Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amióta megvan a nagy motorom azóta egy nagy gumikisöprésről tudtam, az a egyik "kedvenc " helyeteken volt párban 25 körül lehetett kapni 3-4 éves gumikat...
M5 nem lenne jobb
Helyileg hol lenne?
Akkor én kérek egy pár Metzeler Sportec M3-at, ha lehet hülye méretű elsővel, max 30-ért, mert az is kifutó
Azt hiszem Zack nem a go-kartra gondolt Hanem a Safety-re Ellenben most hétvégén nyílt nap, ahol mindent ki lehet próbálni, csak jelentkezni kell!
több oka is lehet, külföldön kiöregedettnek számít, igy valaki olcsó pénzért hozzá jutott,( szerintem nagy tételben 5-10eft/db)
számla nincs, garancia nincs ,,,
És milyen? Gondoltam rá,hogy elmennék pár haverral...9900-ért most "egész délután" lehet körözni.
Igen! Most is megyünk szombaton!
Volt már valaki a SilverKart-ban?
Ez mitől ennyire olcsó?
Természetesen Új.Nem bontatlan,mert megnéztem.
De motort még nem látott. 5000ft
aki sportgumit használ : guma
100%os kihasználtság sőt mondhatni 110%os
Mennyiért? Használt?
Megkaptam a kipufogót postán, kibontottam, felszereltem a motorra és azóta is úgy van. Semmi extra.
Hogy mik kerülnek hozzám!
Hali!
Van egy gyári levegő szűrőm FZ6-hoz,dobozában esetleg valakit nem érdekel?Meg maradt a motoromból,anno...nem került bele..
Köszönöm Neked is a választ, segített.
Köszönöm a segítségedet, megnéztem az oldalakat, segített a döntésben.
Beröffenteni és meghallgatni.
Inkább csináljuk úgy, hogy mondd el kérlek, ha kész a PRC-s kipufogó, én visszakapom és a visszatételen kívül mit kell csinálni utána? Talán semmit? :O
Milyen utómunka? Nem kell semmit alakítani a motoron, ha erre gondolsz...
Kicsit turkáltam reggel: Motor riasztókból ízelítő!
Ezek folyamatos keresők, változó aktuális tartalommal.
Lámpakereső német
Lámpakereső com-on
A maradékból már szemre is szürhetsz.
Gondolkoztam rajta,hogy a felniket lefújatom egy valamire való festőműhelyben de sajnos anyagiak hiányában elmarad az idén.Szép a géped amúgy