Nagyon nagy kérés lenne, hogy készíts egy képet oldalról, hogy az orrmasz hol csatlakozik? Kerestem Google-ön képeket, de nekem nincs hova bepattintani első látásra, és sajnos másodikra sem találtam.
Képzeld, az ára jóval olcsóbb volt. 45k volt a sisak, és 12k a plexi.
Köszi a tanácsot! Már 2x "nekiestem" ablaktisztítóval, de már előre féltem, mert mesélted régebben, hogy lekopott róla.
(szerk.: a bigyónak csak a PK-ja 2k)
Leírnád mégegyszer kérlek, hogy milyen térdvédőd van? Próbáltam néhányat, de ami kényelmes volt, az egyben hatalmas is méretre.
Köszi!
Gratula az új sisakodhoz!
Igen kiszedhető az orrmaszk, illetve mivel mindig ott fogom meg ha nyitott a plexi ezért egy idő után "elengedett" mindig vissza kell tuszakolni. A plexire vigyázz CSAK VÍZZEL MOSD LE! Semmilyen mosószert nem komál. Én most fogom visszavinni reklamációba, mert mint említettem 1 szezon után elveszett a fotóérzékenysége.
2000 HUF-ot meg ne sajnálj már egy 80.000-es sisak és 15.000 plexi után. Legyen kerek a történet ne házi barkács.
A te Marushin sisakodon az orrmasz le- és felszerelhető? Lehet, hogy én vagyon a béna, de sehol sem találom azt, ahol be lehetne pattintani a kis gumit. Végül megvettem az Expon a 999 RS-t, Monstra kivitelben meg hozzá a Photochrom plexit. Jó cucc, nagyon szeretem. Egy Silencer Kit talán még jól jönne hozzá, mert este még hideg szél fúj be, de egy azt a kis szivacsot 2000-ért akarják postára adni, mikor kereken 1/10-éért is megoldható lenne.
A hátsó Yamaha dobozt pedig meghirdetem, Bálinttól (GiviShop) már meg is rendeltem az egész szettet V46-os táskával. Ha az megjön, már csak egy hasidom és egy PRC tuning kellene és megszentelném a motort.
16e a postára nem kevés.
Egy komplett váltónál nem gázos mert megtérül,
de egy doboztartóhoz is legalább ennyi a posta .
Így már nem biznisz.
Nemgond, vas, flex, hegesztő van, már csak idő kéne.
Ennyi pénzért jó vétel az tény!
Azt , hogy az eladó csak Németországon belül postázza hogyan oldod meg?
Én ezt néztem ki: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...
Az én módszerem már sajnos nem működik.
Szió KISBOCSI! Peugeot expert nem jó? egyterű kisteher, HDi motorral, igaz csak 3 személyes, de alu nyári, lemez téligarnitúra, dögrács elöl, kárpitozott raktérrel ...egyéb más apróságokkal ... és karbantartott! Igaz nem 2 milla, csak a fele kb. de van egy ilyenem eladó!
Egy v46-os doboz, platnival, tartóval mennyibe van a Bálintnál ?
Képzeld, az ára jóval olcsóbb volt. 45k volt a sisak, és 12k a plexi.
Köszi a tanácsot! Már 2x "nekiestem" ablaktisztítóval, de már előre féltem, mert mesélted régebben, hogy lekopott róla.
(szerk.: a bigyónak csak a PK-ja 2k)
Leírnád mégegyszer kérlek, hogy milyen térdvédőd van? Próbáltam néhányat, de ami kényelmes volt, az egyben hatalmas is méretre.
Köszi!
Igen kiszedhető az orrmaszk, illetve mivel mindig ott fogom meg ha nyitott a plexi ezért egy idő után "elengedett" mindig vissza kell tuszakolni. A plexire vigyázz CSAK VÍZZEL MOSD LE! Semmilyen mosószert nem komál. Én most fogom visszavinni reklamációba, mert mint említettem 1 szezon után elveszett a fotóérzékenysége.
2000 HUF-ot meg ne sajnálj már egy 80.000-es sisak és 15.000 plexi után. Legyen kerek a történet ne házi barkács.
GrZack!
A te Marushin sisakodon az orrmasz le- és felszerelhető? Lehet, hogy én vagyon a béna, de sehol sem találom azt, ahol be lehetne pattintani a kis gumit. Végül megvettem az Expon a 999 RS-t, Monstra kivitelben meg hozzá a Photochrom plexit. Jó cucc, nagyon szeretem. Egy Silencer Kit talán még jól jönne hozzá, mert este még hideg szél fúj be, de egy azt a kis szivacsot 2000-ért akarják postára adni, mikor kereken 1/10-éért is megoldható lenne.
A hátsó Yamaha dobozt pedig meghirdetem, Bálinttól (GiviShop) már meg is rendeltem az egész szettet V46-os táskával. Ha az megjön, már csak egy hasidom és egy PRC tuning kellene és megszentelném a motort.
nem a generátor felöli, hanem a másik, a jobboldalára sikerűlt raknom.
itthon 1 kilós csomagért 2-3000Ft-t kérnek..
az jó már 2-n vagyunk
Jah hogy 16euro
Úgy már kicsit más a fekvése....
Egy komplett váltónál nem gázos mert megtérül,
de egy doboztartóhoz is legalább ennyi a posta .
Így már nem biznisz.
Nemgond, vas, flex, hegesztő van, már csak idő kéne.
Nekem nagy kedvencem a szar kopott gumibol még pénzt csínálok típusuak! elhozni-postázni-felrakni is kár,de azért árulják!
szóval a használtat teliárban akarja eladni
hibátlan állapot, azért adom el mert sport gumi és be kel melegíteni."
A túragumit nem kell melegíteni?
Azt , hogy az eladó csak Németországon belül postázza hogyan oldod meg?
Én ezt néztem ki:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...
Az én módszerem már sajnos nem működik.