DJuree ! nekem pdf -ben a bővített (szervizes ) user manuálom van meg ,hátha abban megtalálod ami kell -igaz a régi fazeré-de talán az elektronikához nem nyúltak.
Sajnos nem találtan tipikusan az FZS-re semmit, de FZ6 címszó alatt találtam szívócsonkot...(ami tudtommal erősen injektoros)
FZS tulajok vélemények..., a dugós rész is kb. ott van, ahol kell és formára is nagyon hasonló. Vélemények pls.
Nincs valami repair manual-od, amibe meglehetne nézni, hogy honnan lehet leszedni a jelet? Típusspecifikus fokozatkijelzőt vettél? Mit írtak a leírásba?
Barátom, le lett már írva párszor! keresd csak vissza!
- kapcsolt pozitív kell neki, remélem nem az akkumulátorra kötöttétek direktbe
- típusspecifikus adapterrel nincs gond a sebességjeladóval
- főtengely jelet pedig mi az ECU-ból loptunk (FZ6 volt az alany).
na megpróbáltuk faterral bekötni a sebességfokozat jelző-t, de nem jött össze. valahogy nem kap jelet a cucc a főtengely pozíció jeladótól. pedig úgy kötöttük ahogy a leírásban van, meg fordítva is próbáltuk, úgy sem volt jó. valaki kötött már be ilyen? 3 helyre kell kötni. kell neki egy fix 12 volt, ez ugye adott, egyértelmű, kell neki egy sebességjeladó, ez is tiszta, meg a főtengelyről szedi a fordulatszámjelet, na ez nem akart működni :F de érdekes módon műszerrel is ráálltunk, és nem mutatott semmit, ahogy alapjáraton pöfögött, pedig kellett volna valamit látnunk a multiméteren....fura...
Igen, szerintem is ez a szomorú, hogy egy dolog, hogy valaki a saját testi épségét veszélyezteti, de az utasokon általában könnyfakasztó ruházat van. Én sosem engedek magam mögé senkit megfelelő ruha nélkül...
Jobbulást!
jobbulást Kimi ! én két éve jártam így de kutya ugrott nekem és "csak" robogóval voltam és 60-70 környékén telibe trafált -fék nélkül szálltam el ,van ami még most is néha fáj ,az orromat összefoltozták ,a kínai sisakom elrepedt -mi van ha még az sincs? azért jó hogy szigorítanak a szabályokon ,látok néha olyant ,hogy gyorsasági motoron a kiscsaj hátul miniszoknyában és jobb esetben szandálban
próbál megmaradni ..... én még ezt is leszabályoznám ,mert nagy felelőtlenség a motorostól ,persze menőzni szeretne ,csak ki tudja mi a vége egy ilyen motorozásnak .
Szerintem csak a szerencse menthet meg ilyen esetekben minket, sajnos neked nem volt, de legalább ennyivel megúsztad! Tudom ez nem vigasztal.
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Esélyem sem volt, még fékezni sem.
utolag megvizsgálva a helyszint a két őz az út mellett feküdt és onnan ugrottak elém szinte egyszerre. A "másodikat" telibe.
Nincs vadriasztóm.
Köszönöm a jókikvánságokat!
Tél, Skoda Favorit, utánfutón szekrények, kellemes 60-as tempó a 3-as úton Kerecsend és Kápolna között. Jobbról ugrott ki az őz, a sáv közepén szökellt mégegyet, és a hátsó lábával pont lekoccolta a bal fényszórót. Ahogy Berber mondja, ilyenkor befo.ni sincs idő. Hameg rásatuzok a fékre, tuti árok...
Van, hogy erdőben eszembe jut, fel lehet-e készülni ilyesmire, vagyis ér-e valamit, ha a szememmel pásztázom az út szélét? Gondolok arra, hogy sok helyen szélesre nyírnak egy út menti sávot, hogy könnyebben észre lehessen venni az ugrani készülő állatot. Őzet, rókát már sikerült megúsznom így, bár lehet, hogy csak szerencsém volt.
Mielőbbi gyógyulást kívánok neked, és a motorodnak!
a védőfelszerelés nagyon fontos, amikor tavaly nyáron meghasaltam egy szar kis nyári kesztyű volt rajtam de az is fogott annyit, hogy haza tudtam motorozni mert semmi para nem történt a kezeimmel, pedig csak pár ezer forintos kesztyű... Szerintem kötelezővé kellene tenni a kesztyű használatát.. úgyis a kéz ér le leghamarabb, mert az ember a kezeivel védi magát.
Tegnap reggel kb 80-nal telibe találtam egy özet. 60 méter csúszás és pörgés az aszfalton. Jobb sajkacsontom eltört, bal lábamról eltünt a bőr (az első nap, hogy nem vettem fel a motoros nadrágot és csizmát). Mindenkinek ajánlom, hogy használja a védőfelszereléseket, gyakorlatilag mindkét kesztyűmről lekopott a protektor, az álamat a sisak mentette meg, a könyököm a kabát protektor. Ja és ami teljesen kiakasztott, hogy fekszem az út szélén és két autó is elment mellettem.
Mi volt életveszélyes