Talán végtelen bölcsességükkel különbséget tudnak majd tenni egy léptetővilla és egy atomkatasztrófa között..
lehet neked beleférne,de nekem lett volna helye máshol is annak a csöppnyi kis pénznek..
Most ha mennék, akkora költségem ennyi lenne:
Benzin: 80.000 ft, 4200 km-re számolva, komp 15.000 ft, kemping: 20.000 ft. 1500 ft hűtőmágnesre meg matricára a hátsó sárvédőmre. Enni meg eszem itthon is. Mire kell a többi 170-180 ezer ft?
Az összes fogaskerékpáron meglátszik a problem..teljes váltó csere volt..(ebayon nagy mázlivel vettem egy garis 5e kmes váltót..nagyon nagy mázlival)
most futok a pénzem után..
Azannya! Nem csapott szét semmit? Ez ritka dolog mint a fehér holló! Biztos nem ellenörzik ilyesmire. Egyet tehetnek. Sűrű halylongások között elnézést kérnek és szó nélkül cseréznek.
Még a whirlpool is így tett gari után amikor kigyulladt a mosógépem. A ciki az volt a dologban, hogy pont ugyan olyan szart adtak helyette...
Felét sem értettem..., vitatkozni meg pláne nem szeretné...
Viszont kiderült hogy a váltóm mitől addta meg magát.Zárvány volt a léptető villába( a C betűbe ) és a zárványnál eltörött kb a C 2/3ánál..
hétfőn postázom japóba, kedves levél kíséretében,...kiváncsi vagyok mit lépnek..2+2 gari+szavatosság méd simán él..
Én szeretem az akvarisztikát,van is akváriumon szintén nem kicsi.De aki komolyan ezzel akar foglalkozni,az az ilyesmit magának állítja elő, rakja össze, készíti el.Aki ezt ennyiért megvenné az egy bolond műkedvelő,ráadásul módos is.Olyat tudomásom szerint ezen az oldalon nem igazán találsz.
Jól csináltad, a fz6-ban 2 liter h.víz van. Vedd le a hűtő kupakját,(ott fogod úgyis feltölteni.) Az ülés alatti tartály a kiegyenlítő,abból magátol nem folyik ki,abba nyomja vagy onnan szívja a hűtőrendszer. Szívd ki valamivel és öntsd fel azt is jelig.
Amikor te mentél nem volt ilyen benzin ár valszeg...
Mi 10 napra mennénk és egy kempingben valami klimázott faházakba laknánk...
a túravezető úgy számol, hogy 1motor1ember kb 300e ft...
idéntől drasztikusan emelkedett a komp is...:(
4 kiló :DD
szerintem motoros körökben kurvára nem találsz vevőt ilyenre...
Tudod itt is drága a benzin és ha lenne 4 kilóm én már rég Korzikán lennék a kanyarokban.. :)
Hali
Valakit nem érdekel akvárium? Oly drága a benzin el szeretném adni:)
Tudom hogy ez nempiac, de hátha valaki még szereti az akvarisztikát
Eladom akváriumom Akvárium méretei 230 *60*60 (820L) Szakemberrel készítetett mészkő hatású háttér.
2 db nagy-teljesítményű Teljes töltettel. Evolution 2212 külső szürő.
1 db Tartó azstal ami 2 helyen mergerősitett lábbal áll a biztos tartásért.
2 db üveg tető, mely egymástól függetlenűl mozgatható.
1 db 36 W-os UV-sterilizáló, (csíraölő hatás, nincs halbetegség)
1 db Jeger vízmelegítő, 125w-os.
1 db CO2-mérő,
1 db CO2 diffuzor.
1 db co2- gázpalack.
3 db 150/80 W os speciális, Magyarországon nem forgalmazott HQL-es lámpatest, tartalék égőkkel, az izzó Magyarországon, kapható, csak a lámpatest nem. (állítható 150, vagy 80 W-osra)
1 db lámpa tartó,ami egy falra erősíthető sin, így a lámpák, könnyedén mozgathatók. Igény szerint egy házilag készített, világítás,
4 db 50 W-os akvarisztikai neoncsővel (nem használtam)
1 db légpumpa.
1 db 1 m-es flexibilis porlasztócső.
1 db kissebb teljesítményű vízmozgató,(szökőkútból kiszerelt.)
2 db Clear water speciális műgyanta, mely a víz tisztaságát, átlátszóságát segíti, (lekötti a szineket a vízből)
1 évre elegendő haltáp.
Speciális táptalaj, amely a növények gyors növekedését szolgálja (ADA Amazonia)
+ Összes növény és hal, vasfa, szőlőtöke.
