nem a piszkálódás kedvéért,de nem egyszerűbb a bowdennél mérni?
mint valahol a levegőben? legalább két vonalzó kellene..ha nem több..
csak kérdezem..( és mellesleg a gépkönyvek is a Bowdennél mérik..max 5 ! mili..max!)
Látod, nekem pont ez a bajom a gyárimmal, hogy a pici kezemhez nem tudom eléggé közel állítani a karokat, mert akkor már nem emel ki a kuplung, vagy belemar a markolatba a fékkar
De ezzel közelebb kerülne anélkül, hogy a bowdennél kéne babrálni
Fríípeti: inkább állóhelybe dobom el, mint 120-nál egy kanyarba
Az eredetin is állítható a kuplungkar, max nagyobb lesz a holtjáték. Erre gondolsz a vezetési élménnyel kapcsolatban?
Viszont túlságosan nem lehet szűkre venni se ezt, se azt, mert akkor nem emeli el eléggé a kuplung a tárcsákat (az enyémnél legalábbis). Ezért ír a képkönyv max 15 mm holtjátékot.
Nálam szempont a felhajlás, mert szeretem állóhelyben eldobálni a vasat
Igazából nincs nagy különbség árban, de majd ráérek mélázni, ha már megvan a keret rá
Az egyetlen gondom, hogy ezek a fémpirosak nem egyformák és ha rápakolok több pirosat nem akarnám, hogy mindenféle legyen
Nekem ilyen van.!..a kormánykapcsolót arrébb kellett tenni pár fokkal és játszani kellett vele hogy tökéletes legyen, de az a komfort amit a kezedre állíthatsz az páratlan vezetési élményt nyújt...
Nem tudom. Én felfelé nem használom Az egyszerű dolgok szebbek szvsz. Egy letisztult egyszerű, de szép vonalvezetésnél, felesleges sallangok nélkül nincs szebb.
A szín meg szabadon választható. Legalábbis errefelé.
mint valahol a levegőben? legalább két vonalzó kellene..ha nem több..
csak kérdezem..( és mellesleg a gépkönyvek is a Bowdennél mérik..max 5 ! mili..max!)
De ezzel közelebb kerülne anélkül, hogy a bowdennél kéne babrálni
Fríípeti: inkább állóhelybe dobom el, mint 120-nál egy kanyarba
Viszont túlságosan nem lehet szűkre venni se ezt, se azt, mert akkor nem emeli el eléggé a kuplung a tárcsákat (az enyémnél legalábbis). Ezért ír a képkönyv max 15 mm holtjátékot.
úgy látom ez jellemző a nőkre
Igazából nincs nagy különbség árban, de majd ráérek mélázni, ha már megvan a keret rá
Az egyetlen gondom, hogy ezek a fémpirosak nem egyformák és ha rápakolok több pirosat nem akarnám, hogy mindenféle legyen
A szín meg szabadon választható. Legalábbis errefelé.