Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem és nem is lessz
rajtad nem volt még felsőkategóriás bőrruha,mert külömben nemmondanál ilyet
Az a nagy helyzet, hogy ha fogsz a kezedbe vagy akár magadra húzol egy nitrot és utána egy dainese-t, akkor észre fogod venni a különbséget. Nitro = mindenhol ugyanolyan bőr, kevés elasztikus kevlárbetét, belül nincs hálós bélés, ami egyébként antiallergén és távol tartja/kivezeti a bőröd által kiválasztott váladékot (izzadtság).
Dainese-nél mindez megvan, igaz minimum 2x annyiba kerül. Ja igen, és nem beszéltem a cérna fajtájáról/minőségéről és a varratok távolságközéről.
Miért te fiu,feltörné a seggedelmed?A bőr az bőr baszki,ha felveszed és jórád akkor mia probléma?Vagy inkább cimkét szeretsz fizetni?
Érdekelne 2004-es fzs 600 cm3-hez. Nekem mindegy hogy boltban veszem vagy Tőled de honnan van, megmaradt?
Egyéb:
néhány éve elment mellettem autópályán egy fz6-s, a plexijén kis kiegészítő légterelővel ami kb. 15 cm magas ha volt.
mivel magas vagyok majd 2 m, a plexi pont a fejemre dobja a szelet. Tudtok valami infot mennyi és hol van ilyen légterelő, vagy valami egyedi gyártott lehetett?
Kösz.
miért baj,hogy magasabb
jah az uj sidi, sportcsizma 100e ft
Az a szőke kb. magasabb mint te, szóval vigyázzál

Amúgy neki 636-os kawája van, csak elcserélte a párjával ideiglenesen a fézerre, mert a kis ninja után sok volt neki. Majd visszapasszolja a srácnak idővel
52ért jó árba vetted, most 55körül van USA ba
A honlapon 60.300 van...
A "sima", 64.000, az ST 74.000, a Vortice pedig 84.000 HUF itthon a motorline-ba.
Végül nem mentem, mert Fiedor Feri azt mondta, hogy nem engedte le azt a kiképzőt, akit a kékfény szeretett volna. Így vacilláltam, hátha nem lesz minőségi az oktatás, + a benzinköltség riasztott el :)
Itthon 60.300 Ft. Ezt most nem éri meg kintről megrendelni azért a pár 1000 Ft-ért. Amcsiban mennyi
52.000-ért még 2008ban, akkor itthon 60.000 volt. Én szinte mindent innen rendelek: www.fc-moto.de . Most itt 58.500 szállítással, itthon nem tudom mennyi.
Én ilyet soha nem vennék magamra se (1x próbáltam), nemhogy meg.
Joss! mennyiért vetted a Sidi-t
neked csönd, mert a barátnőd kupán ver
ÓÓÓ, hello...
Sajnos az elektronika az elektronika, annak legtöbbször nincs előjele, meg az nem csak sz FZS-él gyenge pont..., mert olyan hülyeségeket megengednek maguknak néha a gyártók, hogy mikor nem tölti a generátor az aksit, akkor is végez üres járást és terheli a motort tök feleslegesen.
voltál Jakabszálláson
Az lesz, mostanság amúgy és szét kell majd kapni a szívócsonk miatt, az még nem olyan vészes, de lassan meg kell oldani.
Srácok, köztudott, hogy az FZS600 gépekben gyeneg pont a fesszabályzó. Van valami előjele ennek a történetnek, vagy csak 1x beszarik és kész.
Az olajszintemet én is néztem, és meg is ilyedtem kicsit, de nem egyenes a felület amin állt a gép, így csak fél nívón voltam. :)
Lassan közeledek a 60 000 km felé, van valami amit érdemes cseréltetni? ( gyertya, olaj, szűrők volt már cserélve)
anyám borogassssssss!linkk szőke és fazere van
szintet ellenőrizd le