Hello! Természetes dolog hogy csattan a váltó 1-be váltáskor. De nézd meg a kuplung holtjátékát és lánc feszességét. Ha mindkettő rendben ,akkor nincs mit tenni vele.
A Yamaha egyébként ásványi olajat ajánl bele, de a váltó azzal is csattani fog.
Szükségem lenne egy kis szakértői segítségre valakitől aki vágja a témát.A 98-01-es yamaha r1 teleszkópja jó lehet e a régi fzs1000-hez?
Ha jól tudom a féknyereg egy az egyben ugyanaz és a féktárcsa is 298mm viszont a féknyereg felfogatási pontját és az első teleszkóp átmérőjét illetően vannak kétségeim..
Sziasztok! VEttem egy Fz6-ot 2002/8-as. Nem igazán értek a technikához.
Az a helyzet, hogy az ülés alatt van egy tartály, ha jól tippelek a kiegyenlítő tartály(az a kis aranyos fehér cucc) amiben egy deci víz sincsen jelenleg.Segítenétek, hogy jól gondolom e ,hogy az kiegyenlítő tartály e, és ,hogy miből mennyit és miért töltsek bele?Köszi!
És ezt miért csinázza?
Nekem is benyomom a vészt,villan egy rövidet,aztán se kép,se hang.
Után még indexelni sem tudok,a vészvillogót kell addig ki-be kapcsolászni,egyszer csak jó lesz.
Xar a kapcsoló?
http://www.frsz.hu/directory/n...
A Yamaha egyébként ásványi olajat ajánl bele, de a váltó azzal is csattani fog.
http://www.pisztrangtelep.hu/
Szükségem lenne egy kis szakértői segítségre valakitől aki vágja a témát.A 98-01-es yamaha r1 teleszkópja jó lehet e a régi fzs1000-hez?
Ha jól tudom a féknyereg egy az egyben ugyanaz és a féktárcsa is 298mm viszont a féknyereg felfogatási pontját és az első teleszkóp átmérőjét illetően vannak kétségeim..
Nekem az ülés alatt a hátsó fék (kisebb) és a hűtőfolyadék (nagyobb) tartálya van.
Az a helyzet, hogy az ülés alatt van egy tartály, ha jól tippelek a kiegyenlítő tartály(az a kis aranyos fehér cucc) amiben egy deci víz sincsen jelenleg.Segítenétek, hogy jól gondolom e ,hogy az kiegyenlítő tartály e, és ,hogy miből mennyit és miért töltsek bele?Köszi!
Nekem is benyomom a vészt,villan egy rövidet,aztán se kép,se hang.
Után még indexelni sem tudok,a vészvillogót kell addig ki-be kapcsolászni,egyszer csak jó lesz.
Xar a kapcsoló?