Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd lecsekkolom
Szerintem igen. Bár lásd az előttem értekezőket. Láttam élőben, nekem nagyon tetszik. Z1000-esen símán elférnek. Tutu el is adta a sokpénzen vett Pazzaz karjait
Áhh én is ilyet néztem ki magamnak, csak nem tudom, hogy sima állítható legyen csak, vagy állítható felhajló Mert az egyik fekete és az állítható vége a színes, a felhajló meg pont fordítva

Fríípeti: ha Zackéra gondolsz az most üzemel faszán, valahogy meg lett oldva
Köszi, ismerem de nem szeretem az ennyire fregoli dolgokat. Ha felfér, ez is bőven lesz jó. (Ennyiért! )
De okoskodókra szűkség van, és amíg az arány :
100hülye/5okos(kodó) addig neked itt helyed van!
Ne csesszzz! Nekem még a PMR is útban lenne. Azért rendeltem, mert nagyobb az öble és jobban elfér! Elvileg.
szememmel láttam, de inkább nem is szólok mert megint megkapom hogy okoskodó vagyok stb...
amúgy pont ezért nem vettem,
Pont erre gondoltam látatlanban is,hogy a műanyag kapcsolóházba nem e ér bele,ha nagyon "beállítod"?
nem is emlékszem neked hány ujjas verzió van,
Josibarátnak ütközik bele a végsúlyba, nem láttam, de gondolom nem vak
másikat szememmel láttam, a kuplungkar beleütközik a kormánykapcsoló műanyagjába. persze ha legtávolabbiba állítod akkor talán nem, de akkor mi a lényege, hogy állítható?!
Hali Bence,

No ma meg volt az első futópróba a2x4 dugós nissinnel. Meg kell mondjam messze felülmúlta a várakozásomat bizonyos értelemben. Van jó és rossz hírem és meg is osztom veled illetve a többiekkel már ha érdekli őket.

A "jó":
nagyon jó és jól adagolható sokkal erősebb fékhatást értem el.

A " rossz ":
sajnos mivel a duplájára növeltem a mozgó dugattyúk számát de a pumpa átmérőjét illetve a szállított folyadék mennyiségét nem változtattam, így nyomáspontot nem tudtam érzékelni. Ettől persze még jó, nagyon jó a fék de lehetne még tolni bele egy kis anyagot.. mondjuk egy eriggy pumpáját... de ez szubjektív álláspont.

Ha bárki akar a fékteljesítményen változtatni csak szóljon nekem beválik úgy gondolom. Sokat utazom 2 személlyel (feleségem) így jó ha tudom van tartalék a fékerőn...

A fékerő legyen veletek!
Nézegettem,és nem értem,hogy hogy érhet bele valakinek a kormányvégsúlyba...lol.

Egyébként meg a lényeg azon van,hogy állítható,jobban kézre esnek,érted?
Az mit jelent :"nem igazán"?
yamaha fz6 on nem igazán váltak be ezek a karok, kivétel az Ákosnak
tudod, szeretek barátkozni
Berber fz6-hoz jó?
Hamár benne vagy, én nem rég rendeltem egyet a barátomnak, ezek az új modellek..minden típushoz rendelhetőek..felhajló és állítható a karhossz..élőbe még tutibb..precíz kivitelezés, patent ollesztések..pedíg made in china..ezek....
Te csak ne szólogassál! Emlékszel a vázgörbésre?
Ja elfelejtettem moindani, se szín se hossz, se kombináció nincs korlátozva. Lehet 2 ujjasat is most kérni.
Csak kérdem, hogy nem e kell valakinek egy kuplung-fékkar pár, mert még partiban vagyok 1-2 szettel, az eBayon és az enyém már megvan. 40~50$-ra gondoljatok szállítással. Ha kell valakinek akkor ráhajtok és megnyerem. (Itthon 18-ért árulják.)
Ezt adom:
Ha nekem nem válik be, megkaphatod
Peeetikém látom barát-toborzó ródsón vagy éppen!
Neem, szerintem az a MAX, amit még rálehetne költeni az a rugóstag... plusz lábtartók, ha már ezeket szétkarcoltam (nem idén lesz). Esetleg kormány.
Aztán meg nehogy az legyen a rugóstag csere után, hogy jobb lett a hátulja, akkor mehet az R6 (vagy amivel kompatibilis) eleje előre, majd pedig a hátulja is
A gyári beállítás 4-es, de azt, mint tudjuk 70 kg-os emberre lőtték be. Amit én észrevettem, bár tényleg nem karcolom a lábtartót, hogy az eleje jó, de wilbersel mégjobb, központi rugós tag cseréje fényévekkel javíthatna az úttartáson forszírozott menetben.