Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem 2005-ös van, de nem tudom hol van a tartály, mert még nem kerestem.
Azt tudom, hogy a beöntőkupak a hűtő tetején van a jobb oldalon.
Én ott nem láttam külön csövet elvezetve, de lehet van, nem esküszöm...
Hi,
érdeklődnék, hogy valaki hallott-e már olyanról, hogy a gumit csiszolópapírral megcsiszolják?
Ez onnan jött, hogy az én motoromon olyan gumi van, amivel pályáztak,és a két széle (jobbra-balra ahogy dőltek) meg van keményedve, mintha meg lenne égve. Én ezért le akartam cserélni, pedig a mintázata még teljesen jó, és 2008-as a gumi (Conti Sport) de valaki azt mondta elég megcsiszolni egy kicsit és kész.
Vélemény?
Mert nem tetszik a gyári.
Én Kawasaki ER5-tel tanultam. Külsőre nem tetszett, de vezetni nagyon jó volt. Fordulékony, könnyű gép. Bár nem tudom a téma honnan indult és hová tart.
Miért?
Sziasztok! szeretnék egy fz1 kormányt az fz6-osomba. Szerintetek megoldhato? Ha igen tudna valaki eladni nekem egyet? Elöre is köszönöm!
Hát nem tudom, de eddig sok rosszat nem hallottam a GS-ekről, csak hogy igénytelen, olcsó fenntartani, olcsó szerelni, ha kell. Bár nem értek hozzá!
Elvileg a 250-es Bandit se fér bele a 25 kw-ba gyakorlatilag meg bármi, aminek olyan a papírja Egyik ismimnek van egy 25 kw-os CBF500-a, lelet el is akarná adni
A GS500 nagyon felejtős. Nem motorból van. De télleg. Nem részletezném, mert senki szerelmét nem szeretném megsérteni. A CB500-al van jó tapasztalatom, és tényleg lazán elkezeli egy nő.
Az FZR400 nem hiszem hogy létezik 25 kW-ban, de való igaz amit írsz, kiváló darab, és ugyanez igaz az XJR 400-ra is. Csak túl erősek.
Én a helyében nem kapkodnám el mert hatalmas a kínálat, és rengeteg olyan motor van eladó ami ár- érték arányban kiváló, csak rá kell szánni az időt és meg kell nézni őket. Egyébként a ZZR-ről olvasható cikk a sportmotoron is, szerintem jó gépek, csak kérdés akar e idomos gépet.
Sziasztok.

Már 2006-tól is van olyan FZ6 aminek a leömlők mögött van a kiegyenlítő tartálya. Nekem 2006-os kézikönyvem van, és azon már ott mutatja.
PANNÓNIA! Én is azzal motoroztam Ak-val . Néha mondjuk manapság is van olyan, h. szívesebben hallgatom a 2T-t, 70-nel krúzingolva , mint a Fazert.
http://csajokamotoron.hu/magazin-hirek-tesztek-beszamolok/extrak/aprohi
rdetesek/item/1/138

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_g
s_500_black_edition-4664205

Ezek effektíve ismerőseimtől vannak, tehát lekövethető az előéletük
205-es Banditát nem szabad venni, sőt a 400-asból is csak a nem változósat! Egyébiránt, amikor én néztem motort szerelő ajánlotta az FZR400-ast, mert igaz ritka, de semmi baja nincs és kimegy a világból

Én mondjuk a CB500 helyett megnézném a jó öreg GS500-ast, amiből 500 ezer körül 2008-ast kapsz (szerintem)! Jah és igen a Bandit valóban 160 kg, de a CB szerintem igencsak 200 körül lehet Bár nem tudom mi a szempont az ár, a kor, hogy menjen, vagy jól nézzen ki, esetleg hogy alkatrész is legyen hozzá és olcsón... Kéne még pár infó
Babulu tud egy eladót, 3-4 éves, kék, tizenpárezer kilóméter, 6xx.000 HUF körül. Ha kell további részletekkel is szolgálhat.
Akkor nézd meg jobban! A 2004-2007-IG az ülés alatt van a kiegyenlítő tartálya. 2007-től pedig a leömlők mögött. Javítson ki, akinek S2-ese van. De nekem a bukócső miatt kellett választanom kettőből. S a különbség a két cső között épp ez volt.
Talán cbf 250 lesz. Köszi!
ZZR 400 Mondjuk ez nem egy nagy találat, de ér annyit mint a Bandit.
CBF 250 Talán egy ilyesmi?
A korl. akarja, még csak húsz éves. Olyat kéne nézni neki, ami 25kw teljesítményű.
Folytani nem engedik, csak ha folytottan vesz. Azok meg űber drágák az adó miatt. A bandit is van vagy 160 kiló, és a CB 500 is legalább annyi. A Fazer több. A súly is számít, nem csak az erő, de nagyon allul választani se jó. Az a lényeg, hogy NE SZÁLJON EL AZ AGYA!
Köszi!
Tegnap próbált egy hatszázast, csak egy párszáz métert, azt mondja túl nagy lenne simson után. Szerintem is. FZS 600 - at le lehet gyárilag folytani 25kw - ra
Pl. ez egy igen jó kezdő! Könnyű, keveset eszik, elnyűhetetlen, és értékálló. pl.
Belpiac, alkatrész nuku, hiba annál több. Drága! Ennyiért már FZS600 is van, akár hasonló korú. Az meg motor.
Olcsóbbat nézzen ha nagyon kezdőt akar.
Sziasztok!
Erről van valakinek valamilyen tapasztalata Unokaöcsém akar venni nem olyan sokára egy kezdő motort. Köszi!
Tegnap mentem egy kört, keserves, hogy fújt a szél, egyenes úton még nem motoroztam bedőlve
Köszönöm a segítséget, korán keltem már kész is van , hamarosan menetpróba :-)