Bár,nekem nincs ilyen kütyüm,mert színte csak egyedűl tépek,de "túrázóknak" nem hinném hogy rossz dolog lehet,, a mögötted lévővel megosztani pár gondolatot, menet közben, vagy akár egy szót is, "kapaszkodj! "mondjuk egy komolyabb kigyorsítás előtt..és az nem jelenti azt hogy végig kell pofázd az utat..de a lehetőség adva van, szerintem nem lehet rossz dolog..
Szia, szerintem a motorozás egy olyan - viszonylag - nagy koncentrációt igénylő hobbi, hogy egy benzintyúk csacsogása pikk-pakk el tudja vonni az ember figyelmét és egy 140-es nyújtott kanyarban nem biztos, hogy jó dolog, ha a füledbe csipogja a kedves, hogy csokis a bugyija, ne döntsd mélyebbre . Én személy szerint nem használnék sisakbeszélőt. Amúgy meg 100 km-ként úgyis megáll az ember, nyújtózkodni, tankolni, enni, inni, pisálni, akkor van lehetőség beszélgetni .
Motorozás közben elvagyok a gondolataimmal,a manővereimmel(biztonságot-figyelmet szem előtt tartva,persze) be is ba..na ha dumálni kellene valakivel közben!
Azokat a csajokat meg akik HÁTUL jól érzik magukat hosszú távon,külön tisztelem ezért,de túl jó nem lehet!
Az én köreimben ez örök vita téma. Én nyáron 2-3 naponta megyek 50-100 km-t,vasárnap kicsit nagyobbat, típus vagyok. Más meg 3 hétig tervezi a vasárnapi 5-600 km-t! Nekem a buli,a kirándulás távoli helyeken az kocsival komfortosabb!
2 éve van motorom de még soha nem aludt a "lakásától" távol a gépes!
sziasztok ! én mint lelkes amatőr csak bámulom az itt feltöltött képeket és videókat .gondolom többen használtok siasakbeszélőt ,vagy legalább próbáltatok -azt szeretném megkérdezni az alsó kategóriások is használhatóak ( mint pl. amit lidl -ben adnak 5 ezerért ) vagy nem érdemes kísérletezni vele ? - köszönöm! link
Ahogy írja Sabato, az sem sokkal olcsóbb. Arra gondoltam, hogy egyszerűen elküldöm a pénzt online a számládra a PK-val együtt.
Hétvégén valóban nincsenek nyitva.
Azokat a csajokat meg akik HÁTUL jól érzik magukat hosszú távon,külön tisztelem ezért,de túl jó nem lehet!
2 éve van motorom de még soha nem aludt a "lakásától" távol a gépes!
amúgy nem tiltakozom a lidlis cuccoktól, de ebbe nem bíznék meg
nincs tapasztalatom ,most kezdtem . -köszi-
link
Hétvégén valóban nincsenek nyitva.
A postai utánvét 2000.- , két napra 1690.-