Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én csak akkor veszek papucsot, ha messzire megyek. Egyébként megteszi a bőrzokni is...
én papucsban motorozok
hol jártál kormány csapággyal vissza mentél már a yamahaba
1276km.. :) Tökéletes hétvégém volt. :)
Na ugye, hogy ugye Igen azt én is néztem, hogy mitől drágább... Amúgy ha akkora kb mint a gyári, akkor nem biztos hogy kisebb...
Bullseye Babu! A felvetésedre utánanéztem, és a Puig saját honlapján is így szerepel az elnevezés. FZ6 és FZ6 Fazer, az előbbi a Naked, utóbbi a Sport fejes. Csakhogy! FZ6 (N-re) nem az a neve, hogy Racing Windscreen, hanem "Naked New Generation for Yamaha FZ6 *évjárat*" ráadásul ezek szerint a Nakedre való, fele akkora méretű modell sokkal drágább. Na mindegy, nem nagy ügy.
Bár nem ismerem a plexiket, kód alapján rá lehetne keresni. De szerintem itt pedig az N és S verziókra gondolnak
Íme a válasz:

Tisztelt Uram!
Ha a motorja Yamaha FZ6 Fazer ('04-'07) akkor a versenyplexi (1646N) kiskerára: 19.800,-.
Ha FZ6 ('04-'07) akkor (1995N) 25.200,-
Mind a két esetben csak rendelésre . (szállítási határidő a rendeléstől számítva kb. 3-4 hét, abban az esetben, ha Spanyolországban van raktáron a plexi)
Üdvözlettel:
Kissné Szabó Katalin

Érdekes... FZ6 Fazer és FZ6 között nincs különbség... tekintve, hogy 2004-2007. Nincs szó S vagy N modellről, mert N-re nincs ilyen plexi... Azt hiszem marad eBay. :)
Ez függő még. Találtam itthon olcsóbban, 18k a Puig Racing plexije, de kisbetűvel írja, hogy az aktuális árért keressem fel az ügyfélszolgálatot. Írtam nekik éjszaka egy mailt, hamarosan válaszolnak. Szóval, ha innen veszem meg, akkor napokról van szó, ha eBay-ről (75 Eur), akkor csak május végén. Egyébként ez a racing inkább csak jól néz ki, meg a fő erénye, hogy vastagabb, ezzel szemben a Puig túrája (100 Eur) 9cm-rel magasabb a gyárinál.
Mikor veszed?tapasztalatot kérek!
Beszéltem KrisztianFz6 al neki a gyári tura plexi van ami megfelelö de a sisakra tereli a szelet igy kicsit hangos de füldugoval jo:) viszont 39000 pénz:sHivtam a kereskedést ott az MRA kis plexi toldot javasolták viszont csak 16000!
U.i.: Volt itt szó a plexikről. Én is utánanéztem pár dolognak, de nekem nagyon nem tetszik a túra plexi a Fazerekre és eddig úgy állok, hogy maradok a Puig Racing-nél. Egyébként én is 180 cm vagyok és néha, mikor behajolok -de nem fekszem a tankom- nagyon jó érzés csendben motorozni.

Puig Touring -leírás angolul-

Puig Racing -szintén angolul-

Puig Standard -olyan, mint a gyári-
Karuval mi a szitu?
Nem De nagyon fiókás, azok meg nem másznak motorra, de lehet hogy élő
Most néztem csak,... te észrevetted azt a madarat - nem tudom igazi-e - a hátsó felnik?
Elég pöpec, de azért azt a markolatot én lecseréltem volna...
Meggyőződésem, ha ma találnák fel a motort, nem adnának engedélyt a használatára...
Régen a motorosok a legolcsóbb sisakot tették a fejükre, de azt is csak azért mert kötelező lett. Megváltoztak az idők...
Azt most is odaadják 45-ért, csak kb semmilyen méret nincs... Meg másból se...
Most írom le 3-adjára. 74.000 HUF az ST ára
most mondjuk 59 a Superzone-on :D

akkor csakjóárban vettem :P
A Vertigo Corsán az ST-n és a Vortice-on van. A sima Vertigon is van bokavédő, csak nem merevítős. A Vertigo Corsa kifutó modell és fc-moton akciós.

Hol 72? Az elég drága lenne...

A honlapon nincs fenn az ST. Akkor mennyi az ára?
te az én Arlenn Ness csimmám szinte ugyanígy néz ki és 40-45ezer vót... ráadásul kúrva kényelmes és nagyonbevált