Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A képről jut eszembe. Ha leszedem a fékfolyadék tartály tetejét mit fogok látni? Aztán csak egyszerűen visszatehető?
Köszönöm.
Nekem így néz ki. Nem tudom, hogy hol lett vásárolva. 2 éve kaptam Karutól és Buboréktól karácsonyra.
Köszi az okosságot!
Sziasztok.
Krisztián neked a kormánymagasító milyen típusú? Kellett hozzá cserélned a kuplung, gáz vezetéket hosszabbra? az sw-motech-nak van, de van amelyiknél tán ezen vezetékek rövidek. Tudsz erről valamit? Köszi
Pinkmotorsnál van Tatán, asszem 30-ból kijön, de nem akarok hüleséget írni...
megfelelő szerszámokkal és tudással semmi se nehéz,,,
Sziasztok!
(2005) Yamaha Fz6 fazer-hez vezérműlánc kb mennyibe kerül és hol lehet beszerezni? ......Cserélése mennyire bonyolult otthon elvégezhető?
Válaszokat előre is köszi
nekem akkor szokott amik rükvercbe teszem
Sziasztok!Lefeleváltás közben nektek is kattog a váltó? Néha még folpakolasnal is kattan ahogy berakom.Lehet hogy váltani de tudok? Ma voltam egy 200-as karikan de vazzeg úgy befullettem a gatyába .Lassan 1 éve van meg a vas előtte csak robogoztam ruha nélkül persze.üdv kedves "barátaim "
Halgass Babulura. (Folyamatosan meglep ez a Nő engem! )
A szerelés két lehetséges úton. Vagy van nittelő szerszámod a lánchoz vagy végtelenített láncot veszel és/vagy satupadon összeniteled, és a hátsó lengőkar kivételével be tudod szerelni. Kismunka.
A DID Jt sztem a legjobb
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy 2002-es FZS600-ra milyen láncszettet ajánlotok, van-e valami bevált párosítás, és az kb mennyibe kerülne?
Néztem DID láncot+JT fogaskerekeket, az mennyire jó választás?
És még egy dolog: ezeket a komolyabb láncokat lehet otthon szerelni? Mert olvastam olyat, hogy ezeket már préselni kell, vagy mi... Akkor ezek már nem ilyen záróvillás láncok?
Köszi a segítséget előre is!
Csak csendesen jegyzem meg, hogy a BT 023 gumi pazar jó választás volt a Nagyfézerre! Volt már eső meg minden, túlvagyok az első 1000-en és még a középső öntési váll látszik! (Mondjuk nem szoktam sokat fékezgetni.) Jó alternatíva a Road2 mellé szvsz. Ja és 50 alatt volt a pár.
A másik nagy találmány az EBC HH fékpofa. Felesleges a fém fékcső mellé. Brutális, atomkemény, és vissza kellett vennem, hogy fejre ne essek. A tárcsák köszönik jól vannak. Nekem tetszik.
Sikeresen kipróbáltam tegnap életem nagy álmát a VFR 800-as Hondát! Szo-szó aranyos játék. Asszem nem adom a vasamat egy újért se!
Akkor lehet jobban járok, ha csak felülök a garázsba brümmögni?
Nekem pedig az tűnt fel, hogy ha nem gurul a motor, tehát állok, szinte egyáltalán nincs szélzaj
Igen, pontosan. (csak teljesen feketében)
Akkor ilyet rendeltél, amilyen a cimbinek van.
Szia!

Ha megérkezett a plexi, ne felejts már el képet feltenni róla, és kíváncsi lennék a tapasztalataidra.
megvan a megoldás, motorozás közben magunk előtt tartjuk az egyik kezünket
Mondtam, hogy csak ennyi. Nem akarok én túra plexit, sosem tetszett. Megrendeltem már a Puig Racing-et helyette. Egy egyszerű megállípítást tettem, mert eddig nem nagyon tudtam, hol csapódik rám a szél...
Ha ezt így tudod, akkor mi a kérdés? Rakd fel a plexit, azt csá.
Én csak azt vettem észre, hogy sokkal csendesebb a sisak, ha előtte van a kezem
- Plexitéma, meg szelesedés -

Vakaróztam útközben motoron és észrevettem, ha mész -lehetőleg egyenes úton- és elhúzod magad előtt függőlegesen a kezed a tested és a plexid között, tökéletesen lehet érezni hova ér a szél. Erős ellenállást érzel a kezeddel, ha beérsz a szél útjába, amit a plexi terel.
Nekem pontosan a nyakamra és az államra megy. Ebből következtetve, ha +9cm-re magasabb lenne a plexi (pl. Puig Touringja), kb a fejem felett menne el a szél. Elég csak az állam elé tenni a kezem és 100 dB-lel azonnal kevesebb a zaj. :-D

Csak ennyi.