Az a bokavédő szerintem csak a fullos-drága sport csizmákon van!
Az olcsóbb sport és egyébb turacsizmákon nincs.
Én próbáltam az alpinesta fullost amikor vettem az enyémet,bagóval volt drágább,de olyan volt mint egy sícipő kinszenvedés volt felvenni,és csak ezért vettem 1-el kisebb kategóriájut!
Tudom a biztonság........de akkor ki tudja miben kellene motorozni?
160 lóerejével melyik Fazert nem hagyná ott? Főleg 600-asok közül... Egyébként csupán arról van szó, hogy idősebb korban a test leépül és sokkal kevésbé aktív mind fizikailag, mind szellemileg. Lassulnak a reflexek, módosul a gondolkodás... ne mondjátok, hogy nem találkoztatok "tipikus idős" sofőrrel. Nem arra gondolok, hogy ő is ilyen, de idősebbekre már nem jellemző, hogy ilyen vörös bikákkal rodeóznának. Pusztán meglepődtem...
3 különbözőt linkeltem. az ár-minőség dolgot a formára irtam. Az alpine is jól bírja,csak azért vennék mást mert miért vennék ugyanolyat!? tuti a sidi a legjobb de a tcx új arc a piacon és tetszik.
Melyik? Mert ugyanazt linkelted be kétszer. Ha a Vertigora gondolsz, akkor arra azt mondom, hogy igen. Ugyanannyira precíz a varrása, első osztályú az anyaghasználat. Nekem szempont volt, hogy lehet állítani a vádli részét, mert nem jön fel kb semmi a lábamra (kicsi, de vastag) És nem utolsó szempont, hogy mindenét tudod cserélni, a talpától a koptatón át az utolsó csavarig. Tehát kb megveszed egyszer és ha vigyázol a bőrre, akkor "életed végéig" kitart
Nekem volt Forma csizmám, de nem sokáig bírta!
Inkább akkor SIDI. Most az van és nagyon meg vagyok vele elégedve, nincs olyan hogy kireped a bőr, mert a Formával ez történt, persze soha nem szakadt ki, de a varrások nem a legjobbak rajta és az elején az a műanyag betét hamar kb egy év alatt megadja magát!
A minőség a lényeg,amikor először láttam élőben leesett az állam.
Az én kétszer ennyibe kerülő alpinestar-om úgy néz ki mellette mint amit remegő kicsi kinai kezek vartak,ezt meg preciz terminátorok!
Egyébként itthon nincs ST, fc moto-n meg olcsóbb a Vortice, mint az ST, pedig elvileg nem jobb, csak újabb, de ezek után nem tom De a Vortice megéri a 250 ajrót (attól függ melyik, mert van olcsóbb és drágább is)
Az olcsóbb sport és egyébb turacsizmákon nincs.
Én próbáltam az alpinesta fullost amikor vettem az enyémet,bagóval volt drágább,de olyan volt mint egy sícipő kinszenvedés volt felvenni,és csak ezért vettem 1-el kisebb kategóriájut!
Tudom a biztonság........de akkor ki tudja miben kellene motorozni?
A forma a dorkónál 1000x jobb!
Inkább akkor SIDI. Most az van és nagyon meg vagyok vele elégedve, nincs olyan hogy kireped a bőr, mert a Formával ez történt, persze soha nem szakadt ki, de a varrások nem a legjobbak rajta és az elején az a műanyag betét hamar kb egy év alatt megadja magát!
Az én kétszer ennyibe kerülő alpinestar-om úgy néz ki mellette mint amit remegő kicsi kinai kezek vartak,ezt meg preciz terminátorok!
Egyébként itthon nincs ST, fc moto-n meg olcsóbb a Vortice, mint az ST, pedig elvileg nem jobb, csak újabb, de ezek után nem tom De a Vortice megéri a 250 ajrót (attól függ melyik, mert van olcsóbb és drágább is)
TCX 71e ft.
nem kevesebbet mondtatok