasztás normál 110-130-as tempómelett is! Sose tudom rendesen kimérni. Vagy sok a város, vagy van benne tépés, esetleg a fűnyíró issza ki.
A Bridgeston viszont nagyon jól tartotta a lépést a D211-el szerelt pályagépekkel. Még a lósz@ron is átmegy csúszás nélkül.
http://www.silvergames.com/nya...
Milyen géppel készült amúgy
Jobboldali dekliből jön ki két vezeték, egy szürke és egy fekete, a SZÜRKE a fordulatszámjel.
Háromszög csatlakozó az ECU alatt, a csati előtt a vezeték sárga, azután rózsaszín, ez pedig a kilometeróra jelet viszi.
kapcsolt pozitív ugye evidens.
ilyet még nem láttam. simán indult 1 perccel előtte, utána meg már 0. 1 éves sincs, és nem szar akksi. hátha megvan a garipapírja, az előző tulaj cseréltette ki mikor megvettem a gépet. remélem tényleg csak akksi...
de volt ettől neccesebb is ma
benzinpumpára gondolsz?