Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen kesztyűt akarsz venni
Igen? Uhh, pedig nem voltam jó formában. Igen a vége felé voltam, sőt még az M1-en a híradóban is engem vettek (többek közt9
helyes
Ott mögötte aminek a fara látszik.
Már találom ki a szerkentyűt hozzá. A probléma a megbízhatóságban van. Nagy szívás ha eltörik, mert vékony.
ő volt fz1el
25808 hozzászólásnál csinos arcocskát pilloghatsz meg.
Zack! erre gondoltál
Ez it ez nem cinkelte a többieket?
chopper kormánnyal
hát igen..Az Fz1 az nem Fz6...
Sziasztok.

Nekem is voltak hasonló gondolataim és problémám plexi ügyben.
A plexi magasító nem létezik fz6s fazer-re, legalábbis nekem azt mondták MRA plexit forgalmazó kereskedésben, sőt az MRA nem is gyárt erre a típusra. Annó olvastam valamelyik fórumban akinek ilyen plexije volt ő írta, hogy mindig azt várta, mikor hagyja el menet közben, és ez nagyon zavarta.
Létezik viszont Kappa, Givi plexi ami 12,5 cm-el magasabb, valamint puig-ban amit linkeltél az a puig sport plexi. Beszéltem egy sráccal akinek ilyen van fenn, de nem vett észre nagy különbséget, viszont van a puignak is túra plexi ami 9cm-el magasabb az eredetinél. Van még gyári yamaha túra plexi, arról nem tudok bővebben nyilatkozni.
Ezen plexik 20-30ezer HUF körül mozognak. Én végül jegeltem az ügyet, mert új sisakom van és mintha nem lenne annyira zavaró a menetszél ebben a sisakban, továbbá beruháztam egy nyak-mellkasvédőre és egész jónak érzem már így a szélvédelmet egyenlőre.
marharépaaaaaaaaaa
nekem fz6hoz van

R1 fórum gyöngyszem:
"Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hozátok hogy van egy R1-em és megfájdul a csuklóm lasú városi menetnél,egy kicsit az első teló le van engedve kb 10mm-et. Hogy lehet ezt és a csutkát jol kényelmesre beálítani?
Köszi a választ."

Na akkor még egy dolog
Leköszörültetni a vastagságából?
Nagy nehezen találtam egy helyet, ahol meg tudják csinálni, 500 Ft-ba került tavaly.
Sok helyen nem vállalták azzal, hogy lerepülne még a mágnesasztalról is, köszörülés közben...
motorozni motorozok,,, de ezek szerinte rossz helyen
Eszembe jutott, és kapaszkodj! A 93-as motorba a Fazerem lapja kell 7,5 mm átmérős! 380,- darabja. A baj, hogy ilyen vékonyat nem csinálnak. Annyira elhasznált a gép, hogy szelepezni, és/vagy hengerfej cserézni kéne. Arra persze nincs lóvé, úgyhogy marad a sártapasztás, csak menjen.
szerintem az a nyugdíjas bácsi 5ször körbemotorozna
képen jól néz ki

enyém 520 kutya baja mégsem hív senki
Más típusú szeleplapkával nem próbálkoztál?
Én az XJ-hez nem vettem meg a gyárit (kb.3000 Ft/db!), hanem jó volt hozzá valamelyik Toyota Corolla 1.3-as autóé is, aminek 500 Ft volt darabja... Asszem 4 darab kellett.
Vagy bármilyen azonos vastagságú jó, mert az átmérőjét szerintem egy üveg sörért bármelyik esztergályos leveszi a megfelelő méretre. (persze csak ha nagyobb az eredeti :-)
Hello!
680e-ért vettem. Szerintem szép állapotú, és minden jó rajta, kivéve a kuplung. Most értem haza vele és abnormálisan későn kezd fogni. Majd elgurulok vele valamilyen szervízbe, rákérdezek. Azért remélem nem valami százezres kiadás, mert akkor beteszem a vitrinbe
mennyiért vetted ha nem titok?

nekem msot egy 99es előtte egy 2000res Fazerem volt de egyáltalán nem zörgött egyiknek sem a kuplungja.. szal nem tipushiba..
ha találtál megoldást akkor írd már meg légysz mert nekem is ez a bajom és 200km után már csak hunyorítva tudok menni