Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott a motorozz.hu ,ott ingyen csatlakozhat bárkihez
valahogy el kell, van még kezed,lábad, valahogy csak megértitek egymást
Kösz a tippeket srácok!
Egyenlőre nem piszkálom, majd rászánom magam hogy kivegyem a villákat olajcserére akkor majd oda adom valami szakinak aki megnézi,de szerintem nincsen baja.
Az olajat meg ki cseréltetem, 8 éves és tuti ,hogy még a gyári.
A kuplung kosár nektek is zörög ugye?
Bevallom, nem vagyok nagy világjáró, de azt mondod a szomszédos országokban, vagy akár kicsit messzebb elboldogulok, ha (csak) tudok angolul?
nagy vonalakban mi is ezeket jártuk , plusz még Grossglockner is benne volt
van egy jo oldal :http://www.motorostura.hu/
itt nézelődj!
Oszt dobozod van-e fenn? Ha igen, tettél-e fel nehezebb kormánysúlyt?
milyen ottani nyelvről beszélsz? Angolul elég jól tudsz, annyi épp elég.
Na, de hol?
A tapasztalatlanságom és ismeretlenségem miatt, SOHA nem jutnék el ilyen helyekre. Nem ismerem az utat, nem beszélem az ottani nyelvet, kevés a tapasztalatom, eddig főleg csak beföldön motoroztam. Szóval, hogy lássak messzebbi tájakat motorral, mindenképpen kellene olyan baráti kör vagy épp ilyen túravezetés.
mi tavaly talán 4napot voltunk, és kb 60e volt mindenestül,
Elnézést az elhamarkodott kérdésért. A válasz ott volt a szemem előtt... (A részvételi díj tartalmazza a szállások, reggeli-vacsora, a Nockalmstrasse, a Maltai víztározó, és a Villacher Alpenstrasse belépőit, a túravezetés és a szervezés költségeit!)
zsebbe tuti megy nekik 54e 3 napra az 2 éjszaka, egy éj max8-10e ft , még egy kevés elmegy a belépőkre,max még autopálya díj, és a többi?,
amugy gondolom, tartalmazza a szervezési és vezetési dijat, meg a panzió vagy akármilyen szállás diját, néhol lehet reggeli vagy vacsora
Nem tudom csak a vezetésért kérik, vagy ez már szállás+kaja, mert mindent ők intéznek?

Itt ni!
túra ára ez már a lehúzásról szól
Valamelyikőtök volt már a Rhino Tours vezetésében valahol?
Színvonalas a vezetés? A túra ára mit tartalmaz? Egyebek.
akkor jobb lesz ha lecseréled! vannak viszonylag jok és olcsok, persze 600as
csákány!

a guminyomás és a gumi állapota is okozhassa,szerintem nézd meg
azokat is
Óóó, japánban ésszerűt Az túl egyszerű lenne. Nekem is a Hornetem a 600-as alapja, jah csak épp mindig az romlik el, ami nem olyan és a japán belpiac... Inkább nem is mondom. Épp féktárcsa cserém lesz, csak megkérdeztem félve mennyi lenne a gyári. Hozzá teszem egy darab és nekem elöl is csak egy van. 142200! Japán belpiac a hondánál=x*1,5 szeres ár! A kuplungkosár egy 100-as lett volna. Vicc!
Az ökörállatja :)
http://youtu.be/ZikYVmjheMk
segáz, inkább köszönöm, legalább megtudtam h nem egyezik a 600-assal. Ha megtudod oldani akkor meglesnék egy képet róla, kíváncsi vagyok mi hiányzik. Nem értem miért nem tudták egyformára csinálni.
Szia! Bocsánat a kései válaszért!
Csináltam képeket, de nem látom értelmét feltenni, mert sajnos nem egyezik a váz. A tiédről hiányzik a lényeg, ami a csomagtartót tartja.
Nem értem, miért hagyták le...
Vagy azért tegyek fel képet? Akkor átrakom a gépemre.
Index a sárvédőbe? A rendszámtartóba van nem? Abba bármi belemegy, ami csavaros.
Kicsit megnőtt a forgalom.
Akkor a következő kérdés; tudtok olyan indexről, ami kisebb, mint a gyári, de az eredeti helyére megy bele, azaz a sárvédőbe? Nincs az az isten, hogy megint szétszedjem a motor hátulját... (nem akarok egyedi rendszámtáblatartót sem stb...) Kerestem, de nem találtam választ.
U.i.: Találtam olyan KIT-et, amivel fel lehet vinni a hátsó konzolra. EL SEM HISZEM!

Köszönöm!
Hello
FZS 1000 2004-re keresnék hátsó csomagtartót dobozzal esetleg + oldalsót is ..
Van neked?
tuti ... De a motor oldalán akkor miért nincs gyárilag irányjelző?