Sziasztok, segítséget kérnék. 2004-es fz6 motorom cserélném a hűtővizet. A leeresztő csavart megtaláltam, kicsavarva alig folyik le víz (az ülés alatti tartály kupakját levettem, de változatlan a szint). Biztos nem jól csinálom.
Mi lenne a teendő?
Előre is kösz!
Én egyébként is leveszem előtted, mert kiválló szerelő vagy..! Nem tudom mi a bibi a dologba(vagy van e egyáltalán) de a teljes garancia 2 évre, azért azt nem dobálják akármire..Kéne (hiteles)valaki akinek már beszerelve működik...
www.vatera.hu/listings/index.p..." target="_blank">Ehhez mit szólsz? Vizes motor! Nem kell itt sajnálni a feltalálókat! Már gyártásban is van! Ha megmondod hol van a csibészség elásva, leveszem a kalapom előtted! Azért ez abszurd.
Melyik Norbinak? Ha Gyíkarc Norbira gondolsz akkor neki a gyári karok vannak fent pazzaz kormánnyal Már a kawán is alakítottam a kormányon,az apriliskán meg az sv-n nem kellett.Amúgy köszi szépen
Sziasztok!Nektek is van olyan ,hogy amikor behuzzatok a kuplungot akkor nem "zörög-csörög " valami a blokkban?Tehát alapjáraton zajosabb a motor.Előre is thx.
Mi lenne a teendő?
Előre is kösz!