Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudja a fene,ezeken az utakon semmi sem lehetetlen
én anno kerestem, talán motordiszkontnál van, de készülj fel egy 100k-s tételre. vagy bontóknál lehet esetleg, de elég ritka, én régen 10 bontóban sem találtam. ebay-en sem nagyon van, ott sem sokkal olcsóbb mint itthon....400 dolcsi kb.
szerencsére az enyémet műanyagos megheggesztette profin, meg egy másik szaki tökéletesen kipolírozta. össz 8k-ból megvolt
Én is cross kormányra csaréltem..sokkal kényelmesebb(nekem)mint a gyári...a merevítést minek hagytad bent?urani készülsz?
Átalakítottam ma egy kicsit a fazer kormány részét..
fazer átalakítás
"Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? 2002-es fzs fazer első fényszóróra lenne szükségem. Jó az 1000-es és a 600-as is."
-Egy órája keresem a HK. E-bay-n...valaki volna kedves linket küldeni?-Kösztök!
Hali!

Beszéltem egy Fazeres sráccal és azt mondta, hogy PRC-hez kellene apróbb "utómunkálatok" műszakilag. Túl szép lett volna csak egyszerűen visszatenni. Ki, mit tud?
Köszönöm.
üdv
kis segítség kéne
3M Dual Lock tépőzárat 250 kampó/négyzetincs keresek ,egy 10 cm darab kéne de ennyit sehol sem adnak tudtok valahogy segíteni
Tapasztalat: Az Endúrók magasak. Az a dolguk. A barinőm nem tud/mer kezdeni a Pegasoval, pedig nagyon könnyű, kezes bárány. Kész katarisztikus élmény utána visszaülni a Fazerre.

Szóval, tapasztalatból ajánlanám a CB(F)500, CBF600 vonalat. Az 500-as ráadásul a Te súlyoddal 3 litert ha eszik, és az 57 Le szintén alattad brutális tud lenni. Továbbá az XJ6 sem egy rossz választás, bár igen drágák még. A CB600 sokat is eszik, és sokba is kerül fenntartanai. szvsz.
Mindíg látok az eBayon. eddig az alja 89€+szállítás volt .
Fax tudja. Ha nem lenne annyira bonyolult kikötni mondanám, hogy vidd az enyémet. Ha meg ráérsz, ebböl a tipusból a az általad felelt áron, egész faszányosat is kapni, ami legalább a zsebedben sikoltozik, ha pisztergálják. Amúgy érzékeny, darab. eBayon a Hongkongi site-on keress.
occo pici kínai.
meglátja a rabló világá rohan
Ilyen szép gépet egy rabló sem érdemel meg.
te otthagyod kulcsodat is, hogy ne legyen gondja a rablónak
Én verzióm jobb.
ha elakarjak vinni , akkor úgy is elviszik, ahogy Berber leírta a"tulajdonságait", hát.............
Ültess rá egy nagyon csúnya lányt. Az is megfelel.
Tehát ajánlod vagy nem ajánlod?

Nekem igazából azért kellene, mert ha pl. suliudvaron hagyom, vagy a kávézó parkolóban, vagy a posta előtt, ne kelljen minden alkalommal a féltonnás lánccal bíbelődni. Igaz, hogy ez fizikailag nem gátolja meg, hogy elvigyék a motort, de elrettentő erőnek megfelel, nem?
Ilyen van a mocimban. Amikor megvettem gyorsan kellett, nem volt vari. Auchan 6000,- ért. Azóta tudom, hogy ennyiért vagy majdnem ennyiért visszajelzős is kapható. eBayon meg főként.
- Viszonylag nagyot fogyaszt. 1-2 hó és lehúzza az akut.
- Nem emlékszik hogy piszkálták e, nem jelzi ki.
- Nekem be lehetett kötni távindítósra.
- Be tud nyomódni a gombja menet közben, úgyhogy a blokkolás esetleg szívás.
- Minimális, látszat védelem, és váltogatós sziréna hangú
Amúgy jó
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni? 2002-es fzs fazer első fényszóróra lenne szükségem. Jó az 1000-es és a 600-as is.
Jól hangzik!Ha megveszed ,írd meg jó -e es akkor en is veszek.!
Van valakinek riasztója a paripán? Egy ilyen megoldáson gondolkodom:
http://kepesmotor.hu/zar_riasz...
Vajon olcsó hús? Azt írják: "Két éve árusítjuk és szereljük ezt a típust panasz és meghibásodás nélkül."
Tudod, kétféle motoros van:
- aki még nem esett
- s aki már esett.
én is 850-ért vettem a 2002-est. van olcsóbban is, de ez tuti hibátlan volt, 27k km-el, ez is tuti, ismerős szerelő szervizelte végig. az utolsó 4 évben rá sem ült a srác 2 cm vastag por volt rajta. benya belekötve a gépbe, ki kellett takarítani az egészet. én meg elcsúsztam vele, ennyi erővel eleve vehettem volna javítottat is 200k-val olcsóbban
Igen, köszönöm a javitast
"Egyenlőre" majd a darabolós gyilkos vág, mielőtt kihord az erdőbe elásni. Te az "egyelőre" szót keresed!