Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg ha valakit érdekel
Kesztyűk
Egyik ismerősé a motor, nézd meg, hátha:
CBF250
Egyenlőre még csak körülnéztünk neki, kb. fél év múlva lesz aktuális. A lényeg : nyégyütemű, max 25kw -os, ne legyen túl öreg se, túl leharcolt se, olyan 400.000 HUF körül legyen az ára. Szerintem a CBF 250 megfelelő lesz, de majd konkrétan akkor, ha eljön az ideje. Most még egyenlőre más dolga van.......
Én a Shoxban vettem 8e-ért kesztyűt. Több mint két éve nyírom,karcolta már a ring aszfaltját is,de még semmi hibája.
Drágább kesztyű van,de hogy jobb is lenne...hát...
Köszi, valószínűleg mindkettő volt.
Ott vannak jó kis tyűk, bár nem alpine, de nem rosszak...

Jah és szokott itt lenni a képesmotoron egy srác, aki épp alpine tyűket hoz be kintről, kb fél- vagy 2/3-ad áron!
Ha esetleg a superzone-ba mennél bevásárolni szólj előtte kérlek. Többet tudunk alkudni ha egyszerre vásárolunk.
Hát igen, meg egy bőrzeke! Mert ha jó akarsz magadnak jót kell vegyél
Nekem is az volt... Köszi, lehet h majd kell, ha úgy adódik, de tény hogy a legkisebb tétel a kesztyű. Nem az fogja megfeküdni a gyomrom, hanem a sisak.
Köszi neked is, ha úgy alakul jelzem.
igen és a nyáriban. megoldom!
És akkor te miben motorozol a cordurában?
hali..
Nem az olajnyomás lámpa?
Azonnali olajcserét SZÜRŐVEL ..
üdv
Tudok adni egy S-es alpinestars kesztyűt kölcsönbe!
Majd jelezz.
Egy ilyenem van elfekvőben:
http://adamoto.hu/spd/300102/M...
Nem egy nagy szám, de semminél jobb...
Ha gondolod elküldöm.
Köszi Ákos, rendes vagy, meglátom még mi lesz.
Szasztok!Tudtok nekem segíteni?Hol tudok venni 28as kormányhoz átalakítószettet....Lefogató bilincsre gondolok....
Cordura dzsekit adhatok kölcsönbe ha kell.
Ja, és én a balesetem óta már semmiben nem reménykedem aminek köze van a rendőrséghez...
Az a baj, hogy se dzsekim, se kesztyűm nincs. Csak a régi törött bukóm. Az autónak semmi baja, mivel "okosan" nyitották ki a központi zárat. Csak a koszt törölték le a csomagtér fedélről mikor lecsapták a hátulját.
Ohh, szegény yaris, meg te is Most vagy nyomod valami régi cuccba, reménykedve, hogy meglesz, vagy vehetsz újat mindenből

Gondolom, aki felnyomta nem is tudta mit lop, csak gondolta biztos értékes! Apám kollégájának is felnyomták a céges kocsiját, egy kocsmából vette vissza 10 ezerért a többmilliós műszert
nem tudhatod, én azért elagyabugyálnám, ha bűnös, ha nem...
Nem hinném... az a baj hogy az ilyenek nem így adnak túl ezeken hanem egyből passzolják tovább olyannak aki majd tud valakit aki megveszi...