Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na voltatok milyen volt a pálya állapota jó volt
Most mit használsz
köszi
Ezért kérdeztem specifikusan , nem általánosságban, mert az véget nem érő agyalás lenne . Amúgy jah, Yamaha-váltó...:)...
10W50-es castrol-tól csendes a váltóm, bár hagytam neki időt összekopni.
5-en 5 félét fognak írni.

Yamahánál van csendes váltó amúgy?
Cimbik, melyik az az olaj, amelyiktől a legcsendesebb a váltó?
Hali! Használt már valamelyikőtök PROLONG olajadalékot? Szerintetek a váltónak érhet valamit a motorban?
Hilarious
Minnyá megyek motorozni . 1 órája jöttem meg Zebegényből
nekem is...
köszi, de megvannak nem is
az lesz, csak az a baj hétvégén tudok foglalkozni vele, akkor meg nincsenek nyitva...de majd megoldom valahogy...
van manualom, elvileg jó helyre kötöttem, de mégsem működött. lehet szar a gipro...
Kakucsozást nem kéne máskorra áttenni elég fosos idő van, én kihagyom ma Azul hívott rendes volt, mondta, hogy mentek.
Egymagam voltam
Hol vagy te dabasi rém
láttam michelin pilot road3 as gumit, eleje nem valami szimpi
sugárhajtás megvolt
amúgy minden rendben volt, és köszi az ebédet!
szeva
babbal nem volt gond?
Én az AGO Motors-tól rendeltem a GiPro-t. Egyedül nem ment volna a bekötés, de amikor szereltem, kértem telefonos segítséget a cég telefonszámán és a srác nagyon korrektül elmondta, mit hol találok. Ha ugyez van Neked is, ugyaninnen, akkor ne szivasd magad, hívd fel Őket.
motorozz.hu s túra volt
törmelék felhordások az úton,de az aszfalt minősége is elég gyér...
egy motoros el is esett a Bükkben, majdnem nekem is sikerült
Szia! FZS-nél nem tudom, hogy vannak elhelyezve a főtengely jeladó, meg a sebesség jeladó, én kötöttem már be XJ-6 , és FZ-6 -ba, ott nem volt semmi gubanc, egyértelmű volt minden, gyújtás + kell, nem fix!
Innen vetted Te is