Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok munkába. Amíg a plexi tart csiszolható, de embertelen hosszú meló. Ha kevés van benne, és nem mély, hamar megvan. Ha sok akkor több a meló mint egy 50$ új.
De nagy mákja volt! Tipikus egyenes rakéta. Még csak meg se billentette a gépet, hogy bevenné a kanyart. Befosott a kanyartól, a sántást meg bevállalta. Gondolom nem figyelt az útra, hanem a szembejövőt sasolta. Még jó hogy utolérte az őrangyala.
eBay-t próbáltad Ha gondolod seggítek.
Azigen. Csak magára vethetett volna, ha kitöri a nyakát, de meg kell hagyni, tud valamit!
És Te Mész? Vagy jössz
Budapestről megyünk Budapestre
Egyetértek
Az az igazság, ma este már "jobb" időt mondott az időjós a hétvégére, bár holnap még szép enyhe téli idő lesz. Legalább azt tudnám, hogy most végül is honnan hova megyünk napközben szombaton talán már bírható idő lesz, remélem
Te mész? Szelet meg hajnali zergebaxó hideget mondanak
másnap de hozta a postás
köszi mégegyszer
Valaki aki már esetleg volt hasonló helyzetben, hogy karbi szívócsonkot kellet vennie, az tudna nekem mondani 1-2 alternatívát, hogy hol lehet a jegjobb áron szerezni FZS 600-hoz?
Nekem az is elég lenne ha egy normális túratervet olvashatnák
Na mi a helyzet jössz szombaton Karuról tudsz valamit? Hogy van? Ott lesz a talinál
Ismertek ilyen helyet ahol nem túl drága?
Nekem a fényezésnél mondta a szerelőm, hogy azt a karcot lehet kipolírozni, amibe nem akad meg a körmöd
az kiszedhető
mosástól keletkezett a karc
nah megjött
karc mélységétől függ több féle korong és paszta segítségével szép eredményeket lehet elérni
Srácok plexiből valamilyen eljárással ki lehet szedni a karcokat ? Esetleg mennyibe kerülhet egy ilyen művelet?
Kellemeset csalódtam márkaszervízes ügyben. Nem nagy sztori. Mivel se csavarboltban, szimmeringboltban stb nem találtam biztosító gyűrűt a teleszkópba, írtam egy e-mailt a Yamaha Harmatinak. Egy órán belül válaszoltak, hogy van raktáron az alkatrész, 710 Forint. Másnap el is mentem, kiderült, hogy "csak" 600 Forint. (Arra akartam ezzel kilyukadni, hogy igaz, hogy aranyár egy drótdarabért 600 Forint, de ha megkérdezi valaki, hogy mennyi lehet ez márkakereskedésben, 1000 alatt nem tippeltem volna...)
Ne is mondd! Holnap Pestről Celldömölkre akartam menni. Úgy néz ki, vonat lesz belőle...
A házban bent fázom! Zoknit kellett húznom! Mi a sz@r ez az időjárás? Mi lesz így szombaton? Még egy kicsit fúj azt elkezdem téliesíteni a vasat...