Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Slimet-ot találtam viszonylag olcsón ismerősön keresztül. Inkább az az érdekes, ha valami anyagot öntök a gumiba, mert ugye ezt már a defekt előtt be kell önteni, mennyiben változik meg a menettulajdonság, illetve a stabilitás. Mert ugye ez folyadék, és fizika és minden egyéb..... :)
jó a slime, csak drága. előnye a defeketspray-el szemben, hogy eltömíti az egész gumit, akár több 100km-t is mehetsz még utána. lényegében egy tömör gumit kapsz, amin már nem lehet defekt többet viszont nem lehet kiszedni belőle a cuccot, cserélni kell.
defektspray kb. a következő kútig elég, kb. 20km-re. de ha megcsinálják a gumit még használható, én is így használom. elvileg cserélni kéne, de az én max. 130-as tempómhoz jó ez még
Csak annyira, hogy az első kútra oda tudj kolbászolni, ott telenyomod, és utána mehetsz vele a javítóba max 80-al.
Ezt a szetet én kb. 2500,- Ft-ért vettem. Amióta megvan nem lukadt a gumim! Úgyhogy tökéletes lukriasztó!
Egyszer kellett volna, akkor egyedül toltam a gépet lejtőnek fel 500 m-t az ismerős gumisig. Soha többet!
Karu ellőt egyet gyakorlás és próbaképpen. Ha jól emlékszem azt mondta 1.6-ig nyomta fel a gumit, de nem emlékszem, hogy fazer méretűt, vagy kisebbet. Minden esetre az első gumisig tuti kitart és olyan 7-8000 egy ilyen szett 2 patronnal.

Azt a slime cuccot már nekem is ajánlották, de úgy emlékszem mocskos drága. Elvileg ahogy benyomod egy filmréteget képez belül a gumin, vagy mi! De lehet keverem valamivel A lényeg h nem olyan szar mint a defektspray, hogy megy mindenhova csak a lyukba nem és orrán száján folyik utána

Amúgy a legfullosabb az a spéci gumi, amiről vidit láttam. Szöges macerán megy át a csávó ezerszer lassan, gyorsan, mindenhogy és no para van. Az meg azt hiszem olyan, hogy egyből "betömi" a gumi magán a lyukat. Minden esetre tetszett
Az a két patron mekkora? Olyan szóda patron méretű? Egy ilyen felnyomja a csuma lapos hátsó gumimat ha megdugózom?
Én mikor voltam gumisnál cserélni az elsőt a múltkorában, szóba elegyedtem a tulajjal, és míg várni kellett egy szerszámra, beszélgettünk. Ő mutatta a Slime-ot. Mondta, hogy nem akarja reklámozni, nem híve az ilyeneknek, de ez egy jó termék, és ha baj van, árokpartján lerobbanok és nincsenek célszerszámaim -hogy is lennének, még itthon sincsenek-, akkor ez ki tud menteni a bajból. Aztán néztem róla videót, engem meggyőzött. Még nem vettem, de tervben van. Vásárolhatsz hozzá kis pumpát -elekromos, nem ugrik be a neve-, sok ideig tart neki míg felfújja, nem 1 perc, de olcsóbb és lehet gyorsabb is, mint az autómentő. Főleg, ha külföldön vagy. Vészhelyzetekre van, mikor reménytelen egy barát vagy motor-vontató. Van külön motoros kiszerelésben is. youTubeon érdekes teszt van róla. :)
motorrevü teszt
nekem egy hasonló kivitel van mint a képen
Srácok, használt valaki már motorgumiba SLIME nevű terméket? Ez iylen zöld trutyis izé, amit a gumiba kell nyomni. Havan defekt akkor 6 mm lyukig eltömíti, így a gumi nem enged le.
Havernak 7végén 150 körül elment a hátsó gumija, felszedett valami csavart. 3 órát ült mire megérkezett a help. Gumishoz mentek javították, és enniy. Gondoltam ezt megelőzendő jó lenne valamit használni. Bár mondták ezt a spray-s cuccot is, de az meg a guminak nem tesz jót állítólag, ez a defekt spray.
Van valakinek tapasztalata?
Apropó csütörtökön utazok az ország egyik sarkából a másikba, remélem motorral Pécs-Baja-Szeged-Hódmezővásdárhely-Békéscsaba vonalon majd figyeljetek, vagy csatlakozzatok egy kis gurulásra :)
tegnap fel akartalak hívni, de nem tudtalak
Az tényleg a paci túloldala. Már nem is adsz, inkább elveszel. Nem bír azonos ciklust az uccaival. Nem is arra van. Elainte jobb. Aztán nem, csak azonos.. aztán..
versenykörülmények között használod a motorod? 100fok körül üzemel állandóan vagy fölötte?

sokan esnek ebbe a tévhitbe hogy a legdrágább olaj a legjobb... hát nagyot tévednek.. és még ártanak is vele .. mármint ahhoz képest mintha belevaló olajat használnának..
sokan favorizáljátok a 300V-t, következőnek kipróbálom... vagy amit Krisztián mondott, Castrolt...
de csak annak aki eladja... annak viszont nagyon nagy üzlet!
Ja egy általános normál kenő olaj. n+ áron. Ez az igazi üzlet.
Ezt szomorúan hallom/olvasom... "csak" 5100-es? :(
Nekem is azt sugallták a Motulosok Kimondani senki nem mondta ki, de körül írták a helyet és a tényt, mint aki bellülről értesült. Az viszont fix hogy csak a félszintes 5000-es, esetleg 5100-es lehet. A 7100-et megtartották maguknak.
minden titkosítva van semmilyen nemű információt nem adhatok ki
mindenesetre elég hűvös volt
board video? fényképek? Karcolódott a lábtartó?
amikor a odaértünk voltunk 3an , összesen nem volt 6-7 motornál több
meg egy gokart,aminek leszakadt a kereke első 10percben
volt ázás
voltunk! jó volt
Nekem is az. Azt hallottam, Motul termék Szerintem nem lehet nagy különbség, akármilyen olajat használsz is.
3. variáció:

Repsol (Honda ) 10w40 racing

bár egyik olajat sem a váltó hangjának tompítására találták ki. arra talán vmi gépzsír vagy nem is tom mi lenne jó
Yamalube 10w40 van benne...