Én pont Zadartól mentem már a 8-ason egészen Dubrovnikig. Igaz nem motorral, de nagy élmény
Főleg a Split utáni rész, amikor egészen a parton mész, melletted a víz, másik oldalt a hegy. Kanyarok azért vannak, éppen jók. Tervbe van véve motorral is, de ahhoz még tojáshéjas vagyok
nálam jó volt a link :) néhány napja már újra téma a túraplexi .
én amióta felszereltem kb 150 km-t mentem és az én tapasztalatom az
(nem kötelező egyetérteni ) ,hogy egy túraplexi sem csinál egymagában csodát , ha bukósisak is vannak hiányosságai .nekem egy streetfighter -em van (felnyílós) -nem egy nagy szám - és azt kell mondjam nem éreztem a 19e. forintnyi különbséget a két plexi közt .viszont amikor belegyömöszöltem a fejem a nejem uvex sisakjába ,mindjárt máshogy nézett ki a dolog ! hangsúlyozom ez a privát benyomásom és csak egy lelkes amatőr vagyok
Szia.
A túravezető lejárta egy hónapja ezt az utat.. a videó akkor készűlt : http://www.youtube.com/watch?v...
Ez a 8-as számú út. végíg a tenger mentén kanyarok Pag nevű sziget húzódik elötte... mi kb olyan 80 km-t motoroztunk rajta. A 80 km alatt végig brutál tempós.. nincsenek szűk visszafordítók mint mongyuk az Alpokban... az egész olyan mint egy hullámvasút :)
Sziasztok! Nem tudtok véletlenül Budapesten boltot, vagy valami honlapot, ahol FZS600-hoz kuplungalkatrészt tudnék nézni? Mert a yamaha áraitól tartok kicsit. Köszi!
Olvasgattam külföldi FZ fórumot és sokan használnak Handlebar riser-t (kormány emelőt). Láttatok már olyat, tán kényelmesebb lesz a fogása?
(u.i.: ugyanitt olvastam, hogy a Puig Racing plexije kicsivel magasabb, mint az eredeti)
Volt egy 3 napos Varadero Club túra.
Lementünk Horvátországba kicsit megnézni a plitvicei tavakat + 1-2 nemzetiparkot, meg a tengerparton kanyarogni kicsit.
Van ott egy tengerparti út egészen Zadarig lementünk rajta.. végig a tengerparton megy és olyan az aszfalt mint egy versenypálya... :)
A nap végére meg volt olvadva a gumi szélei mint azoknak akik pályáznak.. a majrécsíkom is eltűnt...
A kormánycsapágy jól üzemel. A deknit is lecseréltettem a Yamahások rendeltek rá újat.. A kormánycsapágyon tudtak húzni, lenyomtam közel 1500km-t azóta és nem lazúlt vissza hálisten pedíg nyomtuk földesúton is
Főleg a Split utáni rész, amikor egészen a parton mész, melletted a víz, másik oldalt a hegy. Kanyarok azért vannak, éppen jók. Tervbe van véve motorral is, de ahhoz még tojáshéjas vagyok