Ár 400.000
A kör úgy működik, hogy elektromos árammal bontja a vizet, amit ugye a motor termel. Az ugye az akksiból és a generátorból származik. A keletkező durranógázt a torokba vezeti, és az üzemanyaghoz keveredve ég el (elvileg). Namármost vizet bontani nem lehet 120%-os hatásfokkal, és az égéskor keletkező hőenrgiából sem lehet ~30%-nál jobb (de ez már a felső elméleti határ) hatásfokkal kinetikai energiát nyerni, abból meg jó ha 90%-al generálhatunk áramot. Akkor honnan a PLUSSZ? Hát az akksiból. Ha végig nézed a kört, a dolog akkora humbug mint egy hegy. Vajon ki lesz az a balek aki bevállalja, hogy ennyire átverték ha vesz ilyet? Ez már csak a pszichológiája a dolognak...
A garancia a működő képességre vonatkozik és nem a megtakarításra.
Lehet velem vitatkozni, élvezni fogom, de csak kutúráltan.
Vagy lemaradtam?
de lehet kicserélem majd arra és akkor sugárhajtású lesz..
lehet neked beleférne,de nekem lett volna helye máshol is annak a csöppnyi kis pénznek..
Benzin: 80.000 ft, 4200 km-re számolva, komp 15.000 ft, kemping: 20.000 ft. 1500 ft hűtőmágnesre meg matricára a hátsó sárvédőmre. Enni meg eszem itthon is. Mire kell a többi 170-180 ezer ft?
most futok a pénzem után..
Még a whirlpool is így tett gari után amikor kigyulladt a mosógépem. A ciki az volt a dologban, hogy pont ugyan olyan szart adtak helyette...
Viszont kiderült hogy a váltóm mitől addta meg magát.Zárvány volt a léptető villába( a C betűbe ) és a zárványnál eltörött kb a C 2/3ánál..
hétfőn postázom japóba, kedves levél kíséretében,...kiváncsi vagyok mit lépnek..2+2 gari+szavatosság méd simán él..
Az első szériánál pedig ott a kiegyenlítő.
A vízrendszer kupakja a hűtő jobb oldali tetején van.
tv-ben még műsoruk is volt... :D
én nem vagyok járatos ilyen chopperes körökben.
benzinre lehet számolni egy kilót.. :(
ez miafasz?
Mi 10 napra mennénk és egy kempingben valami klimázott faházakba laknánk...
a túravezető úgy számol, hogy 1motor1ember kb 300e ft...
idéntől drasztikusan emelkedett a komp is...:(
szerintem motoros körökben kurvára nem találsz vevőt ilyenre...
Tudod itt is drága a benzin és ha lenne 4 kilóm én már rég Korzikán lennék a kanyarokban.. :)
Valakit nem érdekel akvárium? Oly drága a benzin el szeretném adni:)
Tudom hogy ez nempiac, de hátha valaki még szereti az akvarisztikát
Eladom akváriumom Akvárium méretei 230 *60*60 (820L) Szakemberrel készítetett mészkő hatású háttér.
2 db nagy-teljesítményű Teljes töltettel. Evolution 2212 külső szürő.
1 db Tartó azstal ami 2 helyen mergerősitett lábbal áll a biztos tartásért.
2 db üveg tető, mely egymástól függetlenűl mozgatható.
1 db 36 W-os UV-sterilizáló, (csíraölő hatás, nincs halbetegség)
1 db Jeger vízmelegítő, 125w-os.
1 db CO2-mérő,
1 db CO2 diffuzor.
1 db co2- gázpalack.
3 db 150/80 W os speciális, Magyarországon nem forgalmazott HQL-es lámpatest, tartalék égőkkel, az izzó Magyarországon, kapható, csak a lámpatest nem. (állítható 150, vagy 80 W-osra)
1 db lámpa tartó,ami egy falra erősíthető sin, így a lámpák, könnyedén mozgathatók. Igény szerint egy házilag készített, világítás,
4 db 50 W-os akvarisztikai neoncsővel (nem használtam)
1 db légpumpa.
1 db 1 m-es flexibilis porlasztócső.
1 db kissebb teljesítményű vízmozgató,(szökőkútból kiszerelt.)
2 db Clear water speciális műgyanta, mely a víz tisztaságát, átlátszóságát segíti, (lekötti a szineket a vízből)
1 évre elegendő haltáp.
Speciális táptalaj, amely a növények gyors növekedését szolgálja (ADA Amazonia)
+ Összes növény és hal, vasfa, szőlőtöke.
Ár 400.000
A garancia a működő képességre vonatkozik és nem a megtakarításra.
Lehet velem vitatkozni, élvezni fogom, de csak kutúráltan.