Bullseye Babu! A felvetésedre utánanéztem, és a Puig saját honlapján is így szerepel az elnevezés. FZ6 és FZ6 Fazer, az előbbi a Naked, utóbbi a Sport fejes. Csakhogy! FZ6 (N-re) nem az a neve, hogy Racing Windscreen, hanem "Naked New Generation for Yamaha FZ6 *évjárat*" ráadásul ezek szerint a Nakedre való, fele akkora méretű modell sokkal drágább. Na mindegy, nem nagy ügy.
Tisztelt Uram!
Ha a motorja Yamaha FZ6 Fazer ('04-'07) akkor a versenyplexi (1646N) kiskerára: 19.800,-.
Ha FZ6 ('04-'07) akkor (1995N) 25.200,-
Mind a két esetben csak rendelésre . (szállítási határidő a rendeléstől számítva kb. 3-4 hét, abban az esetben, ha Spanyolországban van raktáron a plexi)
Üdvözlettel:
Kissné Szabó Katalin
Érdekes... FZ6 Fazer és FZ6 között nincs különbség... tekintve, hogy 2004-2007. Nincs szó S vagy N modellről, mert N-re nincs ilyen plexi... Azt hiszem marad eBay. :)
Ez függő még. Találtam itthon olcsóbban, 18k a Puig Racing plexije, de kisbetűvel írja, hogy az aktuális árért keressem fel az ügyfélszolgálatot. Írtam nekik éjszaka egy mailt, hamarosan válaszolnak. Szóval, ha innen veszem meg, akkor napokról van szó, ha eBay-ről (75 Eur), akkor csak május végén. Egyébként ez a racing inkább csak jól néz ki, meg a fő erénye, hogy vastagabb, ezzel szemben a Puig túrája (100 Eur) 9cm-rel magasabb a gyárinál.
Beszéltem KrisztianFz6 al neki a gyári tura plexi van ami megfelelö de a sisakra tereli a szelet igy kicsit hangos de füldugoval jo:) viszont 39000 pénz:sHivtam a kereskedést ott az MRA kis plexi toldot javasolták viszont csak 16000!
U.i.: Volt itt szó a plexikről. Én is utánanéztem pár dolognak, de nekem nagyon nem tetszik a túra plexi a Fazerekre és eddig úgy állok, hogy maradok a Puig Racing-nél. Egyébként én is 180 cm vagyok és néha, mikor behajolok -de nem fekszem a tankom- nagyon jó érzés csendben motorozni.
Tisztelt Uram!
Ha a motorja Yamaha FZ6 Fazer ('04-'07) akkor a versenyplexi (1646N) kiskerára: 19.800,-.
Ha FZ6 ('04-'07) akkor (1995N) 25.200,-
Mind a két esetben csak rendelésre . (szállítási határidő a rendeléstől számítva kb. 3-4 hét, abban az esetben, ha Spanyolországban van raktáron a plexi)
Üdvözlettel:
Kissné Szabó Katalin
Érdekes... FZ6 Fazer és FZ6 között nincs különbség... tekintve, hogy 2004-2007. Nincs szó S vagy N modellről, mert N-re nincs ilyen plexi... Azt hiszem marad eBay. :)
Puig Touring -leírás angolul-
Puig Racing -szintén angolul-
Puig Standard -olyan, mint a gyári-
akkor csakjóárban vettem :P
Hol 72? Az elég drága lenne...
A honlapon nincs fenn az ST. Akkor mennyi az ára?