Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JOS! NE! csináld azt, hogy ilyet keresel... hátha van akkora balek, hogy jelentkezik!
Igen az lesz, képesmotoron már írtam hírdetést hogy ellopták. Főleg a sisakra koncentrálok mivel az a legnagyobb tétel és a legújabb és a legkönnyebben felismerhető.
Vaterát, Expresszt és társait figyeld!
Te hol csinálod 8600-ért?
micsoda? hogy száradna le a f...se
Én írtam neki pü-t, nem reagált rá. Holnap megpróbálom felhívni.
Sajnálom pajtás
KPM ez is
Egerben 4360 ft volt még a múlthéten
1.......kicsit kevés benne az olaj
2.......hidegen nehezen folyik vissza a karterba
megoldás :
-több olaj
-tovább melegíted a motort indulás előtt
KPM-nél 4380.-
Az előbb ellopták a kocsi csomagtartójából a Dunakeszi Lidl elől az új sisakomat, a gerincvédőmet, a bőrcucc dzseki részét, a kesztyűt és az üres hátizsákomat. Rohadna meg az a moslék aki felnyomta, mindezt úgy, hogy nem láthatta hogy mi van benne mert nem volt felnyitva mikor odaértem.

A sisakról itt a kép, figyeljétek légyszi, Németországból rendeltem, itthon NINCS ilyen minta, lehet hogy ez az egy ilyen sisak van az országban:
Mér kérded? Te nem jöhetsz! Nem is vagy feliratozva.
Szia!
Én 8600 Ft-ért csinálom,de bizony vannak különbségek eggyes helyek közt,úgyhogy érdemes szétnézni
JimX bréko bréko, ha hallasz jelentkezz!
szombat
én 10-15re emlékszem, kocsira 23 volt, de ott 120%os volt az átmenetele
5000-20000-ig kb bármi!
http://totalbike.hu/hirek/2011/04/12/tiltsak_be_a_hungaroringet/
Srácok mennyibe kerül most egy motor műszaki vizsgáztatás? Lehet különbség , árban ezekben vizsgáztató állomások között?
Ha szeretnéd holnap csinálok képeket,hogy mégis mennyi az a sok
Krísz, már 3x kibeszéltük! És az övék, és van annak aki el nem issza
Milyen sok fa..........
Sziasztok, nemrég vettem egy 2001 FZS 1000-t, problémám az hogy már 2x kigyulladt az olajszint lámpa eddig, nem tudom miért. Olaj a két csík között, és sík terepen kb 4000-es fordulaton. Valakinek volt valami hasonló?
Sziasztok! Nemrég vettem egy FZ6N-et és a gyári kipufogó van rajta, arra lennék kiváncsi, h ha ezt szétvágom és kibelezem akkor lehet csinálni szép (nagyobb) hangot neki? aki már csinált ilyet tapasztalatokat kérnék!

Előre is köszönöm

Üdv, Lajos