Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hondás kézikönyv, amiben minden máshogy van
Csak a sajátomról tudok nyilatkozni.
nem a piszkálódás kedvéért,de nem egyszerűbb a bowdennél mérni?
mint valahol a levegőben? legalább két vonalzó kellene..ha nem több..
csak kérdezem..( és mellesleg a gépkönyvek is a Bowdennél mérik..max 5 ! mili..max!)
Mármint az eredeti kuplungkar végén mérve (vonalzóval, vagy amivel akarod :) ). Gondolom ez a kormány elfordítása miatt szükséges.
igen, ott
hol? mert a a bowdennél mérhető...ott a 10-15mili ..hát hagyjuk..a fékkar végén hogy méred?szemre?
max,..
10-15 az ideális
3-asról, 4-esre tettem. De még nézem, mennyit kopik ott a műanyag.
Gondolom a legvégén, ott van annyi! A bowdennél max. 2-3 mm, szerintem
15mm na nehogy már másfél centit lötyögjön gyárilag a kar?!
ezzel egyet értem
Látod, nekem pont ez a bajom a gyárimmal, hogy a pici kezemhez nem tudom eléggé közel állítani a karokat, mert akkor már nem emel ki a kuplung, vagy belemar a markolatba a fékkar

De ezzel közelebb kerülne anélkül, hogy a bowdennél kéne babrálni

Fríípeti: inkább állóhelybe dobom el, mint 120-nál egy kanyarba
Nem tudsz véletlen valakit aki át tudná alakítani a gépemem gázosra?
Nekem nincs vele gond...egyik 3. a másik kar 4. van.
újra drágul a benyaaaaaaaaaaaa
Az eredetin is állítható a kuplungkar, max nagyobb lesz a holtjáték. Erre gondolsz a vezetési élménnyel kapcsolatban?
Viszont túlságosan nem lehet szűkre venni se ezt, se azt, mert akkor nem emeli el eléggé a kuplung a tárcsákat (az enyémnél legalábbis). Ezért ír a képkönyv max 15 mm holtjátékot.
"szeretem állóhelyben eldobálni a vasat "
úgy látom ez jellemző a nőkre
Nálam szempont a felhajlás, mert szeretem állóhelyben eldobálni a vasat
Igazából nincs nagy különbség árban, de majd ráérek mélázni, ha már megvan a keret rá
Az egyetlen gondom, hogy ezek a fémpirosak nem egyformák és ha rápakolok több pirosat nem akarnám, hogy mindenféle legyen
minden variálható a kartól a nyomáspont állító bisz-basz színéig..nekem a nem felhajó van, de ez jobb..
Nekem ilyen van.!..a kormánykapcsolót arrébb kellett tenni pár fokkal és játszani kellett vele hogy tökéletes legyen, de az a komfort amit a kezedre állíthatsz az páratlan vezetési élményt nyújt...
Ja a hétvége másik termése a fékpofa volt amit 12$+posta vettem. Nem Louis, hanem eBay. Lehet occó, de nekem jó lesz.
Jön majd Zack és megmondja a frankót
Nem tudom. Én felfelé nem használom Az egyszerű dolgok szebbek szvsz. Egy letisztult egyszerű, de szép vonalvezetésnél, felesleges sallangok nélkül nincs szebb.

A szín meg szabadon választható. Legalábbis errefelé.
gratula..!