én anno kerestem, talán motordiszkontnál van, de készülj fel egy 100k-s tételre. vagy bontóknál lehet esetleg, de elég ritka, én régen 10 bontóban sem találtam. ebay-en sem nagyon van, ott sem sokkal olcsóbb mint itthon....400 dolcsi kb.
szerencsére az enyémet műanyagos megheggesztette profin, meg egy másik szaki tökéletesen kipolírozta. össz 8k-ból megvolt
"Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? 2002-es fzs fazer első fényszóróra lenne szükségem. Jó az 1000-es és a 600-as is."
-Egy órája keresem a HK. E-bay-n...valaki volna kedves linket küldeni?-Kösztök!
Beszéltem egy Fazeres sráccal és azt mondta, hogy PRC-hez kellene apróbb "utómunkálatok" műszakilag. Túl szép lett volna csak egyszerűen visszatenni. Ki, mit tud?
Köszönöm.
Tapasztalat: Az Endúrók magasak. Az a dolguk. A barinőm nem tud/mer kezdeni a Pegasoval, pedig nagyon könnyű, kezes bárány. Kész katarisztikus élmény utána visszaülni a Fazerre.
Szóval, tapasztalatból ajánlanám a CB(F)500, CBF600 vonalat. Az 500-as ráadásul a Te súlyoddal 3 litert ha eszik, és az 57 Le szintén alattad brutális tud lenni. Továbbá az XJ6 sem egy rossz választás, bár igen drágák még. A CB600 sokat is eszik, és sokba is kerül fenntartanai. szvsz.
Fax tudja. Ha nem lenne annyira bonyolult kikötni mondanám, hogy vidd az enyémet. Ha meg ráérsz, ebböl a tipusból a az általad felelt áron, egész faszányosat is kapni, ami legalább a zsebedben sikoltozik, ha pisztergálják. Amúgy érzékeny, darab. eBayon a Hongkongi site-on keress.
occo pici kínai.
Nekem igazából azért kellene, mert ha pl. suliudvaron hagyom, vagy a kávézó parkolóban, vagy a posta előtt, ne kelljen minden alkalommal a féltonnás lánccal bíbelődni. Igaz, hogy ez fizikailag nem gátolja meg, hogy elvigyék a motort, de elrettentő erőnek megfelel, nem?
Ilyen van a mocimban. Amikor megvettem gyorsan kellett, nem volt vari. Auchan 6000,- ért. Azóta tudom, hogy ennyiért vagy majdnem ennyiért visszajelzős is kapható. eBayon meg főként.
- Viszonylag nagyot fogyaszt. 1-2 hó és lehúzza az akut.
- Nem emlékszik hogy piszkálták e, nem jelzi ki.
- Nekem be lehetett kötni távindítósra.
- Be tud nyomódni a gombja menet közben, úgyhogy a blokkolás esetleg szívás.
- Minimális, látszat védelem, és váltogatós sziréna hangú
Amúgy jó
Van valakinek riasztója a paripán? Egy ilyen megoldáson gondolkodom: http://kepesmotor.hu/zar_riasz...
Vajon olcsó hús? Azt írják: "Két éve árusítjuk és szereljük ezt a típust panasz és meghibásodás nélkül."
én is 850-ért vettem a 2002-est. van olcsóbban is, de ez tuti hibátlan volt, 27k km-el, ez is tuti, ismerős szerelő szervizelte végig. az utolsó 4 évben rá sem ült a srác 2 cm vastag por volt rajta. benya belekötve a gépbe, ki kellett takarítani az egészet. én meg elcsúsztam vele, ennyi erővel eleve vehettem volna javítottat is 200k-val olcsóbban
szerencsére az enyémet műanyagos megheggesztette profin, meg egy másik szaki tökéletesen kipolírozta. össz 8k-ból megvolt
fazer átalakítás
-Egy órája keresem a HK. E-bay-n...valaki volna kedves linket küldeni?-Kösztök!
Beszéltem egy Fazeres sráccal és azt mondta, hogy PRC-hez kellene apróbb "utómunkálatok" műszakilag. Túl szép lett volna csak egyszerűen visszatenni. Ki, mit tud?
Köszönöm.
kis segítség kéne
3M Dual Lock tépőzárat 250 kampó/négyzetincs keresek ,egy 10 cm darab kéne de ennyit sehol sem adnak tudtok valahogy segíteni
Szóval, tapasztalatból ajánlanám a CB(F)500, CBF600 vonalat. Az 500-as ráadásul a Te súlyoddal 3 litert ha eszik, és az 57 Le szintén alattad brutális tud lenni. Továbbá az XJ6 sem egy rossz választás, bár igen drágák még. A CB600 sokat is eszik, és sokba is kerül fenntartanai. szvsz.
occo pici kínai.
Nekem igazából azért kellene, mert ha pl. suliudvaron hagyom, vagy a kávézó parkolóban, vagy a posta előtt, ne kelljen minden alkalommal a féltonnás lánccal bíbelődni. Igaz, hogy ez fizikailag nem gátolja meg, hogy elvigyék a motort, de elrettentő erőnek megfelel, nem?
- Viszonylag nagyot fogyaszt. 1-2 hó és lehúzza az akut.
- Nem emlékszik hogy piszkálták e, nem jelzi ki.
- Nekem be lehetett kötni távindítósra.
- Be tud nyomódni a gombja menet közben, úgyhogy a blokkolás esetleg szívás.
- Minimális, látszat védelem, és váltogatós sziréna hangú
Amúgy jó
http://kepesmotor.hu/zar_riasz...
Vajon olcsó hús? Azt írják: "Két éve árusítjuk és szereljük ezt a típust panasz és meghibásodás nélkül."
- aki még nem esett
- s aki már esett.