A 2001-es évjárat még a 136 lóerős. Az jó/megbízhatóbb konstrukció, mint amilyen az enyém volt (150 lóerős). Más is a befecskendezés (az újabb problémásabb), ellenben annak még figyelni kell a hátsó futómű bölcsőjére (hajlamos elengedni magát --- rosszul tervezték meg). A limuzinoknál volt ilyen para, a touring-nál nem vagyok biztos benne.
A fejidomon azok a bumerángalakú szarok hegeszthetők, a fejidom annak más az anyaga az már nem hegeszthető, meg a belső idom se szerintem... (vagyis nem volt hozzá pálca) nem mind1, hogy milyen pálcával hegesztik mert széttesik a varrat.. Én esetembe egyszerűbb volt üvegszálból kipótolni, meg szerintem szebbre is sikerűlt. De ha megoldódott a problémád akkor annak csak örülök.
Addig ne vásárolgassál míg nem tudod tutira what a problem... Majd utána is ráérsz rendelgetni, ha kell. Lehet a váltó ebay-os áráért itthon meg is javítják a motorodat... ezt vedd figyelembe!
Hi,
Csak gondoltam megosztom veled hogy meghegesztették az idomokat. 3 idom hegesztése 6500 pénz volt. És megjegyzem szép munkát végzett a srác. Szerintem ahova te vitted, az nem volt igazán a szakma csúcsán, de végülis ha üvegszálból is meg tudta oldani ... a lényeg hogy nem kellett újat vennünk!
Hello,
Esetleg valakinek nincs elfekvőbe egy gyári bukógomba tartó konzol bal oldalra (ami a fekete műanyag és a váz között van)?
Illetve hol tudnék elfogadható áron új generátorfedelet venni?
Én ősszel vettem kombit, dízelt.
Marhára elégedett vagyok, bár keveset még fordítottam rá.
Szerintem jó választás lehet, alkatrész is normális áron van.
2001 évvégi Bmw 320d. 6 lityi alatt fogyaszt, és istencsászár!:D
Van embere alkatrészre, eredetit tud, rendelsz, másnapra megvan.
Illetve nagyon segítőkész, bármi gondod van.
Itt tudsz olvasgatni www.bmwfanatics.h
Bocs srácok, hogy ide írok, de már mindennel kell próbálkoznom mert egy szar világban élünk.
A lényeg, bogy szeretnék venni egy autót, kombit, vagy inkább egyterűt, lehetőleg dízelt, 2-2,5 ért.
Ha valaki eladna, vagy tudtok megbízható, nem széthajtott, ütött vert leélt gépet, dobjatok egy mailt.
Sajna mindenhol csak a visszatekert szétkúrt autók vannak, ez meg túl sok pénz számomra ahhoz, hogy szórakozhassak vele.
Szóval, ha tudtok, segítsetek.
Nem többesszám, csak felpörgette! Igen! Egy zsíros gázfröccs, majd 1 -es szúrt neki! Karu mondta, hogy valószínű a "körmök" megütődtek! Csak azt nem tom, így én használhatom e vagy sem! Bár azt mondta karu, hogy a természetes kopástól vagy abbahagyja vagy sem!
Ne menj vele egy métert sem!
Márkaszerviz 6-8000 ft oradij ki kell venni a blokkot szét kell szedni.
Viszonyitási alap Fz6 lánckerék első 18000 biztositó lemez 1800 anya 4500.
Keress egy blokkot a bontoban vagy egy komplett váltót.
Ennyi.
Addig ne vásárolgassál míg nem tudod tutira what a problem... Majd utána is ráérsz rendelgetni, ha kell. Lehet a váltó ebay-os áráért itthon meg is javítják a motorodat... ezt vedd figyelembe!
Csak gondoltam megosztom veled hogy meghegesztették az idomokat. 3 idom hegesztése 6500 pénz volt. És megjegyzem szép munkát végzett a srác. Szerintem ahova te vitted, az nem volt igazán a szakma csúcsán, de végülis ha üvegszálból is meg tudta oldani ... a lényeg hogy nem kellett újat vennünk!
Esetleg valakinek nincs elfekvőbe egy gyári bukógomba tartó konzol bal oldalra (ami a fekete műanyag és a váz között van)?
Illetve hol tudnék elfogadható áron új generátorfedelet venni?
Sorry
Én ősszel vettem kombit, dízelt.
Marhára elégedett vagyok, bár keveset még fordítottam rá.
Szerintem jó választás lehet, alkatrész is normális áron van.
2001 évvégi Bmw 320d. 6 lityi alatt fogyaszt, és istencsászár!:D
Van embere alkatrészre, eredetit tud, rendelsz, másnapra megvan.
Illetve nagyon segítőkész, bármi gondod van.
Itt tudsz olvasgatni www.bmwfanatics.h
Üdv:Toma
A lényeg, bogy szeretnék venni egy autót, kombit, vagy inkább egyterűt, lehetőleg dízelt, 2-2,5 ért.
Ha valaki eladna, vagy tudtok megbízható, nem széthajtott, ütött vert leélt gépet, dobjatok egy mailt.
Sajna mindenhol csak a visszatekert szétkúrt autók vannak, ez meg túl sok pénz számomra ahhoz, hogy szórakozhassak vele.
Szóval, ha tudtok, segítsetek.
előre is köszi
vki meg tudná mondani nekem mi az 1999es 600as fekete Fazer szinkódja ?
erre lesz szükségem
Tud esetleg valaki egy bontót ajánlani?
A saját testi épségedet kockáztatod ha mész vele.
Mi van ha beáll a váltó?
Márkaszerviz 6-8000 ft oradij ki kell venni a blokkot szét kell szedni.
Viszonyitási alap Fz6 lánckerék első 18000 biztositó lemez 1800 anya 4500.
Keress egy blokkot a bontoban vagy egy komplett váltót.
Ennyi.