Kösz a tippeket srácok!
Egyenlőre nem piszkálom, majd rászánom magam hogy kivegyem a villákat olajcserére akkor majd oda adom valami szakinak aki megnézi,de szerintem nincsen baja.
Az olajat meg ki cseréltetem, 8 éves és tuti ,hogy még a gyári.
A kuplung kosár nektek is zörög ugye?
Na, de hol?
A tapasztalatlanságom és ismeretlenségem miatt, SOHA nem jutnék el ilyen helyekre. Nem ismerem az utat, nem beszélem az ottani nyelvet, kevés a tapasztalatom, eddig főleg csak beföldön motoroztam. Szóval, hogy lássak messzebbi tájakat motorral, mindenképpen kellene olyan baráti kör vagy épp ilyen túravezetés.
Elnézést az elhamarkodott kérdésért. A válasz ott volt a szemem előtt... (A részvételi díj tartalmazza a szállások, reggeli-vacsora, a Nockalmstrasse, a Maltai víztározó, és a Villacher Alpenstrasse belépőit, a túravezetés és a szervezés költségeit!)
Óóó, japánban ésszerűt Az túl egyszerű lenne. Nekem is a Hornetem a 600-as alapja, jah csak épp mindig az romlik el, ami nem olyan és a japán belpiac... Inkább nem is mondom. Épp féktárcsa cserém lesz, csak megkérdeztem félve mennyi lenne a gyári. Hozzá teszem egy darab és nekem elöl is csak egy van. 142200! Japán belpiac a hondánál=x*1,5 szeres ár! A kuplungkosár egy 100-as lett volna. Vicc!
segáz, inkább köszönöm, legalább megtudtam h nem egyezik a 600-assal. Ha megtudod oldani akkor meglesnék egy képet róla, kíváncsi vagyok mi hiányzik. Nem értem miért nem tudták egyformára csinálni.
Szia! Bocsánat a kései válaszért!
Csináltam képeket, de nem látom értelmét feltenni, mert sajnos nem egyezik a váz. A tiédről hiányzik a lényeg, ami a csomagtartót tartja.
Nem értem, miért hagyták le...
Vagy azért tegyek fel képet? Akkor átrakom a gépemre.
Kicsit megnőtt a forgalom.
Akkor a következő kérdés; tudtok olyan indexről, ami kisebb, mint a gyári, de az eredeti helyére megy bele, azaz a sárvédőbe? Nincs az az isten, hogy megint szétszedjem a motor hátulját... (nem akarok egyedi rendszámtáblatartót sem stb...) Kerestem, de nem találtam választ.
U.i.: Találtam olyan KIT-et, amivel fel lehet vinni a hátsó konzolra. EL SEM HISZEM!
Egyenlőre nem piszkálom, majd rászánom magam hogy kivegyem a villákat olajcserére akkor majd oda adom valami szakinak aki megnézi,de szerintem nincsen baja.
Az olajat meg ki cseréltetem, 8 éves és tuti ,hogy még a gyári.
A kuplung kosár nektek is zörög ugye?
van egy jo oldal :http://www.motorostura.hu/
itt nézelődj!
A tapasztalatlanságom és ismeretlenségem miatt, SOHA nem jutnék el ilyen helyekre. Nem ismerem az utat, nem beszélem az ottani nyelvet, kevés a tapasztalatom, eddig főleg csak beföldön motoroztam. Szóval, hogy lássak messzebbi tájakat motorral, mindenképpen kellene olyan baráti kör vagy épp ilyen túravezetés.
Itt ni!
Színvonalas a vezetés? A túra ára mit tartalmaz? Egyebek.
a guminyomás és a gumi állapota is okozhassa,szerintem nézd meg
azokat is
http://youtu.be/ZikYVmjheMk
Csináltam képeket, de nem látom értelmét feltenni, mert sajnos nem egyezik a váz. A tiédről hiányzik a lényeg, ami a csomagtartót tartja.
Nem értem, miért hagyták le...
Vagy azért tegyek fel képet? Akkor átrakom a gépemre.
Akkor a következő kérdés; tudtok olyan indexről, ami kisebb, mint a gyári, de az eredeti helyére megy bele, azaz a sárvédőbe? Nincs az az isten, hogy megint szétszedjem a motor hátulját... (nem akarok egyedi rendszámtáblatartót sem stb...) Kerestem, de nem találtam választ.
U.i.: Találtam olyan KIT-et, amivel fel lehet vinni a hátsó konzolra. EL SEM HISZEM!
Köszönöm!
FZS 1000 2004-re keresnék hátsó csomagtartót dobozzal esetleg + oldalsót is ..
Van neked?