Csak szólók, hogy nekem karbi szinkron után elmúlt a csörgés FZS 600-on. Szóval először járjon egyenletesen, nekem az egyik henger "sántítva" járt, attól csörgött.
Huhh, komoly.
Egyébként megdöbbentem, mikor írta az árat a dolgokra. Meglepően fair srác!
Egyébként érdemes így eladni róla minden extrát majd áruba bocsájtani a "csupasz" motort, jobban visszahozza az árát?
Jól szét kaptuk akkor Jézus motorját...
Én lenyúltam a középsztendert és a tanktáskáját. Ugyanakkor szedték le a givi platnit és alkudoztak a PRC-s kipuffra, fokozatkijelzőre és az ermax oldalidomra.
Sziasztok!
Szerintetek 38000km-nél 2002-es 600as fézerben a vezérműlánc-csere reális? Annak van valami előjele a zörgésen kívül, hogyha már cserés a lánc? Mert említették (szerintem írtam is korábban már), hogy lehet hogy cserélni kéne, de most nem fér bele a keretbe
Egyébként nagy kár, hogy nem lehet itt privát üzeneteket küldeni.
Bocsi a többiektől a sok off miatt.
Elküldtem újra!
Egyébként megdöbbentem, mikor írta az árat a dolgokra. Meglepően fair srác!
Egyébként érdemes így eladni róla minden extrát majd áruba bocsájtani a "csupasz" motort, jobban visszahozza az árát?
Én lenyúltam a középsztendert és a tanktáskáját. Ugyanakkor szedték le a givi platnit és alkudoztak a PRC-s kipuffra, fokozatkijelzőre és az ermax oldalidomra.
Nagyon nagy köszi a linkelőnek!
Szerintetek 38000km-nél 2002-es 600as fézerben a vezérműlánc-csere reális? Annak van valami előjele a zörgésen kívül, hogyha már cserés a lánc? Mert említették (szerintem írtam is korábban már), hogy lehet hogy cserélni kéne, de most nem fér bele a keretbe
Nem akarom megvárni míg a Yamin is made in China lesz... :(
Csak rendeltem egy olyat -hasidommal párban-, ami már át van alakítva, ezért a mostani felesleges lett /lesz/.
link