Igen az lesz, képesmotoron már írtam hírdetést hogy ellopták. Főleg a sisakra koncentrálok mivel az a legnagyobb tétel és a legújabb és a legkönnyebben felismerhető.
Az előbb ellopták a kocsi csomagtartójából a Dunakeszi Lidl elől az új sisakomat, a gerincvédőmet, a bőrcucc dzseki részét, a kesztyűt és az üres hátizsákomat. Rohadna meg az a moslék aki felnyomta, mindezt úgy, hogy nem láthatta hogy mi van benne mert nem volt felnyitva mikor odaértem.
A sisakról itt a kép, figyeljétek légyszi, Németországból rendeltem, itthon NINCS ilyen minta, lehet hogy ez az egy ilyen sisak van az országban:
Sziasztok, nemrég vettem egy 2001 FZS 1000-t, problémám az hogy már 2x kigyulladt az olajszint lámpa eddig, nem tudom miért. Olaj a két csík között, és sík terepen kb 4000-es fordulaton. Valakinek volt valami hasonló?
Sziasztok! Nemrég vettem egy FZ6N-et és a gyári kipufogó van rajta, arra lennék kiváncsi, h ha ezt szétvágom és kibelezem akkor lehet csinálni szép (nagyobb) hangot neki? aki már csinált ilyet tapasztalatokat kérnék!
2.......hidegen nehezen folyik vissza a karterba
megoldás :
-több olaj
-tovább melegíted a motort indulás előtt
A sisakról itt a kép, figyeljétek légyszi, Németországból rendeltem, itthon NINCS ilyen minta, lehet hogy ez az egy ilyen sisak van az országban:
Én 8600 Ft-ért csinálom,de bizony vannak különbségek eggyes helyek közt,úgyhogy érdemes szétnézni
Előre is köszönöm
Üdv, Lajos