Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor tájékozatlan vagyok ez ügyben, amit pótolni fogok
skacok nem lesz valami fészeres túra? jó lenne valami közös szervezés
Sziasztok!
Egy ideje olvasgatom ezt a fórumot is, XJ 600-ról nyergeltem át egy 2005-ös Fazerra.
Nincs valakinek esetleg fölösleges hátsó doboztartó konzolja?

Üdv. Mindenkinek!
Érdekes az én öreg vasam meg pont az ócsó benzint bírja és a flancos mol meg shell nem jön be neki

Mondjuk a shellre már fater is panaszkodott az autónál
Régebben már beszélgettünk a túra plexikről. Egy bizonyos testmagasság felett már nem segít, egy másik bizonyosnál pedig pont addig ér, hogy az arcodba vágja.

Egy kis véleménye. Most, hogy mértem előzőleg a fogyasztást, gondoltam megnézem Agip-pel is, mert múltkor ott kellett tankoljak és azt vettem észre, mintha lassabban fogyott volna. Most feltankoltam belőle 10 litert és ellenőrzöm a dolgokat.
Azonban a motorzaj nagyobb -hangosabb a motor, nem a kipufogó-, kevésbé harap, nem pörög úgy, mint előtte, illetve kicsit magasabb ford. számnál már elkezd "köhögni" és szaggatni. [pl. 1000 helyett 1500-as fordulaton, csak egy példa volt, nem pontos adat]. Amennyire emlékszem, ezt tapasztaltam máskor is, de most meg akartam róla bizonyosodni. Minden esetben sima 95-öst nyomtam beléje.
Igazán nincs mit.
A plexiről majd számolj be, milyen lett. Nekem is még a gyári van.
A nyíregyházi motoros véradáson voltam, csamos bulival egybekötve
Jól fogynak a yamik,mindenki most vett,ez jó!

Babulu mit kerestél erre? A lilafüred-felsőtárkányt kell megütni aki arra jár. kb 30 km-en 370 kanyar,és jó minőségü(tavaly még az volt) útburkolat!
ginko biloba 60mg/nap
Míly pallérozott lett a szavad járása mostanság
Kéne igen! Szüleimet viszem ki hajnal 4-re a Déli pu-hoz, úh 9-es indulással mehetnénk egy nagyobb karikát. Pisztrángoshoz akkor van affinitásod?
Veszem ki a kereket, a jeladó házának kívül fent van egy pöcke, ami meggátolja, hogy forogjon. Valószínűleg ez akadt be. Nos, ugyebár szembe állok a motorral, a tengelyt bal kézzel húzom ki, jobb kézzel tartom a kerék súlyát (pont azért, hogy a jeladót ne rántsa magával), és próbálom a leömlők felé kiügyeskedni. Sikerült olyannyira ügyesen, hogy már csak annyit láttam, hogy pottyan ki a kis fül a jeladó mágneses bakelit vagy istentudja milyen anyagú hengeréről. Persze az is lehet, hogy már el volt törve egy ideje. Csak az egyik tört le, még visszaraktam, de így ez is felkerült a vadászlistára...

Ez nem az enyémről kép, de ugyanez a sztori:
http://blogimg.goo.ne.jp/user_...
Honnan milyen túraplexit rendeltél? Link? Majd számolj be, én is tervezem a dolgot!

szombaton mentek valamerre
Kábé én is tegnap a miskolci "Yamaha-ban",amikor mondta az ipse.
Akkora szemet meresztettem,mint egy bernáthegyi.
Jogosan tippelem,hogy olaj leereszt,szűrő csere,leeresztő vissza,aztán felönt.Szint ellenőriz.
Kábé mint minden autónál.
Lehet hogy csak azt akarta,hogy odavigyem.
amit márkakereskedésbe lehet venni.
olajcserénél légteleníteni?
Csak pislogok, mint a kezdő buzi a gőzfürdőben.
Itt össze tudod nézni az alkatrészeket.
http://www.mrcycles.com/fiche_...
Apropó!
Melyik a gyári?
Megkérdem megint,hogy olajcserénél kell-e valamit légteleníteni?
az r1-be fordított teló van, de villahidal komnplett belelehet rakni.de a kormányfelfogatás kicsit más
legfeljebb csutkakormánnyal fogsz járni
Szeva, keress rá ebben a topicban. Az elmúlt 2 évben 4x tárgyaltuk ki ezt a témát.
Összefoglalva: mindenki másra esküszik, és mindenki máshogy csinálja. Olajszűrő? A gyári és az utángyártott között nincs sok pénzbeli különbség, hogy ne a gyárit válaszd inkább.
Sziasztok! Nemrég vásároltam egy Fz6-ost (2004-es) és tudnátok segíteni,hogy milyen olajat tegyek bele? milyen olajszurot? stb. Még mit érdemes kicserélni használt motor vásárlásakor? Előre is kösz a segítségeteket.
Ezt hogy csinaltad?
helló Marceee ! nagyon köszönöm a választ és örülök ,hogy akad itt még fzs600 tulajdonos ! Ma rendeltem túraplexit a motorra ,nem tudom mennyi javulás várható ,de a gyári plexinél a menetszél sokat ront az élményen -remélem nem pénzkidobás . -köszi még1x!
Jah neeem De most már tudom
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki,hogy 2004 FZ6N motorolaj cseréjénél kell valamit légteleníteni?